Gå videre til innhold
Samsung introduserer verdens første bølgede OLED TV på CES 2013

Pressemelding -

Samsung introduserer verdens første bølgede OLED TV på CES 2013

På International Consumer Electronics Show 2013 (CES) i dag lanserte Samsung en bølget OLED TV, en innovasjon som bryter nye grenser for hjemmeunderholdning.

Den bølgede OLED-skjermen gir dybde i bildet og derfor en mer realistisk seeropplevelse.

I tillegg kan forbrukerne oppleve en panoramaeffekt som i dag ikke er mulig å skape på vanlige flatskjermer. Når man ser på spektakulært innhold som flotte naturscener og vilt landskap på den bølgede OLED-skjermen føles det som om man faktisk er omgitt av omgivelsene i bildet. 

Ved å utnytte sin kompetanse innen skjermteknologi, har Samsung optimalisert bildekvaliteten på bølgede OLED-TV-er, og leverer en behagelig seeropplevelse, da avstanden mellom seeren og TV-en er den samme fra nesten alle vinkler.

- Samsung er dedikert til utviklingen av innovative TV-løsninger, utover hva forbrukerne noensinne kunne forvente eller forestille seg. Vi vil fortsette vår tradisjon med å utvikle Samsungs TV-innovasjoner ved stadig å innføre ny teknologi som bidrar til å forbedre livene til brukerne, også utover verdens første bølgede OLED-TV, sier HS Kim, administrerende visedirektør i Visual Display Business, Samsung Electronics.

Besøk gjerne vår stand på CES for å oppleve denne nye teknologien. Samsungs produktserie vises frem fra 8. til 11. Januar på stand #12004 i Central Hall i Las Vegas Convention Center.

Følg Samsung på CESBesøk Samsungs stand 12004 på CES 2013 i Central Hall, Las Vegas Convention Center (inngang C4).

Mikrosite:  http://www.samsungces.com

Mobilsite:  http://m.samsungces.com

Livestream:  http://global.samsungtomorrow.com

Youtube:  http://youtube.com/SamsungTomorrow

Facebook:  http://www.facebook.com/samsungnorge

Pressekontakt til stede i Las Vegas:

Erik Juhlin, lyd & bilde, hvitevarer, erik.juhlin@samsung.se, +46 (0)70 33 55 874

Rickard Andersson, telecom, IT, rickard.andersson@samsung.se, +46 (0) 70 604 44 51

Pressekontakt:

Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?

Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 99 74 12 63 / 47 62 02 00

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227 000 medarbeidere i 75 land med en årlig omsetning på 143 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon, besøk www.samsung.no.    


Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale

Relaterte nyheter