Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer 860 QVO SSD – Høy kapasitet til en fornuftig pris

Pressemelding   •   nov 27, 2018 16:00 CET

860 QVO SSD kombinerer høy kapasitet med rask ytelse og pålitelighet for å nå flere brukere

Oslo, Norge – 27. Nov, 2018 – Samsung Electronics Co., Ltd., lanserer i dag sin nye SSD-disk – 860 QVO SSD – med opptil fire terabyte (TB) lagringskapasitet med unik hastighet og pålitelighet. Den nye SSD-disken er bygget på selskapets solide 4-bit Multi-level Cell (MLC) NAND-teknologi, som gjør 860 QVO terabyte-kapasitet rimeligere og mer tilgjengelig for flere brukere.


— I dag bruker, produserer og lagrer man mer høyoppløselige data enn noen gang, inkludert 4K-videoer og grafikkintensive spill. Dette øker etterspørselen etter større kapasitet og ytelse i lagringsenheter, sier Dr. Mike Mang, visepresident for Brand Product Marketing, Memory Business i Samsung Electronics.

— Samsung fortsetter å lede an i utviklingen av SSD-disker, og med introduksjonen av Samsung 860 QVO leverer vi rask ytelse, pålitelighet og verdi til brukere i hele verden.

Vanlige PC-brukere som håndterer mye multimedia-innhold må ofte oppgradere datamaskinens lagring for å forbedre PC-opplevelsen. Basert på det vanlige SATA-grensesnittet og 2,5-tommers format, passer 860 QVO perfekt til de fleste vanlige laptoper og stasjonære datamaskiner. Ved å tilby både høy kapasitet og ytelse i en enkelt rimelig disk, eliminerer 860 QVO behovet for en SSD og en HDD for oppstart og lagring.

Med sekvensiell lese- og skrivehastighet på opptil 550 megabyte per sekund (MB/s) og 520 MB/s[1], oppnår 860 QVO den samme ytelsen som dagens 3-bit MLC SSD, takket være Samsungs seneste 4-bit V-NAND og MJX-kontroller. Disken er også integrert med Intelligent TurboWrite-teknologi[2], som bidrar til å øke hastigheten samtidig som man opprettholder høy ytelse over lengre perioder.

For optimal pålitelighet gir Samsung brukerne tre års begrenset garanti [3] eller opptil 1440 TBW for 4-TB versjonen, og 720 TBW og 360 TBW for henholdsvis 2-TB og 1TB-versjonene. TBW-nivået (total bytes written) er basert på en grundig analyse av forbrukernes bruk av SSD-er.

Nye 860 QVO vil være tilgjengelig i alle markeder fra første halvdel av januar 2019, med veiledende pris fra 1 599NOK for 1TB-versjonen.

For mer informasjon, vennligst besøk: Samsung.com/Ssd eller samsungssd.com.

Nøkkelspesifikasjoner

Kategori Samsung 860 QVO
Grensesnitt SATA 6 Gbps
Format 2,5-tommer
Lagringsminne Samsung V-NAND 4-bit MLC
Kontrolleren Samsung MJX-kontroller
Bufferstørrelse 4GB LPDDR4 for 4 TB 2GB LPDDR4 for 2TB 1GB LPDDR4 for 1TB
Kapasitet 4TB, 2 TB, 1 TB[4]
Seq. lese-/skrive hastighet Opptil 550/520 MB/s
Ran. lese/skrive hastighet Opptil 97K/89K IOP
Management SW Magician Programvare for SSD Management
Total Bytes Written 1, 440TB (4 TB) 720TB (2TB) 360TB (1 TB)
Garanti Tre (3) års begrenset garanti 

[5]

[1]Ytelsen kan variere basert på SSD firmware versjon, systemmaskinvare og konfigurasjon. Den sekvensielle skriveytelsen ble målt med Intelligent TurboWrite-teknologi aktivert. Den sekvensielle skriveytelsen kan ikke nødvendigvis opprettholdes for data som overstiger Intelligent TurboWrites bufferstørrelse. Sekvensiell ytelsesmåling er basert på CrystalDiskMark v.5.0.2. Tilfeldig ytelse er målt med Intelligent TurboWrite-teknologi aktivert. Tilfeldig ytelse kan ikke nødvendigvis opprettholdes for data som overstiger Intelligent TurboWrites bufferstørelse.Måling av tilfeldig ytelse er basert på IOmeter1.1.0.

* Testsystem konfigurasjon: Intel® Core i7-4790k CPU@4GHz, DDR3 1600MHz 8GB, OS-Windows 7 Ultimate 64bit, Chipset-ASUS-Z97-PRO

[2] Intelligent TurboWrite-teknologien tilpasser bufferstørelsen til optimale nivåer innenfor tilgjengelig diskplass: opptil 42Gb for 1TB-versjonen og opp til 78GB for 2TB og 4TB-versjonene. For mer informasjon om TurboWrite, besøk www.samsungssd.com.

[3] 3 år eller TBW, avhengig av hva som kommer først. Hvis du vil ha mer informasjon om garanti, kan du finne den vedlagte garantierklæringen i pakken.

[4] 1gb = 1000000000 byte av IDEMA. En del av kapasiteten kan brukes til systemfil-og vedlikeholds bruk, slik at den faktiske kapasiteten kan avvike fra det som er angitt på produktetiketten.

[5] Samsung Electronics skal ikke være ansvarlig for tap, inkludert men ikke begrenset til tap av data eller annen informasjon som finnes på Samsung Electronics produkt eller tap av fortjeneste eller inntekter som kan påløpe av brukeren. For mer informasjon om garantien, vennligst besøk www.Samsung.com/SSD.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com