Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer Bespoke i Norden: Et kjøleskap designet for din personlige smak

Pressemelding   •   sep 28, 2020 08:00 CEST

Samsung introduserer en helt ny kategori av trendy og unike hvitevarer gjennom Bespoke kjøleskapsserie. Bespoke har designaspekter som inkluderer flere farger og teksturer for å møte ulike livsstiler og interiørstiler.

Stockholm – 30 september, 2020 – Samsung kunngjør at i dag er kjøleskap- og fryserserien Bespoke tilgjengelig for nordiske forbrukere. Bespoke tilbyr en unik design gjennom forskjellige farger og teksturer som gjør det enkelt å tilpasse etter din personlige interiørdesignstil.

– Bespoke er en ny type kjøkkeninnovasjon der vi har valgt å investere i individuelle preferanser for forskjellige forbrukerlivsstiler. Det blir stadig viktigere at hjemmemiljøet vårt passer til vår livsstil. Dette gjelder også hvitevarene våre, som både skal lette hjemmearbeid, men også passe til forskjellige behov og livsstil. Vi er derfor glade for å tilby forbrukere i Norden Bespoke, et kjøleskap og fryser som tilbyr høyytelse teknologi og som samtidig utfordrer de tradisjonelle fargene på hvitevarer og kan tilpasses din personlige smak, sier Madeleine Valberg, produktsjef for kjøleskap og fryser hos Samsung Elektronics i Norden.

Personlige designdetaljer

Produktserien består av to modeller: et 1-dørs kjøleskap og en 1-dørs fryser i fire forskjellige farger og to teksturer. Farger som forbrukerne kan velge mellom er: Beige, Sky Blue, Navy og Lavender. De tre første har en matt overflate som er utmerket for de som leter etter en nedtonet tekstur uten refleksjon. Sistnevnte har en blank overflate som passer for de som setter pris på en mer polert tekstur.

Det nordiske hjemmet har tradisjonelt hatt rene og nedtonede farger, men i nyere tid har trenden snudd og beveget seg mer mot mer fargerike hjem, dekorert med kunst og unike design. Bespoke fyller sin plass i det nordiske hjemmet ved å utfordre det klassiske hvite og rustfrie stålet med tiltalende farger som er i tråd med smaken fra nordiske forbrukere.

Funksjoner som holder maten fersk lenger

I tillegg til Bespokes designaspekter, har produktserien også en rekke funksjoner som gir jevn og effektiv kjøling, noe som hjelper forbrukerne å holde maten fersk lenger.

  • Design: Lag et elegant og unikt kjøkken ved å velge mellom fire forskjellige farger og to forskjellige strukturer på kjøleskapsdøren.
  • Stor kapasitet: Bespoke har en lagringskapasitet på 385 liter i kjøleskapet og 315 liter i fryseren, noe som betyr at det er mye plass til å lagre mat. Det gjør det også enkelt å organisere kjøleskapet ditt slik at du enkelt får tilgang til det du vil bruke.
  • No Frost-teknologi: Hjelper med å opprettholde en jevn temperatur i hvert hjørne av kjøleskapet for å forbedre luftsirkulasjonen. Dette forhindrer behovet for å tine kjøleskapet eller fryseren og reduserer risikoen for at det dannes is på maten.
  • All Around Cooling: Gir jevn kjøling i hver del av kjøleskapet ved kontinuerlig å lese og justere temperaturen og sirkulere kald luft fra strategisk plasserte ventiler. Dette betyr at maten holdes på en jevn temperatur, noe som betyr at den varer lenger.
  • Metal Cooling: Fanger opp kald luft og beholder den når døren åpnes og lukkes ofte, slik at du kan plukke ut det du leter etter uten at kulden forsvinner.
  • Power freeze: Funksjonen kan brukes til å automatisk stille fryseren til den laveste temperaturen for å skape en intens bølge av kald luft som er ideell for å fryse mat eller lage is raskt.

Bespoke er en unik kombinasjon av teknologi og kreativ design som løfter hjemmeinnredningen og kjøkkenet, samtidig som maten holdes fersk lenger. I år har Bespoke tiltrukket seg oppmerksomheten til flere designaktører over hele verden, inkludert CES Innovation Award, NYCxDesign Award og AWE Product Award fra Kina, samt iF Gold Award designpris fra Tyskland.

Veiledende pris: 13.999 NOK

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument