Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer fremtidens vaskemaskin

Pressemelding   •   jan 27, 2014 12:00 CET

Nye Samsung WW9000 kombinerer innovativ design med avansert teknologi for smidig bruk

Malaga, 27. januar 2014 – Samsung lanserer i dag en ny vaskemaskin med smarte vaskemuligheter og minimalistisk design. Nye Samsung WW9000, som ble presentert under European Forum i Spania, er en revolusjonerende vaskemaskin med touchskjerm.

– Med vår nye vaskemaskin åpner vi et nytt kapittel innen vaskemaskindesign, sier Mikael Vannequé, nordisk produktsjef i Samsung. – Tiden da vi gjemte bort vaskemaskinen i kjelleren er forbi. Nye WW9000 har alt en moderne husholdning krever – avansert teknologi, enestående funksjonalitet og elegant design.  

Elegant design med fokus på det nødvendige
Samsung WW9000 har erstattet unødvendige detaljer med en naturlig og ren design som gir brukeren en smidigere og enklere vaskeopplevelse. Den strømlinjeformede store døren er plassert høyere opp enn på vanlige vaskemaskiner og kan åpnes opptil 180 grader.

Samsung WW9000 betjenes på en 5-tommer touchskjerm med farger, som gjør det enkelt for brukeren å ha full kontroll. Unødvendig informasjon har blitt erstattet av informasjon og funksjoner som har virkelig nytteverdi. Maskinen husker brukerens favorittprogrammer og hvilke funksjoner som benyttes oftest. 

Tar seg av detaljene på egenhånd
Med funksjonen “Auto Optimal Wash” registrerer vaskemaskinen hvor mye tøy som er lagt i maskinen og hvor skittent det er. Deretter velger maskinen selv det optimale vaskeprogrammet, og tilpasser mengden vann og vaskemiddel. Brukeren kan dessuten spare energi gjennom Samsungs Eco Bubble-teknologi, som med hjelp av luftbobler løser opp vaskemiddelet raskere, også ved lavere temperaturer.  

Med funksjonen “Smart control” kan vaskemaskinen fjernstyres via en app på mobilen. Uansett om man er hjemme eller borte kan brukeren pause programmet, se hvor mye tid som gjenstår, eller bli varslet når vasken er ferdig.

WW9000 kommer i butikk i april og veiledende pris er NOK 17 000.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no