Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer Galaxy S4 mini: En kraftig og kompakt smarttelefon

Pressemelding   •   mai 30, 2013 13:30 CEST

Nå lanseres Galaxy S4 mini, en mindre smarttelefon med det samme høye prestasjonsnivået og innovative brukeropplevelsen som i Galaxy S4.

Nå kommer Galaxy S4 sin lillebror, Galaxy S4 mini. Mobilen har det samme, høye prestasjonsnivået og designspråk som Galaxy S4, men i en mindre forpakning. Dette gjør den til et godt tilbehør som er utrolig enkelt i bruk, i tillegg til at den har 4G-støtte. Samsung Galaxy S4 mini er smarttelefonen for deg som lever et aktiv liv, og samtidig trenger en allsidig mobil.

Galaxy S4 mini støtter en rekke innovative funksjoner og tjenester som forenkler din hverdag:

  • Fine minner– gjenoppdag viktige øyeblikk

Med Galaxy S4 mini kan du fange meningsfulle øyeblikk med både et fremre og bakre kamera. Funksjonen Sound&Shot lagrer lyd og stemme sammen med bildene du tar. Og med Story Album lagres bildene dine etter når eller hvor du tok dem, og settes sammen til ditt eget fotoalbum. Om du vil ha en fysisk versjon av albumet bestiller du enkelt et som kommer med posten. 

  • Bygg relasjoner – koble sammen og del

Galaxy S4 mini lar deg dele innhold med andre rundt deg. Du kan høre på den samme musikken og spille spill med eller mot vennene dine via funksjonen Group Play.

  • Enklere hverdag – Styr dine omgivelser

Galaxy S4 mini gjør reisene dine enda morsommere og enklere med S Translator. Funksjonen hjelper deg med å oversette tekst, e-post og SMS fra ett av ti verdensspråk til et annet. Du kan også styre TV-en og andre elektronikkprodukter hjemme med WatchON, som forvandler Galaxy S4 mini til en fjernkontroll og programguide.

  • Bedre helse – Øk din velvære

Galaxy S4 mini forenkler livet ditt ved å holde deg oppdatert på din egen helse. S Health-appen gir deg oversikt over ditt kaloriinntak, treningsmengde med mer. Appen teller også antallet skritt du tar per dag, måler søvnmønsteret ditt og beregner vekten din ved hjelp av tilleggsutstyret Samsung S Band og Samsung Body Scale.

Galaxy S4 mini kommer i to farger, White Frost og Black Mist.

FAKTA: Samsung Galaxy S4 mini har et 4.3”qhd super-AMOLEDskjerm og en 1.7 GHz dual core-prosessor, samt støtte for 4G. Telefonen har et 8 megapiksel kamera bak og et 1.9 megapiksel kamera foran, og veier 107 gram. Operativsystem Android 4.2.2 (Jelly Bean) og 8GB internminne med plass til microSD (opp til 64GB). Støtte for WiFi 5.0GHz a/b/g/n, GPS + GLONASS, bluetooth® v4.0 (LE), NFC, 1,900mAh batteri. Kommer i butikk i juli til anbefalt utsalgspris 3 800 kroner.

PRESSEKONTAKT:

Er du interessert i pressemateriell og tekstprodukter fra Samsung?

Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 236 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no