Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer Galaxy S 4 − mobilen som gjør livet rikere

Pressemelding   •   mar 15, 2013 00:30 CET

New York City, USA, 14. mars 2013 – Endelig er Samsung Galaxy S 4 her! I kveld ble den etterlengtede mobiltelefonen presentert på Samsung Unpacked 2013 i New York City. Fjerde generasjons Galaxy S forstår hva som er viktigst i livet ditt, og beriker det.

Galaxy S 4 vet viktigheten av å opprettholde kontakt med venner og familie via mobiltelefonen, og gjør det enklere enn noensinne for brukerne. Galaxy S 4 hjelper deg også med å skape bedre flyt i hverdagen, samtidig som du får tilgang på gode verktøy for å ta hånd om egen velvære og helse.

Mer å se, mindre å holde i
Mobilens geniale utforming gjør at du får en større skjerm og et kraftigere batteri enn du trodde var mulig i en så lett og tynn smarttelefon. Designet er inspirert av naturen, og den tynne rammen og materialvalget gir Galaxy S 4 et imponerende ytre.  

Samsung Galaxy S3 hadde ”menneskelige” egenskaper og kjente igjen brukeren. Galaxy S 4 tar dette ett steg videre, og kjenner igjen ansiktet, stemmen og bevegelsene dine. Slik styrer du den uten å i det hele tatt være nær skjermen. Ser du bort mens du ser på en video settes den på pause, og spiller av fra samme sted når du ser på den igjen. Du scroller enkelt nedover websider eller e-post ved å vri litt på håndleddet mens du leser fra skjermen, Galaxy S 4 kjenner igjen øyenbevegelsene dine og vet at du vil bla nedover på siden. Ved å sette mobilen i en dokkingstasjon som finnes som tilbehør kan du scrolle nedover kun med øynene. Å skifte sang gjør du lett ved bare å sveipe hånden foran skjermen, og du svarer på innkommende anrop på samme måte.

Sett musikk til bilder og del
Galaxy S 4 fanger spesielle øyeblikk, og du gjenopplever dem i høy kvalitet med knivskarp fargegjengivelse på den høyoppløste skjermen. Et eksempel er at du kan ta bilde av en baby og et lydopptak mens den ler. Når du siden viser frem bildet spiller også mobilen av lyden av at babyen ler. Eller du kan bruke musikken fra din favorittartist. Du kan også ta bilder med både det fremre og bakre kameraet samtidig. I etterkant kombineres bildene, som gir inntrykk av at man er midt i det som skjer. Størrelse, ramme og andre detaljer velger du selv.

 
Galaxy S 4 lar deg enkelt dele og oppleve sammen med venner og familie. Med Group Play-funksjonen kan du høre på musikk, se på bilder og spille spill med andre rundt deg uten WiFi eller nettverkssignal. Vil du spille musikk på høyere volum kan du spille samme sang på flere telefoner i synk ved hjelp av Share Music-funksjonen.

Helse i fokus
God helse er viktig, og med Galaxy S 4 får du hjelp til å forbedre livskvaliteten. Gjennom verktøyet S Health blir det enklere å gjøre nødvendige endringer. Matdagbok og treningsdagbok hjelper deg med å holde deg i form.* Ved hjelp av ulike tilbehør blir Galaxy S 4 din personlige trener, og med tilbehøret Samsung Body Scale kan du også sjekke vekten din. Fester du Samsung S-band rundt håndleddet sikrer du en god natts søvn, da den vekker deg i riktig REM-syklus. Den gir deg også statistikk på utførte aktiviteter i løpet av dagen. Samsung Heart Rate Monitor er nyttig under trening for å måle pulsen. Det er også mulig å koble S-Health til en glykose- og blodtrykksmåler.

* Visse S Health-funksjoner krever spesielt tilbehør for å aktiveres

BILDER

www.samsungmobilepress.com

FAKTA: Samsung Galaxy S 4 er verdens første mobil med en full HD (1920x1080) super AMOLEd-skjerm på fem tommer med 441ppi. Det nye Gorilla Glass 3 håndterer støt enda bedre og får færre synlige riper. Telefonen har et bakre kamera med 13 megapiksler og autofokus, et fremre kamera med 2 megapiksler og innspilling i full HD, Vekt 130 gram og mål 136,6 x 69,8 x 7,9 mm. Operativsystem Android 4.2.2 (Jelly Bean) og prosessoren 1,9 GHz quad-core/1,6 GHz octa-core. Batteri på 2,600 mAh. NFC, bluetooth 4.0 samt IR-LED. 16/32/64 GB minne, støtte for microSD på opp til 64GB, 2GB ram. Finnes ved lansering i fargene svart og hvitt. I løpet av året lanseres Galaxy S 4 også i flere andre farger. Kommer i butikk i løpet av våren 2013 med anbefalt utsalgspris fra 6 000 kroner.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227 000 medarbeidere i 75 land med en årlig omsetning på 143 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon, besøk www.samsung.no.

Vedlagte filer

PDF-dokument