Gå videre til innhold
Galaxy Tab S8-serien fungerer sømløst med hele Samsung Galaxy-økosystemet. Det innebærer at du får fleksibiliteten til å velge din egen mobilopplevelse og enkelt kan bruke Samsung Galaxy-enheter sammen med hverandre.
Galaxy Tab S8-serien fungerer sømløst med hele Samsung Galaxy-økosystemet. Det innebærer at du får fleksibiliteten til å velge din egen mobilopplevelse og enkelt kan bruke Samsung Galaxy-enheter sammen med hverandre.

Pressemelding -

Samsung lanserer Galaxy Tab S8-serien: den største og mest allsidige serien hittil.

Parallelt med lanseringen av Samsung Galaxy S22-serien, lanserer Samsung også sin nye serie premiumnettbrett, Galaxy Tab S8 og S8+, og det første Tab S8 Ultra-nettbrettet noensinne. Sofistikert maskinvare, førsteklasses produktivitetsfunksjoner og det sømløse økosystemet Samsung Galaxy-brukere forventer, kombineres nå i et enda mer bærbart produktivitetsnettbrett.

Vi bruker i dag nettbrett mer enn noensinne når det kommer til videosamtale og streaming. Hver Galaxy Tab S8 tilbyr en forbedret videoopplevelse med ultravidvinkel frontkameraer, en tremikrofonkombinasjon og intelligent automatisk1 innrammingsteknologi for å hele tiden sette deg i sentrum av bildet for en profesjonell opplevelse av videosamtaler. Den nye Tab S8-serien tilbyr forbedrede multitaskingfunksjoner med smarte løsninger slik at man kan jobbe i flere apper samtidig2, Samsung DeX, sikker og enkel fildeling med passordbeskyttet Quick Share3, kraftfull produktivitet med en ny rask 4nm-prosessor og en S-Pen som inngår når du kjøper nettbrettet. Alt dette pakkes inn i Samsungs tynneste Galaxy Tab hittil, laget med Armor4 Aluminium, for smidigere mobilitet og bærbarhet.

– En av nettbrettets viktigste funksjoner er skjermen. Det er gjennom denne du konsumerer underholdning, leser, tegner eller prater med venner og familie. Tab S8 og S8+ har store fantastiske skjermer som man i dag forventer seg av premium nettbrett. Men gjennom år med innovasjon innen mobile opplevelser ville vi tøye grensene for hva som er mulig å gjøre på et nettbrett. Derfor lanserer vi den første Galaxy Tab S8 Ultra som tilbyr ekstra av alt, spesielt når det kommer til skjermen, sier Rikard Skogberg, Produktsjef hos Samsung Electronics Nordic.

    Utvid dine visninger med Galaxy Tab S8 Ultra

    Galaxy Tab S8 tilbyr en unik opplevelse med sin store 14,6-tommer Super AMOLED-skjerm og 120Hz oppdateringsfrekvens. Den har tynn ramme for maksimal skjermopplevelse og displayet inngår i det tynneste, letteste og sterkeste designet Samsung kan tilby til nå. Beskyttet av en Armor Aluminium-ramme som er over 30% mer ripebestandig og 40% mindre utsatt for å bøyes enn sin forgjenger5.

    Galaxy Tab S8 Ultra er utstyrt med doble 12MP-frontkameraer som gir profesjonell 4K-videokvalitet6, samt tre presisjonsmikrofoner som bruker avansert støyreduksjonsteknologi for å forhindre uønsket bakgrunnsstøy. Quad-høyttalere med Dolby Atmos®, som finnes på alle tre Galaxy Tab S8-modellene, sikrer også utrolig lyd.

    Vær tilkoblet som aldri før

    Uansett om du vil utforske din kunstneriske side, spille, skrive, surfe eller alt på samme tid, er Galaxy Tab S8-serien det nettbrettet du trenger med høy ytelse. Utstyrt med den raskeste prosessoren hittil i en Galaxy Tab tilbyr også Galaxy Tab S8 og S8+ et utvalg av minnekonfigurasjoner som er tilpasset akkurat deg. Ved behov tilbyr Galaxy Tab S8 Ultra opp til 16 GB RAM og hele 1TB lagring. Hele Galaxy Tab S8-serien tilbyr utvidet lagring med opp til 1 TB via microSD-kort7.

    Galaxy Tab S8-serien er også det første Samsung-nettbrettet som støtter Wi-Fi 6E8, som gir opp til dobbelt så mye båndbredde9og maksimal hastighet for Wi-Fi 6. Galaxy Tab S8-serien tilbyr også modeller som er klar for superrask 5G-tilkobling10 for deg som jobber på farten eller pendler.

    Galaxy Tab S8-serien drives av et batteri11 som varer lenger enn tidligere modeller og støtter timer med videoavspilling12. De nye nettbrettene har også støtte for opp til 45W rask lading som kan lade opp til 100 prosent på bare 80 minutter13. Om dine andre enheter har behov for lading når du er på farten, kan du enkelt koble din Galaxy Tab S8 til en Samsung Galaxy smarttelefon med en USB-C-kabel, og nettbrettets utrolige hurtigladerbatteri kan brukes som en bærbar lader14.

    Galaxy Tab S8 Ultra og S8+ har en ny og forbedret S Pen som bruker predikasjonsalgoritmer for å sikre lav responstid15 – som igjen gir en skriveopplevelse som ligner det å skrive med en vanlig penn på papir.

    Galaxy Tab S8 Ultras nye 4K-innspillingsfunksjoner lar deg fange skarpe, iøynefallende videoer med både det bakre kameraet og det fremre kameraet med ultravidvinkel. Galaxy Tab S8 Ultras store skjerm gjør det enkelt for deg å dele opp skjermen i flere, mindre vinduer som kan tilpasses, slik at du kan multitaske uten at du trenger å veksle mellom ulike apper.

    En del av Samsung Galaxy økosystem

    Galaxy Tab S8-serien fungerer sømløst med hele Samsung Galaxy-økosystemet. Det innebærer at du får fleksibiliteten til å velge din egen mobilopplevelse og enkelt kan bruke Samsung Galaxy-enheter sammen med hverandre. Samsungs One UI Tab 4-brukergrensesnitt tilbyr deg en konsekvent og intuitiv opplevelse, sømløs forbindelse og smarte integrasjoner fra din Galaxy Tab S8 til din smarttelefon og PC og tilbake igjen. Synkroniser notater, bilder og videoer, tilkobling for dine Galaxy Buds og data fra Samsung Health mellom dine enheter automatisk gjennom Samsungs økosystem.

    Du kan også bruke din Galaxy Tab S8 som en bærbar andreskjerm16 med berøringsskjermfunksjoner. Når du vil bruke din Tab som en bærbar datamaskin har det blitt gjort flere forbedringer av Samsung DeX17 - en bekvem skrivebordsopplevelse som tar Galaxy Tab S8 fra nettbrettmodus til skrivebordsmodus - tillater nå transparente appvinduer og DeX-speiling for når du vil dele nettbrettets skjerm på en ekstern skjerm.

    Et nettbrett til å stole på

    Galaxy Tab S8-serien beskyttes av Samsungs Knox Vault-plattform, som krypterer oppgaver og holder lagrede filer og informasjon isolert fra enhetens hovedoperativsystem for å beskytte den fra angrep. Samtlige enheter i Galaxy Tab S8-familien har en intuitiv18 fingeravtrykksskanning som muliggjør opplåsing gjennom biometri.

    Med Samsungs mål om å gi brukerne beste mulige mobil ytelse og opplevelse kommer Galaxy Tab S8-serien til å støttes av opp av til fire generasjoner Android OS-oppgraderinger og 5 års sikkerhetsoppdateringer19.

    Design som stikker seg ut

    Galaxy Tab S8-serien kommer i fargene Graphite for Galaxy Tab S8+ og Tab S8 Ultra, og Graphite, Silver og Pink Gold for Tab S8. Samsung slipper også et nytt Book Cover Keyboard20, for Galaxy Tab S8 Ultra, med bakgrunnsbelyste tangenter, snarveisinnstillinger som kan tilpasses og som gir en laptopopplevelse for din Tab S8 Ultra. Book Cover Keyboard er laget med antimikrobielt polyuretan skinn og en høyresponsiv pekeplate.

    Pris og tilgjengelighet

    Samsung Galaxy Tab S8, S8+ og S8 Ultra kommer til å være tilgjengelig fra 25. februar 2022 hos utvalgte forhandlere og på Samsung.com.

    • Samsung Galaxy Tab S8 veiledende pris fra 8 490 NOK
    • Samsung Galaxy Tab S8+ veiledende pris fra 10 490 NOK
    • Samsung Galaxy Tab S8 Ultra veiledende pris fra 12 990 NOK

    Nordisk tilbud om forhåndsbestilling

    • Forhåndsbestill en Galaxy Tab S8 eller Tab S8+, i perioden 9. til 24. februar 2022, og få et Book Cover Keyboard Slim uten ekstra kostnad (verdi ca 1399-1599 NOK)21
    • Forhåndsbestill en Galaxy Tab S8 Ultra, i perioden 9. til 24. februar 2022, og få det nye Book Cover Keyboard uten ekstra kostnad (verdi ca 3699 NOK)22

    Klikk her for å forhåndsbestille din Galaxy Tab S8, S8+, og Tab S8 Ultra


    For mer informasjon, besøk news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.



    1 For øyeblikket tilgjengelig på Samsung Camera, BlueJeans, Google Duo, Meta Messenger, Google Meet, New Knox Meeting, Microsoft Teams, Cisco Webex Meet, Zoom. Automatisk innramming er kun tilgjengelig på ultravidvinkel frontkamera. Automatisk innramming kjenner bare igjen personer og støtter kanskje ikke visse løsninger og forhold. Visse funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige når automatisk innramming er på.

    2 Visse programmer støtter kanskje ikke Multiaktive vinduer.

    3 Quick Share er tilgjengelig på Galaxy-smartphones og nettbrett med Android OS version 10.0(Q) og One UI 2.1 eller senere. Bluetooth Low Energy og WI-Fi-forbindelse kreves for rask deling. Visse programmer støtter kanskje ikke Hurtigdeling.

    4 Armor Aluminium dekker alle metallkomponenter, eksklusive display, sidetangenter og SIM-kort holder.

    5 Sammenligningen er gjort med Samsung Galaxy Tab S7-serien.

    6 Visse løsninger og nøkkeltall støttes kanskje ikke. Visse funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige når automatisk innramming er på.

    7 MicroSD-kort selges separat. Tilgjengeligheten for detaljerte funksjoner (f.eks. minne og prosessor) kan variere avhengig på marked og operatør.

    8 Wi-Fi 6E-nettverkstilgjengeligheten kan variere avhengig av marked, nettverksleverandør og bruksmiljø. Krever optimal forbindelse. Krever en Wi-Fi 6E-ruter.

    9 Dobbel hastighet for Wi-Fi 6E målt for enheter når du anvender Quick Share. Sammenlignet med hastighet på Galaxy Tab S7 (Wi-Fi 6). Faktisk båndbredde og hastighet kan variere avhengig av marked, operatør og bruksmiljø. Tilgjengelig på enheter som kjører One UI 2.1 eller senere, inklusive Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, S22, S21 Ultra og Z Fold3.

    10 Krever optimal 5G-forbindelse. Den faktiske hastigheten kan variere avhengig av marked, operatør og bruksmiljø.

    11 Den faktiske batteritiden kan variere avhengig på nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

    12 15 timers videoavspilling for Tab S8, 13 timers videoavspilling for Tab S8+ og 14 timers videoavspilling for Tab S8 Ultra. Basert på resultat fra interne labtester for lokal videavspillingstid utført av Samsung. Testresultatene er estimerte verdier for batteritesten fra en forhåndsversjon som ble testet under standardinnstillinger (lydvolum og lysstyrke) uten tilkobling til Wi-Fi eller mobilnett. Batteritiden varierer mye med innstillinger, bruk og andre faktorer.

    13 80 minutter for å lade Flik S8 og Flik S8+. 90 minutter for å lade Galaxy Tab S8 Ultra helt. Den faktiske ladehastigheten kan også variere avhengig av det faktiske bruket, ladeforholdene og andre faktorer. Ladere selges separat.

    14 15W hurtiglading støttes når Tab S8 Ultra-skjermen er skrudd av og tilkoblet for å velge Galaxy-smartphones inklusive Galaxy S22 med en USB Type-C-kabel. Kabler kan selges separat avhengig av marked. Ikke kompatibel med trådløs lading. Ladehastigheten kan variere avhengig av ladeforhold og andre faktorer.

    15 Sammenlignet med Galaxy Tab S7. Latenshastighet på 2,8 ms målt for modellene Tab S8 Ultra(14,6') og Tab S8+(12,4') når du anvender Samsung Notes.

    16 Den andre skjermens funksjon støttes for Galaxy Book Windows PC og Galaxy Tab S7 / 7 + eller senere modeller. (2021 Jan oppdatering kreves for Galaxy Tab S7 / S7 +) Trådløse windows 10-datomodeller og Windows 10 v.2004 eller senere versjon kreves. (Windows-oppdatering: Sep 2020 eller senere).

    17 Samsung DeX støttes av utvalgte Galaxy-smartphones og nettbrett. Ytterligere funksjoner er kun tilgjengelige på kompatible enheter, inklusive Galaxy S22, Galaxy Tab S8 og enheter som kjører One UI 4.1 eller senere. Kompatible apper kan variere og ikke alle apper kan tilpasses til Samsung DeX. Tilbehør for ekstern skjermtilkobling selges separat.

    18 Galaxy Tab S8+ og Tab S8 Ultra har fingeravtrykksskanner på skjermen. Galaxy Tab S8 har en sidemontert fingeravtrykksskanner.

    19 Tilgjengelighet og tidspunkt for oppgraderinger og funksjoner for Android OS kan variere avhengig av enhetsmodell og marked. Enheter som støttes av opp til fire generasjoner av oppgraderinger av Android OS og 5 års sikkerhetsoppdateringer inkluderer nåværende Galaxy S22 Series (S22/S22+/S22 Ultra), S21 Serien (S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE), Z Fold3, Z Flip3 og Tab S8-serien (Tab S8/Tab S8+/Tab S8 Ultra).

    20 Book Cover Keyboard selges separat. Book Cover Keyboard produktdesign kan variere avhengig av modell. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av marked og operatør.

    21 For mer informasjon og vilkår for tilbudet. Besøk https://www.samsung.com/no/offer/

    22 For mer informasjon og vilkår for tilbudet. Besøk https://www.samsung.com/no/offer/

    Emner

    Kategorier


    Om Samsung Electronics Co., Ltd.

    Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

    Kontakter

    For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

    For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

    Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
    For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

    For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

    Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
    For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

    For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

    Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
    For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

    For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

    Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778