Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer GameFly Streaming – fremtidens videospill

Pressemelding   •   aug 18, 2015 17:14 CEST

Oslo18. august, 2015 – Samsung Electronics Co. Ltd. presenterer fremtidens high-end videospill med lanseringen av GameFly Streaming, en abonnementsbasert tjeneste som bringer nyskapende spill inn i folks stuer, uten behov for konsoller, kabler eller plater.

GameFly Streaming strømmer populære spill som Batman Arkham Origins, Lego Batman 3, GRID 2 og HITMAN Absolution over internett, slik at de kan spilles direkte på Samsungs Smart TV-er.

Den patenterte GameFly-teknologien integreres i Samsung Smart TV-er for å sikre en pålitelig og responsiv opplevelse, selv om nettverksforholdene varierer under en spilløkt.

– GameFly Streaming er virkelig en game-changer, sier Marko Nurmela, visepresident for marked og kommunikasjon i Samsung. Ved å opprette et abonnement kan alle fra nybegynnere til seriøse spillere gjøre om sin Samsung Smart TV til neste generasjons spillkonsoll. Det er på tide å si farvel til alle bokser, ledninger og DVD-er som hoper seg opp i stuen. Med GameFly trenger du kun en kompatibel Samsung Smart TV og en spillkontroll for å nyte den beste spillopplevelsen.

Det er flere ulike spillpakker tilgjengelig for GameFly Streaming-kundene; ´Hardcore-pakken` med spill som Mafia 2 og Red Faction, ´Lego-pakken` med titlene Batman (1,2 og 3) og Lord of the Rings, samt en ´All Around-pakke`.

Månedlig abonnement koster 69,99 kroner for Hardcore-pakken, 69,99 kroner for Lego-pakken og 59,99 for All Around-pakken.

Fakta:

Kompatible TV-er

  • 2015 Smart TV-er (J5500 og nyere)
  • 2014 Smart TV-er (H5500 og nyere)

Anbefalte spillkontroller

  • Logitech F310, F710
  • Xbox 360 kontroll med ledning

Krav til tilkobling

  • Internett-båndbredde
  • 8Mbps for HD streaming
  • 4Mbps for SD streaming.

Internett-tilkobling

  • Wired LAN er anbefalt.
  • WiFi 5Ghz

Gratis 10-minutters prøver for hver bruker og tittel

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.

Vedlagte filer

Word-dokument