Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer innovative design-TVer

Pressemelding   •   mar 14, 2017 18:50 CET

Nye QLED TVer og The Frame vist frem under globalt lanseringsarrangement i Paris.

Paris – 14. mars 2017 – Samsung Electronics avslørte i dag nye detaljer om deres premium QLED TVer og The Frame på et globalt lanseringsarrangement i Paris. Lanseringen styrker Samsung sin rolle som premissleverandør for fremtidens hjemmeunderholdning.

– I Samsung streber vi etter å gi kundene våre den mest avanserte teknologien, for å kunne levere enestående seeropplevelser med god design. Med banebrytende design, smarte løsninger og høy bildekvalitet, innleder QLED og The Frame en ny æra for TVer, sa HS Kim, leder for Visual Display Business i Samsung Electronics.

I dag ble QLED TVen og The Frame lansert i Paris på Carrousel du Louvre under Louvre-museet. Fokus var på den innovative QLED-teknologien som gir optimalt lysnivå og en fantastisk seeropplevelse. Å avholde lanseringen på Carrousel du Louvre blant vakker kunst var ingen tilfeldighet, og understreket Samsung sitt fokus på design i lanseringen av de nye TVene.

De nyeste QLED TVene er skreddersydd brukernes behov. TVene har tre løsninger som gjør seeropplevelsen til noe helt spesielt. Løsningene kalles Q Picture, Q Smart og Q Style. Et nytt samarbeid med den sveitsiske designeren Yves Bahar resulterte i The Frame TV. The Frame sitt design gjør at den passer inn i ethvert hjem.

Q Picture: Perfekt kombinasjon av lys og farge

De nye QLED TVene tar quantum dot-teknologien til nye høyder med forbedring av lyseffektivitet, stabilitet samt et bredere fargespekter. Med nye metall quantum dots, tar QLED TVene tak i de viktigste aspektene ved bildekvalitet: innsynsvinkel, fargevolum, lysstyrke og kontrast. QLED TVen har nøyaktige farger og 100 prosent fargevolum, det høyeste på markedet i dag. Det høye fargevolumet har ført til akkreditering av Verband Deutscher Elektrotechnieker (VDE), en av Europas største teknisk-vitenskapelige foreninger.

QLED TVenes rike, dype sortnivå og kontrast gir gode seeropplevelser uavhengig av rommets belysning. QLED TVenes avanserte HDR 1500-funksjonalitet lar brukerne se alle detaljer slik de skal sees, uten fargetap eller -forvrengning.

Q Smart: Hever opplevelsen av hjemmeunderholdning

Samsungs Smart Hub tilbyr nå en enda mer intuitiv og enhetlig opplevelse direkte via QLED TVen. Den forbedrede Samsung One fjernkontrollen støtter nå flere enheter og tilbyr talekontroll på enda flere av Smart TV-funksjonene (kun på engelsk). I kombinasjon med Smart View applikasjonen, tilgjengelig for både Android og iOS enheter, kan brukere nyte en personlig Smart Hub.

Q Style: Designet for å passe enhver livsstil

I år lanserer Samsung nye designelementer som passer inn i alle hjem – uansett hvilken stil du har. Tilkoblingskabelen Invisible Connection er en nyvinning som gjemmer bort stygge ledninger og rot med ett ledningssystem. Man kan nå innrede hjemmet sitt med én optisk kabel som kobler alle enheter sammen. Med Invisible Connection tar forbrukerne tilbake stuen som før var fylt av set top bokser og andre enheter.

Samsung introduserer også No Gap. Dette er en brakett som gjør at TVen kan henge helt inntil veggen, og som gjør at det bare tar 15 minutter å montere TVen. Samsung har også en rekke elegante løsninger for de som ikke ønsker å montere TVen sin på veggen. Studio Stand er utformet som et staffeli og passer dermed perfekt for kunstinteresserte. Gravity Stand er et stativ som gjør det enkelt å dreie TVen for en optimal seeropplevelse fra alle vinkler.

The Frame: En ny måte å se på TV

Samsung fortsetter å fokusere på høykvalitetsdesign. Under arrangementet i Paris delte de flere detaljer om sin nyvinning The Frame. The Frame, som ble nevnt under CES 2017, har blitt laget med kunst for øyet og hever romfølelsen i ethvert rom.

Når The Frame er i kunstmodus ser TVen ut som en bilderamme som henger på veggen. Vanlige TVer blir svarte når de slås av, men The Frame forvandles til et kunstverk. Forbrukeren kan velge mellom mer enn 100 kunstverk i flere forskjellige kategorier, blant annet landskap, arkitektur, dyreliv og tegning. Kombinert med utallige muligheter for oppsett og farger, samt brukertilpasset tilbehør, som utskiftbare rammer og ulike Studio-stativer, kan The Frame virkelig heve forbrukerens hjem. 

Videre er The Frame utstyrt med Samsungs nye Invisible Connections-kabel og No Gap-veggmontering. Forbrukeren kan dermed henge TVen hvor som helst uten å tenke på sjenerende kabler eller ledninger.

The Frame blir tilgjengelig for salg i juni hos Elkjøp og i utvalgte møbel- og designbutikker.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com