Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer Jet Stick – en smidig og hygienisk trådløs støvsuger

Pressemelding   •   jun 03, 2020 09:00 CEST

Samsung Jet Stick er det siste tilskuddet i familien for det moderne hjemmet. Det er støvsugeren som kombinerer kraftfull prestasjon og praktiske funksjoner for smidig og hygienisk rengjøring. Samsung lanserer samtidig nye Clean Station, et produkt som enkelt tømmer Samsung Jets støvbeholder.

Oslo – 3. juni 2020 – Samsung Electronics introduserer to nye støvsugere på det nordiske markedet, Samsung Jet 90 Multi og Samsung Jet 70 Pet. Begge er trådløse støvsugere som sammen med det nye produktet Clean Station leverer en komplett og effektiv rengjøringsløsning for hjemmet. Samsung Jet 90 Multi holder et høyt prestasjonsnivå og har sterk sugekraft på opp til 200W (150W for Samsung Jet 70 Pet).

Produktene er også utstyrt med en rekke funksjoner som forenkler rengjøringen. Displayet viser hvilket effektnivå som er i bruk og varsler om problemer som skulle oppstå. Den lette vekten gjør produktet svært anvendelig. Sammen med den fleksible ladestasjonen som kan monteres på gulv eller vegg, er støvsugeren også praktisk å oppbevare.

- Samsungs Jet støvsugere gjør rengjøringen enkel og effektiv gjennom praktiske egenskaper og en kraftfull sugeevne. Siden støvsugeren er trådløs er den alltid innen rekkevidde, uavhengig av om man skal ta fatt på en storrengjøring eller raskt rydde opp etter et uhell. Designet passer utmerket inn i det moderne hjemmet, sier Isabell Foyer, produktansvarlig for hvitevarer hos Samsung Electronics i Norden.

Design og brukervennlighet går igjen i Samsungs produkter. Jet Stick har allerede blitt belønnet med en utmerkelse i iF Design Award 2020.

Kraftfull rengjøringsløsning

Samsung Jets støvsugere er utstyrt med et innovativt system. Motoren har sterk sugekraft takket være ultralydsveisede aerodynamiske blader som optimaliserer luftstrømmen. Systemet har dessuten et effektivt multisyklondesign, med til sammen 27 luftventiler for å fange opp de aller minste støvpartiklene som suges inn i støvsugeren.

Batteriet i støvsugeren kan være aktivt i opptil en time.[1] Reservebatteri kan kjøpes i tillegg som muliggjør støvsuging i opptil to timer av gangen. [2] Samsung Jet er også utstyrt med to ulike børstehoder. Ved behov for ekstra tilbehør finnes høyeffektive, motoriserte børster i sortimentet som passer til ulike rengjøringsvaner og gulvtyper.

Hygieniske funksjoner for et renere innemiljø

Det høypresterende Layered HEPA Filtration systemet sikrer toppresultater når det kommer til hygiene. Filteret fanger opp 99,999 prosent[3] av alle støvpartikler og allergener som normalt ville sluppet tilbake ut i luften igjennom støvsugerens utblåsningsfunksjon, noe som resulterer i renere innemiljø. Støvbeholderen kan enkelt tas av for å tømme ut støvet og vaske alle separate deler.

Nyheten Clean Station gjør det enda enklere å rengjøre. Ved å plassere støvsugerbeholderen i stasjonen tømmes den i lukket system utstyrt med avansert støvfiltrering som løser problemet med flyvestøv. Ved hjelp av Air Pulse Technology, pulserer luften i beholderen for å riste løs støv som sitter fast. Støvet samles siden opp i en støvsugerpose i maskinen som enkelt kan skiftes ut ved behov.

Støvsugerne og Clean Station er tilgjengelige fra og med 1. Juni. Veiledende utsalgspriser: Samsung Jet 90 Multi 7499 NOK, Samsung Jet 70 Pet 4999 NOK og Clean Station 1799 NOK.

For mer informasjon om Samsung Jet Stick, besøk www.samsung.com.

[1] Samsungs egne tester.

[2] Samsungs egne tester.

[3] Testet basert på IEC62885-2, Cl. 5.11, Max Mode. Basert på SLG (Schubert Leiter Gerätesicherheit) tester.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument