Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer løsninger for integrasjon, samhandling og inspirasjon på ISE

Pressemelding   •   feb 04, 2014 13:00 CET

Høydepunkter:

Samsungs andre generasjon Smart Signage Platform

Smarte løsninger for retail, service, bedrifter og offentlig sektor

Videoveggløsninger

UHD LFD (Large Format Display)

Oslo 4. februar 2014 – Samsung lanserte i dag sine B2B skjermløsninger, inkludert andre generasjon Samsung Smart Signage Platform (SSSP). Den nye totale løsningen er smartere, bedre tilpasset og differensiert, og revolusjonerer måten Samsungs kunder integrerer, samhandler og inspirerer sine sluttkunder.

Samsungs nye skjermer endrer måten bedrifter samhandler med kundene. I tråd med det stigende behovet for samarbeid, kommunikasjon og forbrukerinformasjon - alt i sanntid - gir Samsung bedrifter muligheten til å levere differensierte, overbevisende og nyskapende opplevelser for blant annet retails, offentlig sektor, bedriftsmarkedet og servicenæringen.

Andre generasjon Samsung Smart Signage Platform (SSSP)

Samsung Smart Signage Platform (SSSP) er en integrert plattform for digitale skjermer som fjerner behovet for eksterne mediepartnere og forenkler implementeringsprosessen.  Den andre generasjonen SSSP tilbyr bedre ytelse, ny funksjonalitet og bedre integreringsmuligheter enn forgjengeren.

 • Ikke behov for ekstern maskinvare: Med Samsungs andre generasjon SSSP har bedrifter nå mulighet for å sette opp berøringsbaserte videovegger uten behov for PC.
  • Utstyrt med en intern mediespiller og MagicInfo, en brukervennlig programvare for styring av innhold, tilbyr SSSP nå interaktivt berøringsgrensesnitt som fjerner behovet for ekstern maskinvare.
 • Enkel innholdsproduksjon: Med WebAuthor er det enklere enn noen gang for bedrifter å endre innholdet på skjermene, uavhengig av tid og sted.

Integrert Wi-Fi

SSSP kommer med integrert Wi-Fi, noe som åpner for en mer praktisk og mobil håndtering av innhold.

 • Trådløs forbindelse mellom ekstern enhet og skjerm åpner for at brukere kan dele innhold fra en mobil enhet direkte på skjermen.

Løsning for Retail
I dagens konkurranseutsatte retail-sektor har butikkene behov for løsninger som gir kundene en differensiert opplevelse inne i butikken for å øke salget.

 • Integrert digital plattform: Samsungs løsning gir en rikere butikkopplevelse og mer effektiv fremvisning av produktene.
  • For butikkene betyr dette at de kan erstatte tradisjonelle utstillinger med Samsungs løsning som gir økt fleksibilitet, variasjon og kontroll.  
 • Tilpassede maler: Samsung gjør det lettere å sette opp store utstillinger med enkle og skreddersydde maler for hver butikk, som for eksempel menytavler, priser og markedsføring.
 • Lagerbeholdning i sanntid: Samsung MagicInfo gjør at butikkene kan linke data om lagerbeholdning til skjermen for å vise oppdateringer i sanntid.  
 • Kundeinteraksjon: Kunder får muligheten til å bla gjennom produktkataloger og finne relevant innhold ved hjelp av berøringsbasert grensesnitt.

Løsninger for servicenæringen
På hoteller er underholdning på rommene et viktig element for gjestene. Med løsningen Samsung LYNK™ SINC 3.0 blir det enklere for hoteller å skreddersy innhold som møter gjestens behov.  

 • LYNK™ SINC 3.0 er en IP-basert widget-løsning som gir hotellene mulighet til å utvikle og redigere ønsket innhold til gjestene.
  • Personlige anbefalinger: Hotellet kan lage menyer med blant annet hotellinformasjon, attraksjoner i nærområdet og restaurantanbefalinger.
  • Skreddersydde meldinger: En meldingsfunksjon gjør at hotellene kan sende viktige beskjeder til en gjest eller en gruppe med gjester i sanntid.

Forretningsløsninger
Med Samsungs samlede skjermløsninger kan bedrifter skape samarbeidsmiljøer og styrke sin merkevare. Samsung Magic IWB 3.0 gjør at mer enn to LFD-er kan fungere som en enkel enhet, og tillater brukerne å samarbeide effektivt ved å dele innhold med nettbrett og PC-er.

 • Økt samarbeid: Bedrifter kan skape en mer engasjerende brukeropplevelse med større interaktivitet og samhandling i sanntid.
 • Maksimere effektivitet: Ved å bruke Samsung UHD LFD kan bedrifter oppnå større effektivitet gjennom sammenkopling av video og data, Opptil fire digitale innganger på en enkelt skjerm.  

Offentlige løsninger

 • Enkel installering: Samsungs skjermer er økonomiske og enkle å installere og bruke, uten behov for en PC.
  Sanntidsfremvisning: Samsung har brakt større funksjonalitet og integrasjon til videovegger med løsninger som gir seerne den informasjonen de trenger, når de trenger det. Kritisk informasjon kan sees i sanntid over et stort antall skjermer.

Enkel videovegg-løsning

 • Videovegg uten PC: Samsungs videoveggstøtte støtter avspilling av innhold og planlegging uten behov for PC.
 • Sømløs installasjon: Koble sammen Samsungs skjermer med DP-kabler og plugg inn en USB-pinne for enkelt å vise store bilder på videoveggen.
 • Styr alle skjermene med fjernkontroll fra et sentralt punkt.
 • Verdens tynneste 3.5mm videoveggskjerm gjør at bedrifter kan skape tilnærmet sømløse videovegger for en bedre seeropplevelse. (UDD Series)

UHD LFD (Large Format Display)
Ved å presentere sin UHD-lineup med varierte størrelser ønsker Samsung å svare på den økende etterspørselen etter UHD-skjermer.

 • Bildedetaljer: Med Samsungs UHD LFD-skjermer kan bedrifter vise fire ganger mer detaljer enn på FHD-skjermer.
 • Fire bilder. Funksjon som gjør det mulig å splitte skjermen i fire og lar bedrifter holde videokonferanser og presentasjoner, mens data kan deles med flere tilkoblede PC-er.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no