Gå videre til innhold
Samsung lanserer ny 2021 produktserie med høyoppløste skjermer

Pressemelding -

Samsung lanserer ny 2021 produktserie med høyoppløste skjermer

Nå introduseres skjermer med bransjens første 'TUV Intelligent Eye Care'-sertifisering på det Nordiske markedet

OSLO 31. Mars 2021 – Samsung Electronics presenterer sin nye produktserie med høyoppløste skjermer for 2021. Årets portefølje leverer virkelighetsnær bildekvalitet, forbedret komfort og avansert ergonomisk design som gjør de til et utmerket tilskudd til ulike arbeidsområder eller hjemmekontor.

Skjermene er utformet for å møte behovene til dagens virksomheter og forbrukere, som krever høy bildekvalitet og komfort, ergonomisk design. Samsung tilbyr 12 ulike høyoppløste skjermer på tvers av tre serier - S8, S7 og S6. Alle modeller leverer mer enn 1 milliard farger for å skape et realistisk og levende bilde som også forbedres med forbedret HDR 10-teknologi. Skjermene tilbyr krystallklar fargekvalitet og klarhet gjennom 178 graders vidvinkel som er utarbeidet for profesjonelle arbeidsmiljøer.

– Etterspørselen etter skjermer med høy oppløsning er økende, og Samsung fortsetter å lede markedet ved å tilby nye produkter som tilfredsstiller våre kunders behov, sier Hyesung Ha, Senior Vice President for Visual Display Business i Samsung Electronics. – Vår 2021 serie tilbyr fantastisk bildekvalitet og høy ytelse, samtidig som den ivaretar brukerkomfort med et sømløst og ergonomisk design.

Alle skjermer er sertifisert med «Intelligent Eye Care» fra TUV Rheinland, og er de første i bransjen til å motta dette. Adaptive Picture eye care-teknologi optimaliserer bildekvaliteten etter forholdene ved å automatisk justere lysstyrke og fargetemperatur. Dette sikrer en komfortabel seeropplevelse i alle miljø, ved å redusere belastningen på øynene selv etter lang tids bruk. Skjermene er også utstyrt med en spesiell Eye-saver modus for å redusere blått lysutslipp, som kan forårsake belastning på øynene. Flicker Free, beskytter i tillegg brukerens øyne mot flimring på skjermen.

Produktserien har fått annerkjennelse for energieffektivitet takket være Eco Saving Plus-teknologi. De har mottatt den svenske Swedish Confederation Of Professional Employees (TCO) skjermsertifisering for neste generasjons bærekraftige produkter, miljøvennlig sertifisering av Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT)for elektroniske produkter, og en Energy Star -sertifisering for energisparende produkter. Eco Saving Pluss-teknologi reduserer strømforbruket ved å justere lysstyrken til svarte seksjoner automatisk, samtidig som den opprettholder lys og levende bildekvalitet.

S8: Enestående grafikk og ergonomisk design

Som flaggskipmodell i 2021 skjermserien, er S8 fullpakket med nøkkelfunksjoner for både bedrifter og profesjonelle brukere. Modellen tilbyr Ultra High Definition (UHD) oppløsning og er tilgjengelig i 27- og 32-tommers alternativer. I tillegg til å støtte UHD og over 1 milliard farger, leverer S8 et 99% sRGB fargespekter slik at brukere kan nyte mer realistisk innhold.

S8 er i stand til en rask 10 Gbps dataoverføring gjennom USB-C-porten, mens S80UA spesifikt tilbyr opptil 90 W lading. S8 tilbyr også en rekke tilkoblingsfunksjoner, inkludert USB 3.0 og en USB-hub for forbedret brukervennlighet. Den flate kantløse designen maksimerer komforten og minimerer forstyrrelser samtidig som den muliggjør sømløst oppsett for to skjermer. Video Electronics Standards Association (VESA) -kompatibilitet og høydejusterbart stativ (HAS) tilbyr en rekke tilt-, vri og svinginstillinger, slik at brukerne kan montere skjermen i ulike miljøer. Det slanke metallstativet og den smale dybden tar også mindre plass på skrivebordet for en mer effektiv arbeidsplass.

S7 og S6: Enkelt og sømløst for ethvert oppsett

Akkurat som S8, leverer S7-serien UHD oppløsning i 27- og 32-tommers størrelser, med ultra tynt stativ, 178 graders bredt synsvinkelpanel og levende fargeskala. Den nesten kantløse designen gir brukerne mulighet til å fokusere på arbeidet sitt, støttet av en praktisk vippefunksjon.

S6-serien er tilgjengelig i 34-, 32-, 27- og 24-tommers størrelser, og støtter ikke bare QHD (2.560x1.440) oppløsning, men også PBP (Picture By Picture) og PIP (Picture In Picture) -funksjoner, som muliggjør brukere å multitaske uanstrengt og effektivt. S60UA-skjermene støtter ikke bare Daisy Chain-teknologien, som muliggjør flere skjermer og skjerm reproduksjon, men også LAN-kabel (RJ45-kompatibilitet), som forvandler skjermen til et Docking Station Hub. Innebygd Wake On Lan (WOL) -funksjonalitet gjør at den tilkoblede datamaskinen kan slås på eksternt fra en annen enhet.

S65UA 34-tommers skjermen i Ultra-Wide Quad High-Definition (UWQHD) tilbyr en 1000R-krumning, noe som ytterligere forbedrer produktiviteten med et 21: 9-sideforhold for forbedret multitasking. S6-serien støttes også av funksjoner som kan dreies, vippes og roteres, slik at brukerne kan finne den perfekte synsvinkelen når de kan svinge skjermen og til og med rotere mellom stående og liggende modus.

Samsung 2021 produktserie med høyoppløste skjermer er tilgjengelig i en rekke modeller, størrelser og spesifikasjoner. Se spesifikasjonstabellen for ytterligere informasjon om hver modell. For mer informasjon besøk: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1789/S27A800U

Spesifikasjonstabell:


Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Corporate Communications & PR TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26