Følg Samsung Electronics Nordic AB

​Samsung lanserer ny Galaxy A-serie med nye funksjoner

Pressemelding   •   feb 26, 2019 12:40 CET

Galaxy A50 – Designet for hvordan vi kommuniserer i dag

Oslo, 26. februar 2019 – Under den store mobilmessen MWC 2019 i Barcelona lanserte Samsung Galaxy A50, et nytt medlem i en ny A-serie. Den nye telefonen i Samsungs midtsegment legger fokus på de funksjonene som er viktigst for forbrukeren - med utvidet grensesnitt, forbedret holdbarhet og et kamera som fanger øyeblikkene slik de oppleves.

Galaxy A-serien er designet for hvordan vi kommuniserer med hverandre i dag - gjennom å fange og dele opplevelser i øyeblikket. Den nye serien tilbyr flere kraftfulle mobiltelefoner som gir deg friheten til å fortsette å være spontan og interaktiv.

– Vi er alltid opptatt av å skape en forbedret mobilopplevelse. Måten vi interagerer på er i endring, og smarttelefoner må holde følge med utviklingen. Den nye Galaxy A-serien tilbyr forbedrede funksjoner med en rekke alternativer for å møte dagens behov, sier Daniel Kvalheim, produktspesialist i Samsung Norge.

Med Galaxy A-serien kan brukeren enkelt oppleve Galaxy-økosystemet med nøkkeltjenester som Samsung Health, Samsung Pay, Bixby med mer. Den oppgraderte Galaxy A-serien introduseres med lanseringen av Galaxy A50.

Galaxy A50

  • Galaxy A50 byr på førsteklasses kamerafunksjoner, et langvarig og hurtigladende batteri på 4,000mAh og Infinity-U-skjerm, som lar deg forbli tilkoblet. Med nye A50 kan du fange og dele bilder på en revolusjonerende måte med trippelkamera, designet for å etterligne det menneskelige øyet.
  • Ta bilder uten begrensninger med Ultra Wide-linsen. Sammen med funksjonen "intelligent switch" kan kameraet identifisere og anbefale når du bør bruke Ultra Wide-linsen.
  • 25MP-kameraet fanger levende bilder i lyst dagslys, mens i mørket gir den innovative linsen tydelige bilder gjennom å fange opp lys og redusere interferens. Kombinert med dyplinsen byr kameraet på en Live Focus-opplevelse, slik at du kan velge nøyaktig hvor du skal fokusere i bildet.
  • Med AI-kameraet kan du fange de beste øyeblikkene. Scene Optimizer gjør at du kan kjenne igjen og optimalisere 20 scener, som hjelper deg å ta de beste bildene uavhengig av bakgrunn og tema. Bixby Vision bruker kameraet og AI for å gjøre det enkelt å handle på nett, oversette tekster og finne den informasjonen du trenger.
  • Forbedre ditt portrett med sefie-kameraet og Selfie Focus og en bokeh-effekt som lar deg tilpasse bakgrunnen slik du vil.

Med fingeravtrykksleser på skjermen kan A50 enkelt låses opp uten at du trenger å bytte grep. A50 kommer i et lekkert og slankt design med lett buede kanter. Den finnes i fire nye farger: Black, White, Blue og Coral.

Veiledende pris: 3 790 NOK.

For mer informasjon Galaxy A-serien, besøk www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy

Galaxy A50 – produktspesifikasjon

Display - Størrelse / oppløsning 6.4-inch FHD+ (1080x2340) Super AMOLED
Infinity Display Infinity-U
Dimensjon 158.5 x 74.7 x 7.7mm
Design 3D Glasstic
Prosessor Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz
Kamera Foran: 25MP FF (F2.0). Bakre: 25MP AF (F1.7) + 5MP FF (F2.2) + 8MP FF (F2.2)
Minne 4 GB RAM 128 GB Internminne Opptil 512 GB Micro SD
Batteri 4,000 mAh
Annet On-Screen Fingerprint, Fast Charging1, Samsung Pay2, Bixby Vision, Bixby Voice, Bixby Home, Bixby Reminder

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com