Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer ny SSD or rask og pålitelig ekstern lagring

Pressemelding   •   jan 13, 2016 10:35 CET

Nye Portable SSD T3 med kompakt design og innebygd støt-motstand gjør at man nå kan ta med seg høykvalitetslagring hvor som helst.

Oslo, 13 januar, 2016 – Samsung lanserer Portable SSD T3, en ekstern Solid State Drive (SSD) som tilbyr lagringskapasitet på flere terabyte (TB) i et kompakt design. Med Samsungs Vertical NAND- (V-NAND) og SSD TurboWrite-teknik har T3-SSD:n en avansert ytelse, noe som gjør det mulig for konsumenter å raskt og enkelt kunne lagre eller forflytte store mengder med media-material mellom ulike typer enheter.

– Siden den fremgangsrike lanseringen av Portable SSD T1 under 2015 har vi gjort flere viktige oppgraderinger til T3 ut fra feedback fra konsumenter, sier Jakob Hultkvist, Direktør Enterprise Business på Samsung Nordic. Som resultat av dette leverer T3:an den beste ytelsen, lagringskapasiteten og motstanden som forventes av eksterne lagringsenheter i dag.

Gjennom å tilby en pålitelig og allsidig løsning for ekstern lagring representerer SSD:n ett stort steg frem mot utviklingen. Samsung er ledende på markedet med den nye 2TB T3 SSD:n, sammen med flere valg av lagringsrom, inkluderende 250 gigabyte (GB), 500GB og 1TB. Nylig utnevntes den nye T3-SSD:n til en hedersutnevnelse under 2016 CES Innovation Awards, i kategorien Wireless Handset Accessories.

Ekstern lagring med høyere ytelse

Med den økende bruken av material i 4K-kvalitet lener konsumenter seg i høyere grad på eksterne lagringsløsninger, og søker samtidig raskere dataoverføring og større lagringskapasitet hos flere enheter. T3 løser dette gjennom raske filoverføringer med sekvensiell lese og skrivehastighet på opptil 450MB/s med grensesnittet USB 3.1, som er fire ganger raskere enn alternative HDD-løsninger.

Mobilitet og motstandsdyktig for en aktiv livsstil

Nya Portable SSD T3 er utviklet med dagens mobile livsstil i tankene. Med en kompakt, lett og motstandsdyktig design, på en størrelse mindre enn et gjennomsnittlig visittkort med en vekt på 50 gram, er det lett å ha med seg overalt.

Til forskjell fra ekstern HDD har ikke SSD:n noen deler som kan beveges, som gir T3 bedre beskyttelse mot skader, som følge av støt eller at man minster den i marka. Med et helt nytt futteral med støtmotstand i metall kan T3 motstå krefter opp til 15000G, og kan overleve fall fra opp til to meter. Den leveres også 3-års garanti.

Økt kompabilitet og datasikkerhet d

USB 3.1 Type C-kontakten gjør T3 kompatibel med ett stort utvalg av USB-støttende enheter, bland annet de seneste Android-telefonene og nettbrettene, til og med datamaskiner med Windows eller Mac OS.

Brukere kan sende data fra T3-enheten til en datamaskin eller vice versa, på et senere tidspunkt vil man kunne gjøre det samme via mobile enheter. Det går for eksempel an å se materialet på en større skjerm som en TV. T3 bruker exFAT, ett filsystem som med sitt installerte gjennomkjennelsesformat raskt identifiserer filer for en smidig brukeropplevelse. T3 fungerer også med den helt nye mobilappen Samsung Portable Android der man blant annet kan endre passord og se hvor mye lagring som er igjen på enheten.

Det er enkelt å stille inn et brukervennlig passord for enheten. T3 er utrustet med AES 256-bit krypterings hardware for høy sikkerhet og beskyttelse for Windows, Mac OS och Android OS. Om SSD:n skulle komme i feile hender vil de ikke kunne åpne lagret data.

Samsung Portable SSD T3 finnes i butikk en gang i februar 2016.

For mer informasjon, besøk: www.samsung.com/T3.

Spesifikasjoner på svensk:

Kategori Samsung Portable SSD T3
Kapacitet** 250GB/500GB/1TB/2TB
Gränssnitt Kompatibel med USB 3.1, USB 2.0
Dimensioner (LxBxH) 74 x 58 x 10.5 mm
Vikt 51 gram***
Överföringshastighet**** Sekventiell: Upp till 450MB/s
UASP Mode Support
Kryptering AES 256-bit krypteringshårdvara
Säkerhet Lösenord (valfritt) Kräver Windows 7 eller nyare, Mac OS 10.7 eller nyare och Android KitKat (version 4.4) eller nyare.
Certifikat CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB
RoHS Compliance RoHS2
Garanti 3 år

* Baserat på interna tester med en 500GB extern HDD.
** Verklig kapacitet kan variera beroende på systeminställningar. 1GB =1000 000 000 bytes,

1TB=1000 000 000 000 bytes

*** Exakt vikt på produkten kan skilja beroende på lagringskapacitet

**** Prestanda kan variera beroende på inställningar, konfigurationer och systemmiljöer. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.