Gå videre til innhold
Bespoke Jet™ veier 1,44 kg, er lett å manøvrere og smidig å plukke frem – både for raskt rengjøring og støvsuging av hele hjemmet.
Bespoke Jet™ veier 1,44 kg, er lett å manøvrere og smidig å plukke frem – både for raskt rengjøring og støvsuging av hele hjemmet.

Pressemelding -

Samsung lanserer ny støvsuger – Bespoke Jet

Den elegante trådløse støvsugeren kommer i tre stilfulle farger, og gir en kraftfull og hygienisk rengjøring sammen med tilhørende Clean Station™. Bespoke Jet vil være tilgjengelig i Norden under andre kvartal i 2022.

Samsung lanserer nå Bespoke Jet™, en trådløs støvsuger som muliggjør effektiv rengjøring for alle typer hjem. Støvsugeren har høytytende HEPA-filtreingsystem med fem lag som sikrer et godt resultat for rengjøringen. Filtret fanger opp 99,999 prosent1 av alle støvpartikler og allergener. Clean Station™ som følger med er en dockingstasjon som lader støvsugeren og automatisk tømmer beholderen, som gir brukeren en smidig alt-i-ett-løsning. Bespoke Jet™ er lett, og samtidig utstyrt med en forbedret digital invertermotor fra sin forgjenger å sikre enda mer kraftfull rengjøring.

Bespoke Jet er en støvsuger som muliggjør komfortabel rengjøring og forenkler prosessen for å oppnå et rent og hyggelig hjem. Den har en kraftfull ytelse og tilbyr de funksjoner som er nødvendig for å holde gulvene rene, samtidig som den har et stilrent design som passer inn i et moderne hjem, sier Rikard Fornbäck, produktansvarlig for hvitevarer i Samsung i Norden.

Effektiv og hygienisk rengjøring

Bespoke Jet™ kommer med tilhørende Clean Station™ som enkelt tømmer beholderen uten at fine støvpartikler lekker ut2 takket være Samsungs unike Air Pulse-teknologi. Clean Station lader også støvsugeren automatisk som gjør at den alltid er klar for bruk når du trenger den for rengjøring.

Bespoke Jet™ har i tillegg HEPA-filtreringssystem som fanger opp 99,999 prosent3 av støvpartikler og allergener, samtidig som det sikrer at bare ren luft slippes ut fra støvsugeren når du rengjører. Når luften suges inn separerer støvsugeren store støvpartikler, som senere plukkes opp i et gitterfilter av metall. Et mikrofilter fanger videre opp de fine støvpartiklene, og et fint støvfilter fanger opp mikropartikler4 som ellers enkelt kan slippe ut. Alle deler og filter er vaskbar, for å enkelt kunne holde støvsugeren ren og hygienisk.

Kraftfull rengjøring med hendig design

Uansett om Bespoke Jet™ anvendes på harde gulv eller matter gir den maksimal sugeeffekt. Dens digitale invertermotor er 47 prosent lettere enn forgjengeren Jet 90s motor5 og genererer opp til 210 W6 sugekraft.

Med en høyeffektiv motor produserer Jet Cyclone best mulig luftvei for å redusere luftmotstanden og minimere sugetap for å enkelt fange opp fine støvpartikler som suges inn i støvsugeren.

Bespoke Jet™ veier bare 1,44 kg, som gjør den lett å manøvrere og smidig å plukke frem både for å støvsuge raskt, eller for å støvsuge hele hjemmet.

Bespoke Jet™ er designet for å enkelt passe inn i alle hjem og kommer i tre lekre farger – Midnight Blue, Misty White og Woody Green som gjør støvsugeren til en stilren detalj i ditt hjem, uten at den forstyrrer interiører.

Enkel rengjøring

Bespoke Jet™ har et praktisk LCD-Digital display med støtte for 28 språk.7 Displayet gir brukeren nødvendig informasjon som sugenivåinnstillinger og gjenstående batteritid. Den gir også informasjon om eventuelle problemer. Eksempelvis objekter som tetter røret, eller sitter fast i børsten, filter som mangler, og en guide som viser hvordan problemet kan løses

Bespoke Jet™ har i tillegg batteri med stor kapasitet. Støvsugeren kan brukes i opp til en time8 i strekk, og man kan enkelt bytte til et ekstrabatteri9for å forlenge rengjøringstiden med ytterligere en time.

For å enkelt rengjøre harde gulv kommer Bespoke Jet™ også med en oppgradert Spray Spinning Sweeper10 som har to snurrende våte puter som roterer i opp til 100 minutter. Spray Spinning Sweeper har 150 ml vannbeholder som er enkel å vedlikeholde, slik at brukeren manuelt kan spraye mer vann ved behov.

Bespoke Jet™ vil være tilgjengelig på det nordiske markedet i andre kvartal av 2022. 

1 Testet basert på IEC62885-2, Cl. 5.11, Max Mode. Baserat på SLG (Schubert Leiter Gerätesicherheit) tester.

2 Testet basert på IEC 62885-2, CL.5.11 av SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Resultatene kan variere avhengig av faktiskbruk. Refererer til partikler i størrelsesområdet 0,5 til 4,2 μm.

3 Testet basert på IEC 62885-2, CL.5.11 med Jet-modus av SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Resultatene kan variereavhengig av faktisk bruk.

4 Refererer til støvpartikler i størrelsesområdet 0,5 til 4,2 μm.

5 VS9000 motor: 205g, VS9500 motor: 109g.

6 Sugeeffekt testet basert på IEC62885-2 Cl. 5.8-standard, testet ved innløpet til det ikke-motoriserte verktøyet, med Jet-modus.Basert på SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH-tester.

7 bulgarsk, kinesisk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, engelsk, estisk, finsk, fransk, tysk, gresk, ungarsk, italiensk,kasakhisk, latvisk, litauisk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, slovensk, slovakisk, spansk, svensk, thai, ukrainsk.

8 Den oppgitte driftstiden gjelder minimumseffektnivået med et ikke-motorisert verktøy påmontert. Resultatene kan variereavhengig av faktisk bruk.

9 Batterier som følger med kan variere avhengig av produkt, modell og spesifikasjoner. 

10 Spray Spinning Sweeper er inkludert avhengig av produkt, modell og spesifikasjoner.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold