Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer nye lydplanker i Q-serien optimalisert for QLED TVer

Pressemelding   •   mar 26, 2019 10:00 CET

De nye lydplankene HW-Q76R og HW-Q66R er sertifisert av Harman Kardon, kommer med ny teknologi for bedre lydkvalitet og har smartere kompatibilitet

Oslo - 26 mars, 2019 – Samsung Electronics Co., Ltd. annonserte i dag lanseringen av to nye lydplanker i Q-serien, med Samsung Acoustic Beam-teknologi. I tillegg er de utstyrt med Adaptive Sound. Som en del av Samsung Audio Lab og samarbeidet med Harman Kardon er HW-Q76R og HW-Q66R smartere enn noensinne, og tilbyr en innbydende lydopplevelse for hjemmekinoer.

Gjennom Adaptive Sound- teknologi, kan lydplankene HW-Q76R og HW-Q66R analysere innholdet som blir avspilt på brukerens TV og justere til ideelle lydinnstillinger. I tillegg vil HW-Q76R og HW-Q66R automatisk bytte til adaptiv lydmodus når en Samsung 2019 QLED TV er tilkoblet og AI-modus er skrudd på.

“Gjennom Adaptive Sound, som forstår lyden og optimaliserer den i henhold til hendelsesforløpet, får lytteren et enda mer realistisk og tydelig lydbilde tilpasset ulikt innhold” sier Emil Ljung, Nordic Product Manager AV hos Samsung Electronics. “De nye lydplankene i Q-serien har en lydkvalitet som har blitt revitalisert av eksperter, samt et attraktivt design som skaper en hjemmekinoopplevelse utover det vanlige for våre kunder“.

HW-Q76R og HW-Q66R tilbyr også Samsungs unike Acoustic Beam-teknologi. Teknologien bruker en rekke hull i høyttaleren for å skape et mer dynamisk og panoramisk lydbilde. Disse funksjonene fyller hvert hjørne av rommet med et bredt lydlandskap med rik og fyldig lyd.

For smartere og enklere integrasjon i brukerens liv har Q-seriens lydplanker også Bluetooth-tilkobling, slik at brukeren enkelt kan nyte musikk av høy kvalitet fra smarttelefonen.

I tillegg er HW-Q76R utstyrt med Dolby Atmos via Samsung Acoustic Beam, og DTS:X tredimensjonal surroundlyd, som tidligere kun var tilgjengelig i Samsungs high-end lydplanker som HW-N950 og HW-N850. Med HW-Q76R kan brukeren nå nyte hjemmeunderholdning med rik og fyldig lyd som også reflekteres ovenfra.

Sammen med Dolby Atmos via Samsung Acoustic Beam og DTS: X-teknologien har HW-Q76R en slank formfaktor, med en høyde på bare 2,3 tommer (59 mm), noe som passer bedre med QLED TVer.

Samsungs nye lydplanker vil bli tilgjengelige i April. For mor informasjon om Samsungs lydplanker, besøk www.samsung.no.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com