Gå videre til innhold
Serien har flere skjermstørrelser og design-alternativ, samt nye og utviklede smart-funksjoner.
Serien har flere skjermstørrelser og design-alternativ, samt nye og utviklede smart-funksjoner.

Pressemelding -

Samsung lanserer nye modeller i deres Smart Monitor-serie for Norden

Samsungs multifunksjonelle skjerm kommer i flere størrelser, med ulike fargealternativer og med utvidede smart-funksjoner. I starten av juli vil de nye modellene være tilgjengelig i Norden.

Oslo – 1. juli 2021 – Samsung Electronics røper nå at en ny og utvidet Smart Monitor-serie er tilgjengelig globalt. Serien har flere skjermstørrelser og design-alternativ, samt nye og utviklede smart-funksjoner. Sortimentet inneholder en 43 tommers M7-modell med UHD-oppløsning som gir forbedret produktivitet og opplevelse. M5-modellene har FHD-oppløsning og finnes tilgjengelig i 24, 27 og 32 tommer i et pent design i fargen hvit.

Samsungs Smart Monitor-serie ble lansert i november 2020. En multifunksjonell skjerm designet for brukere som arbeider, studerer eller ser på underholdning hjemme. Smart Monitor tilbyr integrerte medier og apper, ulike tilkoblingsmuligheter, innebygde høyttalere og en fjernkontroll som kan lades ved hjelp av solceller1.

– I hele verden har det nå blitt blitt mer vanlig å jobbe og studere hjemme fra. Det betyr at våre hjem i større grad er blitt omgjort til multifunksjonelle miljøer. Smart Monitor-sortimentet sikrer at vi fortsetter å gi forbrukeren mange praktiske og fleksible måter å utføre hverdagslige aktiviteter på gjennom smartteknologi, Thomas Råge, Country Sales Manager CE IT Norway, Samsung Electronics.

Samsungs oppdaterte Smart Monitor-serie inkluderer:

  • Smart Monitor M7 43” (modell: M70A) - Flaggskipmodellen Smart Monitor M7 kommer nå i 43 tommer for å gi økt produktivitet og styrke underholdningsopplevelsen. Modellen er designet for å skape en altoppslukende opplevelse uansett om brukeren jobber, studerer eller spiller. Med UHD-skjerm kan man sømløst bytte funksjonalitet med M7 fra å fungere som en arbeidsenhet til hub. M7 fungerer som en hub med 4K-underholdning gjennom innebygde streaming-apper, høyttalere og HDR10-funksjoner for å optimalisere detaljene ved 4K-innhold.

  • Smart Monitor M5 27”og 32” i hvit (modell: M50A) - Den populære M5-modellen kommer nå i et elegant og stilfullt design i fargen hvit, i 27 og 32 tommer. Den nye fargen smelter godt inn i minimalistisk innredning og gjør den til et naturlig tilskudd i design-bevisste hjem.

  • Smart Monitor M5 24” (modell: M50A) - M5-serien kommer i en ny 24 tommers FHD, som gjør den til en hendig Smart Monitor når det kommer til både størrelse og pris. Smart Monitors kompakte størrelse er ideell for dem med liten skrivebordplass eller for dem som er ute etter en multifunksjonell bildeskjerm med høy kvalitet.

I tillegg til de nye størrelsene og design-alternativene presenterer Samsung også en rekke nye funksjoner. Samsung TV Plus2 tilbyr en mengde gratis live- og on-demand-innhold. Samtidig tilbyr også Universal Guide3 innholdsanbefalinger basert på analyse av brukerens preferanser og historikk.

Stemmeassistenten er nå oppgradert. Den aktiverer ikke bare Bixby, men også stemmeassistenter som Google Assistant og Amazon Alexa. Fjerntilgangsfunksjoner vil oppgraderes til PC on Screen i juni, og vil skape en enkel og sikker tilkobling mellom Smart Monitor og eksterne PC-er.

Til M7, 45 tommer kommer en fjernkontroll som kan lades gjennom innendørs sollys, glødelampe eller USB-C-tilkobling.

Samsung Smart Monitor-serien gir fortsatt mange tilkoblingsmuligheter for både PC-er og smarttelefoner. Brukere kan koble mobilen til enheter ved hjelp av Tap View4, Mirroring eller Apple AirPlay 2. I tillegg tillater Samsung DeX brukere å nyte en fullstendig opplevelse ved å koble sin monitor til sine mobile enheter. Skjermen støtter Microsoft 365-applikasjoner5 som gjør det mulig for brukere å vise og redigere dokument og enkelt spare dem i skyer, til og med uten PC-tilkobling, takket være Wi-Fi. For en enkel installasjon på arbeidsflaten tilbyr Smart Monitor mange porter, inkludert en USB Type-C-port6, USB-porter og Bluetooth 4.2-funksjoner.

Skjermen kan også forvandles til en hub for underholdning som gir tilgang til OTT-innhold hvor brukere kan strømme sine favorittfilmer og programmer via streaming-tjenester, uten å måtte koble til en PC eller mobil enhet7.

De nye modellene kommer til å være tilgjengelig i Norden fra starten av juli. Veiledende: Smart 24”: 2 299 NOK, Smart 27” White: 2 999 NOK, Smart 32” White: 3 299 NOK, Smart 43”: 6 199 NOK

For mer informasjon om Samsung Smart Monitors utvidede sortiment, besøk: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1803/43M70A.

1 Bare tilgjengelig for M7 43 tommer-modellen.

2 Tilgjengeligheten varierer fra land til land.

3 Tilgjengeligheten varierer fra land til land.

4 Tap view er kompatibel med Samsung Galaxy-enheter som kjører Android 8.1 eller nyere, og versjon 5.1 i SmartThings-appen.

5 Microsoft 365-konto kreves.

6Bare tilgjengelig for M7-modellen.

Tilgjengeligheten av strømmetjenester kan variere fra land til land. Abonnement kreves.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540