Gå videre til innhold
Samsung lanserer Smart Monitor M7 og M5

Pressemelding -

Samsung lanserer Smart Monitor M7 og M5

Allsidige og rimelige skjermer som tilbyr fleksibel bruk og smarte funksjoner.

Oslo - 16. november, 2020 - I dag presenterer Samsung den globale lanseringen av de nye skjermene Smart Monitor M7 og M5. Skjermene er utstyrt med funksjoner for å jobbe, læring og underholdning, og kan brukes på de fleste områder.

Smart Monitor-serien er designet for å møte kravene og behovene til dagens forbrukere som er mer hjemme en noen gang. Skjermene har mobil- og PC-tilkobling, ekstern tilkobling, læringsfunksjoner, Smart Hub og en kontinuerlig underholdningsplattform som ligner på Samsung's Smart TV-plattform.

-Jobb, underholdning og utdanning har i løpet av det siste året foregått mer og mer hjemmefra. Det er ingen overraskelse at den nye normalen er et liv som tilbringes mer foran en skjerm en før. Vår nye Smart Monitor er et direkte svar på denne etterspørselen. Med Smart Monitor trenger du ikke lenger å velge mellom skjermer til sitt bruk, da disse fungerer like godt til en mengde bruksområder, sier John Bunsow Lindén, Produkt og gruppesjef for Display Monitors hos Samsung i Norden.

Smart Monitor har flere tilkoblingsalternativer til PC og smarttelefoner. Brukere kan enkelt koble til mobilenheten med Tap View-funksjonen[1], eller App-castingCasting eller Apple AirPlay 2. For den komplette desktopfølelsen kan forbrukeren også benytte Samsung Dex via sin mobile enhet.

Skjermen kan også kjøre Microsoft 365-programmer[2] uten tilkobling til PC takket være innebygget Wi-Fi. Dette tillater brukere å vise, korrigere og lagre dokumenter i skyen direkte fra skjermen. Skjermens eksterne tilkobling lar også forbrukeren få trådløs tilgang til filer på skjermen, uansett hvor du er. Begge skjermene er utstyrt med de flere USB-porter, Bluetooth 4.2 og innebygde høyttalere. M7-versjonen har også en USB-C-port som muliggjør flere forskjellige tilkoblinger med en enkelt tilkobling.

Når arbeidsdagen er over, kan skjermen brukes som en komplett underholdningsenhet takket være tilkoblingen til OTT (over-the-top video) via Samsungs Smart Hub. Monitorenes Smart Hub tilbyr forbrukerne strømmeinnhold fra Netflix, HBO og Youtube[3] uten å måtte koble til via mobil eller en datamaskin. Alt innholdet er lett tilgjengelig via fjernkontrollen som er utstyrt med egne knapper for spesifikke strømmetjenester. Monitorene kan også styres med din egen stemme takket være Bixby.

Skjermens design og teknologi er designet for å gjøre visningen behagelig. Lys og farger justeres automatisk avhengig av forholdene i dine omgivelser ved hjelp av Adaptive Picture-funksjonen. Funksjonen Eye-saver hjelper til med å redusere det blå lyset.

Skjermen er tilgjengelig i to modeller fra lanseringen.M5-modellen har Full HD-oppløsning i 27" eller 32", og M7 gir UHD-oppløsning i 32".

Monitorene vil være tilgjengelige i USA,Canada og Kina fra 16. november. Flere markeder vil bli inkludert senere i november. For mer informasjon om Smart Monitor og Samsung-produkter, besøk: https://www.samsung.com/no/

[1]Tap View-funksjonen er kompatibel med Galaxy-enheter med Android 8.1 eller nyere og versjon 5.1 av Samsungs SmartThing-app.

[2]Abonnement kreves

[3]Tilgjengeligheten av strømmetjenester og den tekniske spesifikasjonen for kontrollen kan variere avhengig av land og region.Strømmetjenester kan også kreve abonnement.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

PR Manager TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26
For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale