Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer smarte LED-pærer

Pressemelding   •   apr 11, 2014 09:00 CEST

Styr LED-lampene dine med mobiltelefonen eller tableten

Oslo, 10. april 2014 - Under Light + Building-messen som gikk av stabelen i Frankfurt i begynnelsen av april presenterte Samsung sine siste nyheter innenfor LED-lyspærer: To smarte LED-lamper der den ene styres via bluetooth og den andre via Wi-Fi.

Med Samsungs nye LED-pære Smart Bulbs kan du koble opp smarttelefonen eller tableten din via bluetooth og tenne, slukke eller dimme den direkte gjennom en app. Det eneste du behøver å gjøre for å slippe og gå til lysbryteren er å installere applikasjonen Samsung Smart Home. Totalt kan man kontrollere  64 LED-pærer samtidig og lyset kan enkelt justeres fra varmt og koselig til kaldt og klart. Det går også bra å dimme lampene ned til 10 prosent lysstyrke. Hvis pærene lyser i gjennomsnitt fire timer om dagen trenger du ikke tenke på å måtte bytte pærene i løpet av de neste ti årene da de har en livstid på 15 000 timer.

Du trenger heller aldri mer lure på om du slukket lyset på kjøkkenet da du dro på ferie. Sammen med blutoothstyrte-Smart Bulbs lanserer Samsung også en smart LED-pære som enkelt styres med Wi-Fi, som gjør at du kan skru pærene av og på uansett hvor du er.

– Vi har en unik posisjon på markedet med lang erfaring på LED-teknologi og halvledere som gjør at vi har alle forutsetninger for å kunne utvikle innovative, smarte løsninger for LED-belysning, sier Sebastian Wranå, Product Manager LED Light, i Samsung Electronics Nordic. Å kunne styre lamper trådløst i hjemmet er bare begynnelsen på at hjemmet  kan gjøres enda smartere.

Samsungs nye, smarte LED-lamper er i butikken i september.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no