Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer stilrene og allsidige Galaxy Tab S5e

Pressemelding   •   feb 15, 2019 14:06 CET

Den allsidige Galaxy Tab S5e er en ny tablet fra Samsung som kombinerer ytelsesevne og smarte funksjoner i et tynnere og lettere metalldesign.

Oslo, 15. februar 2019 – Samsung presenterer i dag Galaxy Tab S5e, den tynneste og letteste 10,5” tablet fra selskapet noensinne, utviklet med smarte funksjoner for å lettere håndtere den digitale hverdagen. Med den store skjermen, fire høyttalere som byr på 3D-lyd kalibrert av AKG, i tillegg til lenger batteritid enn noensinne, har Galaxy Tab S5e forbedret alt som skaper en sterkere opplevelse for bærbar underholdning.

– Vi ser at konsumenter for det meste bruker tableten sin hjemme og sammen med andre. Samtidig stiller man høye krav til ytelsesevne, underholdning og design. Derfor har vi tatt utviklingen et skritt videre med brukervennlige innovasjoner tilpasset familien i ny og moderne design. Tab S5e er en tablet i toppklassen når det kommer til ytelsesevne, nå med et supertynt design og smarte funksjoner som Bixby 2.0 for å bli huben i den digitale hverdagen, sier Ardelan Sohrevardi, nordisk produktsjef for Tablet og Wearables i Samsung.

Nytt og trimmet design
Tab S5e har et nytt design der praktiske løsninger og stil står i fokus. Med en tynnere design 5,5mm i metall og med en vekt på kun 400 gram er Tab S5e mer bærbar og slitesterk enn noensinne tidligere, for å bli en del av hverdagen. Den nye moderne utformingen komplementeres av en ny serie moderne farger der sølv, svart og gull inngår.

Batteritiden har økt til opptil 14,5 timer og er optimert for langvarig ytelse. Det betyr brukeren kan surfe, streame og spille lengre enn tidligere.

Hjemmets midtpunkt – for hele familien
Galaxy Tab S5e blir med den skreddersydde ladestasjonen (selges separat) en del av designhjemmet. Daily Board-funksjonen viser utvalgte fotoalbum, og tid, dato og vær når Tab S5e ikke brukes og blir et vakkert tilskudd til hjemmet. Alltid ladet og alltid lett for hånden.

Med opptil åtte ulike personlige brukere på samme enhet, er det enkelt å dele den mellom hverandre og vite at personlig påloggingsinformasjon til for eksempel ulike sosiale medier og streamingtjenester er begrenset til hver enkelt bruker. Det gjør at man slipper å logge inn og ut fra alle tjenester hver gang nettbrettet bytter hender. Brukere kan enkelt logge inn på sin individuelle profil med pin-kode, passord eller fingeravtrykk. For de yngste brukerne finnes Kids Mode som muliggjør læring og underholdning på en enkel og sikker måte.

Smartere enn noensinne
For å få enda bedre kontroll over den digitale hverdagen er Galaxy Tab S5e den første tableten som har blitt utstyrt med Bixby 2.0[1], som innebærer flere og smidigere måter for brukeren å ta i bruk enheten, i tillegg til å gjøre Tab S5e til en del av det digitale hjemmet.[2] Slå på TV-en og lysene i stua samtidig gjennom Quick Command, en funksjon som muliggjør flere tilpassede funksjoner med én stemmekommando – og gjør stemmestyring av hjemmet raskere, enklere og mer skreddersydd for brukerens behov. Med mulighet for å speile SmartThings-kompatible Samsung TV-er til Tab S5e, og vice versa, behøver man ikke bekymre seg for å gå glipp av noe i favorittserien når man må bytte rom.

Samsung DeX og tilhørende tastatur (selges separat) gjør at man bytte direkte fra underholdning til å jobbe i et PC-miljø med mulighet for å koble til en større ekstern skjerm. Brukere av Tab S5e har gjennom enkel synkronisering også mulighet til å ta telefonsamtaler og sende meldinger direkte fra tableten, eller via trådløst nettverk om mobilen er utenfor rekkevidde. Det er hendig i tilfeller der man trenger en større skjerm og vil legge fra seg mobilen, men fortsatt ha full kontroll.

Forbedret underholdning
Om det handler om å se en episk storfilm eller nyte sin favoritt-TV-serie har Samsungs høyoppløselige Super AMOLED-skjerm en 16:10 skjermratio uten synlig hjemknapp, for å gi en så kraftfull opplevelse som mulig. Tab S5e har en 10,5” Edge to Edge-skjerm og tynnere skjermkanter enn noensinne som dekker 81,8% av forsiden.

Som tillegg til skjermen har Tab S5e også rik og fyldig lyd takket være høyttalere med autoroterende stereo-teknologi for kraftig og sterkere lyd, som tilpasser seg til hvordan man holder tableten (portrett/landskap). Tab S5e er også utstyrt med Dolby Atmos og lyd kalibrert av AKG, for et profesjonelt balansert 3D sourround-lydbilde.

Samsung Galaxy Tab S5e kommer til butikker i slutten av april i fargene sølv, svart og gull, med veiledende pris på 4 990 NOK for 4G-versjonen og 4 490 NOK for WiFi-versjonen.

For spesifikasjoner og mer informasjon om Galaxy Tab S5e, vennligst besøk: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s5e


Produktspesifikasjoner Samsung Galaxy Tab S5e

SKJERM 10.5” WQXGA Super AMOLED
PROSESSOR 64bit Octa-core processor (2x2.0 GHz + 6x1.7 GHz)
MINNE / LAGRING 4GB + 64GB eller 6GB + 128GB, microSD opp til 512GB
KAMERA Bakre: 13MP Front: 8MP
PORT USB3.1 (Type C), POGO Type-C headset connector Provided
SENSORER Accelerometer, Fingeravtrykk, Gyro, Geomagnetisk, Hall, RGB Lys
TRÅDLØS OPPKOBLING Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 MU-MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth v5.0
GPS GPS, Glonass, Beidou, Galileo
DIMENSJONER, VEKT 245.0 x 160.0 x 5.5mm 400g
BATTERI 7,040mAh, Fast Charging
OPERATIVSYSTEM Android 9.0
TILBEHØR Book cover tastatur, POGO ladestasjon, Slim cover, Book cover (ikke inkludert)
VIDEO Inspilling: UHD 4K (3840x2160) @ 30fps Avpsilling: UHD 4K (3840x2160) @ 60fps
AUDIO 4 høyttalere, lyd av AKG, Dolby Atmos®

[1]Bixby Voice er for tiden tilgjengelig på utvalgte språk.

[2]SmartThings Hub skal installeres for å koble til og styre enheter via SmartThings-appen på Tab S5e.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com