Gå videre til innhold
Samsung sitt Smart Switch Kit er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.
Samsung sitt Smart Switch Kit er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.

Pressemelding -

Samsung lanserer stor kampanje for et smidig mobilskifte

Ferske data viser at flere bytter mobile operativsystemer og produsenter når de kjøper ny mobiltelefon. Samsung Electronics Nordic lanserer derfor en rekke tiltak i forkant av sommerens mobiloppgraderingsperiode. Blant nyhetene, som skal legge til rette for et smidig bytte til en Samsung-telefon, er en egen support-telefon og et Smart Switch Kit.

– Våre data viser at sommeren fortsatt er en sterk salgsperiode. Samtidig vet vi gjennom kundeundersøkelser at flere og flere er interesserte i en Samsung-telefon, men tør ikke helt å ta steget og bytte. En av grunnene er usikkerheten rundt hva som skjer med alle kontakter, bilder og data som man har lagret på sin nåværende telefon. Gjennom kampanjen og andre hjelpemidler vil vi senke terskelen og legge til rette for de som ønsker å forandre sin mobilopplevelse, sier Sargon Demirdag, Nordic Marketing Director IM, Samsung Electronics Nordic.

Utover dette har Samsung Electronics Nordic produsert et Smart Switch Kit hvor all nødvendig informasjon, med blant annet steg for steg-instruksjoner, vil finnes tilgjengelig slik brukeren enkelt skal kunne komme i gang med sin nye Samsung-telefon på egenhånd.

– Som verdens største mobiltelefonprodusent vet vi at vi er veldig gode på det vi driver med. Men uansett hvor mange utmerkelser våre mobiltelefoner får blant teknikkeksperter, priser skjermene, grensesnittet, kameraene og økosystemene våre får, så er det fortsatt kundeopplevelsen som er avgjørende. For at folk skal få en relasjon til Samsung krever det at de får oppleve og bruke en Samsung-telefon i hverdagen, sier Demirdag.

Support-telefonen er åpen fra mandag til fredag 07:00 – 21:00 og lørdag – søndag 08:00 – 17:00 og kan i Norge nås på følgende nummer: +47 800 62 811.

Samsung sitt Smart Switch Kit er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere, og instruksjoner for et sømløst bytte er også tilgjengelig på nett.


Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale