Gå videre til innhold
Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro forplikter seg til brukerne og bidrar til at mål og milepæler nås.
Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro forplikter seg til brukerne og bidrar til at mål og milepæler nås.

Pressemelding -

Samsung leder innovasjon innen helse og velvære med Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro

Den nye Galaxy Watch5-serien er fullpakket med innsiktsfull søvnsporing, personlig design-muligheter og forbedringer som er med på å forme velværen og helsevaner i hverdagen.

Samsung Electronics Co., Ltd lanserer i dag Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro – som vil forme velvære- og helsevaner med sin intuitive innsikt og avanserte og kraftige funksjoner. Mens Galaxy Watch5 er utstyrt med forbedrede funksjoner som forbrukeren kan stole på i hverdagen, er Galaxy Watch5 Pro Samsungs mest holdbare og funksjonsrike klokke til nå, og også det nyeste tilskuddet i Galaxy Watch-serien. Klokkene forplikter seg til brukerne og bidrar til at mål og milepæler nås.

– Vi er veldig glade for å kunne gi Galaxy Watch-fellesskapet vårt de riktige verktøyene, dataene og ressursene, ikke bare for å bedre forstå deres generelle helse, men også veilede dem på deres reise mot bedre vaner. Med Samsungs banebrytende BioActive Sensor, lar vi nå våre brukere få tilgang til deres mest omfattende innsikt for helse til nå, sier Andreas Bergqvist, IM Nordic Product Manager hos Samsung Electronics Nordic

Banebrytende sensorteknologi for å forstå deg selv bedre

Et voksende ønske om å bedre forstå og agere på individuelle mål, tilbyr Samsung dybdeovervåking og praktiske data som gir brukerne den informasjonen de trenger for å veilede dem på deres helse- og velværereise. Galaxy Watch5 er utstyrt med Samsungs unike BioActive Sensor som driver den neste æraen av digital helseovervåking.

BioActive-sensoren ble først introdusert på Galaxy Watch4-serien, og bruker en unik brikke som kombinerer tre kraftige helsesensorer – optisk hjertefrekvens, elektrisk hjertesignal og bioelektrisk impedansanalyse. Klokkene kan derfor levere omfattende avlesninger som inkluderer hjertefrekvens, oksygennivåer i blodet og stressnivåer i kroppen1. Ved å observere blodtrykk2 og EKG3, fra deres eget håndledd4.

En større urskive og mer direkte kontakt med håndleddet gjør at Galaxy Watch5 kan samle helsedata enda mer nøyaktig. Ved hjelp av klokkens kraftige 3-i-1 BioActive sensor og andre sensorer i Galaxy Watch-serien, blant annet den nylig lanserte temperatursensoren får brukeren en grundigere forståelse av egen helse. Temperatursensoren bruker infrarød teknologi for mer nøyaktige avlesninger, også når temperaturen i omgivelsene endres. Det åpner for nye funksjoner som brukere kan dra fordel av.

Helhetlig innsikt for å forbedre alles helsereise

Galaxy Watch5 er designet for hverdagen, og gir ikke bare en komplett opplevelse av trening og aktivitet, men dekker hele prosessen, også hvile og restitusjon. Funksjonen som måler kroppssammensetning5 gir et komplett bilde av brukerens generelle helse, og gir en skreddersydd tilnærming til målsettinger, veiledning gjennom personlig tilpassede treningsøkter og oversikt over fremgang. Når det er tid for hvile, tilbyr smartklokken brukeren restitusjonsdata, inkludert post-cardio-puls etter intense treningsøkter6 og tilpassede anbefalinger om vanninntak basert på væsketap7.

God søvn er viktig for helsen, og derfor ønsker Samsung å tilby funksjoner i Galaxy Watch5 som kan bidra til å forbedre brukerens søvnkvalitet8. Gjennom funksjonen Sleep Score overvåkes søvnstadier, oksygennivået i blodet og eventuell snorking9 for at brukeren skal bli kjent med eget søvnmønster. Basert på disse dataene lager Sleep Coaching10 et skreddersydd søvnprogram som strekker seg over fire uker, slik at brukeren kan forbedre egne søvnvaner. Ved hjelp av SmartThings-integrasjonen kan Galaxy Watch5 automatisk stille lys, AC-enheter og TV-er til forhåndsbestemte innstillinger som er ideelle i et sovemiljø11. Brukeren kan sove trygt og godt, og være sikker på at den forbedrede falldetektoren varsler en nødkontakt dersom du faller, for eksempel ut av sengen12.

Det er ikke nødvendig å bekymre seg for at klokken skal gå tom for strøm eller bli skadet i ulendt terreng. Galaxy Watch5 har 13 prosent større batteri13 og gir åtte timers søvnsporing med bare åtte minutters lading, som er 30 prosent raskere enn Galaxy Watch4. Galaxy Watch5 er også vår første klokke med Sapphire Crystal-skjerm, noe som betyr at det ytre laget er 60 prosent hardere14 og dermed svært slitesterk og pålitelig til daglig bruk. Via Google Assistent kan brukeren bruke stemmen til å finne favorittsangen på Spotify, og snart kan brukeren også bruke Google Maps på håndleddet15 uten smarttelefontilkobling16. Musikk- og lydelskere vil like oppdateringene som inkluderer nye apper som SoundCloud og Deezer17. I tillegg tilbyr operativsystemet, One UI Watch4.5, på en mer komplett skriveopplevelse, en enklere måte å ringe på og en rekke nye tilgjengelighetsfunksjoner som gjør Galaxy Watch mer intuitiv.

Galaxy Watch5 Pro, flere funksjoner og bedre holdbarhet for utendørsentusiasten

Galaxy Watch5 Pro er det nyeste tilskuddet i Galaxy Watch-porteføljen, og er laget for de som elsker friluft. Førsteklasses materialvalg gjør Watch 5 Pro klar til enhver utfordring, uavhengig om det er fottur eller sykling. Den er utstyrt med forbedret safirkrystall som er hardere, og dermed gjør klokken mer motstandsdyktig for slitasje. Galaxy Watch5 Pro leveres også med en helt ny D-Buckle sportsreim18 – en kraftig reim med elegant og ren passform.

Galaxy Watch5 Pro er utstyrt med det største batteriet i Galaxy Watch-serien. Det er 60 prosent større enn Galaxy Watch 4, noe som gir batteri som varer mens du erobrer en ny rute. For første gang er GPX og alle dens fordeler tilgjengelig på Galaxy Watch. Gå ut, ta opp og del ruten eller treningsøkten med andre turelskere på Samsung Health-appen med funksjonen Route Workout. Du kan også laste ned tur- og sykkelruter for å mikse opp egne rutiner. Mens du går eller sykler, kan du holde øynene dine på veien og vekk fra kartet fordi veibeskrivelsene blir visualisert og lest opp19. Når det er på tide å snu vil Track Back-funksjonen enkelt ta deg tilbake dit du kom fra20.

Pris og tilgjengelighet21

Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro er tilgjengelig for forhåndsbestilling på utvidede markeder fra 10. august, og er tilgjengelig hos forhandlere fra og med 26. august.

Galaxy Watch5 tilbyr et moderne og minimalistisk design, og funksjoner som hjelper brukeren å oppnå mer hver dag. Den kommer i helt nye, nøytrale fargealternativer. Large 44 mm er tilgjengelig i grafitt, safir og sølv, men Small 40 mm er tilgjengelig i grafitt, rosegull og sølv med stropp i Bora Purple som passer perfekt med Galaxy Z Flip4. Galaxy Watch5 vil være tilgjengelig til en veiledende pris fra 3 290 NOK for Bluetooth-versjonen og 3 490 kr for 4G-versjonen.

For de eventyrlystne som ser etter holdbarhet, ytelse og stil er Galaxy Watch5 Pro et godt alternativ. Enheten vil være tilgjengelig i Black Titan og Grey Titan med 45 mm skjerm. Galaxy Watch5 Pro vil være tilgjengelig til en veiledende pris er fra 4 990 NOK for Bluetooth-versjonen og 5 490 NOK for 4G-versjonen.

Tilbud ved forhåndsbestilling

Trådløs lader Duo på salg22

Når du forhåndsbestiller Samsung Galaxy Buds2 Pro i kampanjeperioden, vil du motta en svart Wireless Charger Duo (verdi ca. 899 sek) ved kjøp.

Galaxy Buds Live på salg23

Når du forhåndsbestiller Samsung Galaxy Watch5 | Galaxy Watch5 Pro vil du i kampanjeperioden motta et par svarte Galaxy Buds Live (verdi ca. 1 890 NOK) ved kjøp.

Design din egen klokke og velg mellom 1 032 unike kombinasjoner i Galaxy Watch5 Bespoke Studio på Samsung.no24. Ved å velge modell, størrelse og farge på urskive og reim kan brukeren bygge en klokke som er unik for dem. Et større utvalg reimer og urskiver gjør det enklere å mikse og matche for å uttrykke en personlig stil, for eksempel gjennom det nye Sport Band eller Global Goals Band som støtter Sustainable Development Goals25.

Galaxy Watch5 / 5 Pro forhåndsbestillingstilbud26

Galaxy Buds Live inkludert. Når du forhåndskjøper Samsung Galaxy Watch5 | Galaxy Watch5 Pro i kampanjeperioden får du et par sorte Galaxy Buds Live (verdi ca. 1890 NO) med på kjøpet.

Les mer om Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro her:

Galaxy Watch5: www.samsung.com/galaxy-watch5

Galaxy Watch5 Pro: www.samsung.com/galaxy-watch5-pro



1 Disse funksjonene er kun ment for generelle velvære- og treningsformål. Ikke ment for bruk ved påvisning, diagnostisering eller behandling av noen medisinsk tilstand eller sykdom. Tilgjengeligheten av disse funksjonene kan variere avhengig av marked eller enhet. Krever Galaxy-smarttelefon med Android 8.0 eller nyere, 1,5 GB RAM eller mer og den nyeste versjonen av Samsung Health-appen (versjon 6.22 eller nyere).

2 Blodtrykksfunksjonen er kun tilgjengelig i utvalgte markeder. For å sikre nøyaktighet bør brukere kalibrere enheten hver fjerde uke med en tradisjonell blodtrykksmansjett. BP-appen kan ikke diagnostisere hypertensjon, andre tilstander eller se etter tegn på hjerteinfarkt. Denne appen kan kun brukes til måling i alderen 22 år og over. Det er ikke ment å erstatte tradisjonelle metoder for diagnose eller behandling av kvalifisert helsepersonell.

3 EKG-funksjonen er kun tilgjengelig i utvalgte markeder. EKG-appen er ikke ment å erstatte tradisjonelle metoder for diagnose eller behandling. EKG-appen er ikke beregnet på brukere med andre kjente arytmier enn atrieflimmer eller brukere under 22 år. Brukere bør ikke tolke eller iverksette kliniske tiltak basert på enhetens utdata uten konsultasjon av en kvalifisert helsepersonell.

4 På grunn av markedsrestriksjoner for å få godkjenning/registrering som medisinsk utstyr, fungerer Blodtrykk og EKG kun på klokker og smarttelefoner kjøpt i markedene der tjenesten er tilgjengelig for øyeblikket (servicen kan imidlertid være begrenset når brukere reiser til land som ikke betjenes). Sjekk ut https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor for mer informasjon og siste oppdatering om tjenestemarkeder.

5 Kun beregnet for generelt velvære- og treningsformål. Ikke beregnet for bruk i påvisning, diagnose, behandling, overvåking eller behandling av noen medisinsk tilstand eller sykdom. All helserelatert informasjon som du får tilgang til gjennom enheten og/eller applikasjonen skal ikke behandles som medisinsk råd. Brukere bør søke medisinsk råd fra en lege. Ikke mål kroppssammensetningen din hvis du har en implantert pacemaker eller annet implantert medisinsk utstyr. Ikke mål kroppssammensetningen din hvis du er gravid. Måleresultatene er kanskje ikke nøyaktige hvis du er under 20 år.

6 Velg treningen din før du begynner å trene for å måle.

7 For å måle, velg «Løping» på klokken og løp minst 5 km/t i minst 2,5 km. Kun til bruk med utendørs løpingetrening.

8 Søvnfunksjoner er kun ment for generelle velvære- og treningsformål. De er ikke beregnet for bruk i deteksjon, diagnose, behandling av noen medisinsk tilstand eller søvnforstyrrelse. Målene er kun for din personlige referanse. Ta kontakt med en lege for råd.

9 Bruk klokken mens du sover og plasser telefonen på en stabil overflate nær hodet, for eksempel et nattbord, med bunnen av telefonen pekt mot deg, for å registrere snorkingen din.

10 For søvnmønsterresultater må brukeren bruke klokke mens de sover i minst 7 netter og fullføre en undersøkelse.

11 Krever de nyeste versjonene av Samsung Clock-mobilappen (v. 12.1.10.5 eller høyere), Samsung SmartThings-mobilappen (v. 1.7.59.23 eller høyere) og SmartThings Framework-mobilappen (v1.4.1 eller høyere). Tilgjengelig på smartenheter som er registrert hos SmartThings.

12 Det kreves nettverkstilkobling for å varsle en nødkontakt. GPS-nøyaktigheten kan bli påvirket av hindringer for satellittsignalet, som for eksempel bygninger.

13 Sammenlignet med Galaxy Watch4.

14 Sammenlignet med Galaxy Watch4. Basert på Vickers harness målt med konstant belastning på 200gf.

15 Nettverkstilkobling er nødvendig.

16 Appens tilgjengelighet kan variere etter marked, operatør eller enhet. Abonnementsavgifter kan påløpe for enkelte apper.

17 Appens tilgjengelighet kan variere etter marked, operatør eller enhet. Abonnementsavgifter kan påløpe for enkelte apper.

18 Ikke oppbevar enheten og reimen i nærheten av magnetiske felt. Magnetstripekort, inkludert kredittkort, telefonkort, pass og boardingkort, kan bli skadet av magnetiske felt.

19 Tilbys når rutefilen i GPX-format importeres for fotturer og sykling og ruten er satt som mål under Samsung Health-innstillinger.

20 Denne funksjonen må være aktivert for fotturer eller sykling under Samsung Health-innstillinger.

21 Tilgjengeligheten kan variere etter marked og operatør. Støttede modeller, farger, størrelser og stropper kan variere avhengig av marked eller operatør.

22 Tilbud gyldig for kjøp i Norge, Sverige, Finland og Danmark fra 10. august 2022 til 25. august 2022.

23 Tilbud gyldig for kjøp i Norge, Sverige, Finland og Danmark fra 10. august 2022 til 25. august 2022.

24 Tilgjengelig på samsung.com i utvalgte markeder. Antall tilgjengelige kombinasjoner kan variere avhengig av markedet.

25 Velg utskiftbare klokkeremmer som selges separat.

26 Tilbudet gjelder for forbrukerkjøp gjort i Sverige, Norge, Finland og Danmark fra 10. august 2022 til 25. august 2022.

27 Tilgjengeligheten kan variere avhengig av marked, modell og smarttelefonen man kobler klokken til.

28 All funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon gitt i dette dokumentet, inkludert, men ikke begrenset til, fordelene, designen, prisene, komponentene, ytelsen, tilgjengeligheten og egenskapene til produktet kan endres uten varsel.

29 Målt uten helsesensorer.

30 Målt uten stropp.

31 Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønstre og andre faktorer.

32 Wear OS Powered by Samsung fungerer med telefoner som kjører den nyeste versjonen av Android (unntatt Go-utgaven og telefoner uten Google Play Store). Støttede funksjoner kan variere mellom plattformer og markeder med kompatibilitet med forbehold om endringer.

33 4G-tilkobling kun tilgjengelig på LTE-modeller.

34 Enhetsaktivering er bare tilgjengelig etter tilkobling til en smarttelefon som støtter Google Mobile Services. Kompatible enheter kan variere etter marked, operatør eller enhetsmerke.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778