Gå videre til innhold
Samsung Norge innleder samarbeid med verdens beste sandvolleyballspillere

Pressemelding -

Samsung Norge innleder samarbeid med verdens beste sandvolleyballspillere

Samsung Electronics i Norge annonserer et eksklusivt samarbeid med verdensenerne i sandvolleyball, Anders Mol og Christian Sørum.

– Samsung pusher grensene for teknologiske innovasjoner, på samme vis som vi har tatt sandvolleyball til et nytt nivå. Vi kan identifisere oss med hverandre, og sånn sett er vi en veldig god match, sier Anders Mol og Christian Sørum om samarbeidet med Samsung Norge.

Samsung er globale sponsorer av de olympiske leker. Opprinnelig var planen å innlede samarbeidet med sandvolleyballduoen i forkant av sommerens OL i Tokyo, men som følge av koronapandemien ble det utsatt. Derfor er det gledelig for Samsung Norge å endelig annonsere samarbeidet inn mot lekene i 2021, der Mol og Sørum anses som en av gullfavorittene.

Det er fortsatt usikkerhet rundt hvorvidt OL kan arrangeres om ett år. Derfor vil samarbeidet i første omgang dreie seg om at duoen blir ambassadører for produktene, og viser hvordan de fungerer i praksis gjennom det digitale innholdet de tar ut i egne kanaler. Dersom lekene gjennomføres som planlagt, vil samarbeidet tas ut gjennom en større kampanje i regi av Samsung Norge.

Med over 250 reisedøgn i et normalt år, bruker de to nordmennene på toppen av verdensrankingen mange timer i fly og bil mellom turneringer. Da stilles det ekstra strenge krav til telefonene som er med på tur. Med seg har de derfor hver sin Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. I tillegg til telefonen, får også gutta Samsung Galaxy Buds Live med seg på tur. De trådløse øreproppene fikk strålende kritikk da de kom på markedet i august.

– Det er en vanvittig bra produkter. Hverdagen på reise blir mye enklere for oss med Samsung på laget. Telefonen har alle de funksjonene vi kan ønske oss, samtidig som Galaxy Buds Live er det perfekte tilbehøret på reisefot. De sitter godt i øret, har suveren lyd og er dessuten perfekt å sove med.

Gjennom Youtube-kanalen «Beachvolley Vikings» tar de ferske Samsung-ambassadørene med seg fansen på alle sine reiser rundt i verden. Da hjelper det at Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kan skilte med 108 megapiksler, 8K-video og 100x zoom.
– Vi tar masse bilder og videoer på tur, slik at vi kan dele hverdagen vår. Nå har vi den beste kameratelefonen på markedet, og resultatene blir sykt bra. Det har gitt oss en helt ny dimensjon, forteller Mol og Sørum.

Markedssjef for mobiltelefoner i Samsung Norge, Anders Lersbryggen, er godt fornøyd med å få med seg duoen som er ansett som et av Norges aller største gullhåp i OL neste år. Foruten å ha den sportslige kvaliteten, er Lersbryggen klar på Mol og Sørum også innehar de kvalitetene som Samsung leter etter også utenfor sandvolleyballbanen. Dette fordi de virkelig kan kjenne seg igjen i Samsungs slagord og mentalitet: «Do what you can’t».

– De kommer fra lille, kalde Norge og er blitt verdens beste i en idrett som tradisjonelt domineres av utøvere som kan spille sandvolleyball i perfekte forhold hele året. I tillegg har de et helt tydelig behov for våre verdensledende mobilprodukter. De forventer det beste kameraet til produksjon til sine digitale kanaler, og når man er så mye på farten forventer man en mobiltelefon som leverer maks ytelse. Vi snakker hastighet, skjerm og batteri.

– Vi har allerede et pågående kommersielt samarbeid med den trofaste Samsung-brukeren Aksel Lund Svindal, og er veldig stolte over at Christian Sørum og Anders Mol også er med som ambassadører på Samsung-laget. Vi krysser fingrene og håper vi kan følge gutta i OL i Tokyo i 2021.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser vedrørende TV, lyd, data og hjemmeelektronikk, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV, lyd, data og hjemmeelektronikk, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Annemarte Norevik Gjelder journalister +47 97615197