Gå videre til innhold
Samsung inviterer nok en gang lag til å delta i den spennende e-sportskonkurranse.
Samsung inviterer nok en gang lag til å delta i den spennende e-sportskonkurranse.

Pressemelding -

Samsung Odyssey League er tilbake – nå med Rocket League

Samsung skal igjen arrangere turneringen Odyssey League – denne gangen med en europeisk Rocket Leauge-turnering. Turneringen vil foregå mellom 23. juli og 29. august.

Som global markedsleder for gaming-monitorer1 inviterer Samsung nok en gang lag til å delta i den spennende e-sportskonkurransen og etter fjorårets suksess med Odyssey-turneringen for Player Unknown´s Battlegrounds (PUBG). Det vil være muligheter for å vinne en rekke Samsung-premier, og turneringen har en premiepott på € 25.000.

Seere av den europeiske finalen vil se Samsungs nyeste utvalg av Odyssey-spillmonitorer, som vil bli brukt av lagene som deltar i de siste delene av turneringen. Ved å benytte Samsungs gaming-skjermer, som prisbelønte Odyssey G9 som nylig ble kåret til beste gaming-monitor av European Hardware Association, og nylige lanserte monitorer G70A, G50A og G30A**, kan gamere nyte det nyeste innen PC- og konsoll-spill med virkelighetsnære farger og høy responstid.

Odyssey League, som har fått sitt navn fra Samsungs innovative utvalg av gaming-monitorer, søker etter Europas beste lag i spill som PUBG, og nå Rocket League. Deltakerne vil ha sjansen til å vinne en del av prispotten på 25 000 €. Påmeldingen for turneringen åpner 2. juli og regionale lag registrerer seg for å delta i kvalifiseringen fra 23. juli. Vinnerne deltar i regionale finaler som sendes på lokale språk.

Lagene som lykkes i finalen fortsetter til den europeiske finalen som arrangeres mellom 27. og 29. august. Den europeiske finalen sendes på engelsk der et vinner-lag blir kåret.

Regionene som deltar i Odyssey-turneringen er:

Regioner

Land / Sub-regioner

Type

Dato

1, 2, 3, 4, 5

Østerrike, Sveits, Italia, Spania, Portugal, Polen, Øst-Europa, Romania, Hellas, Ungarn, Tsjekkia, Baltikum, Slovenia, Kroatia, Bosnia-Hercegovina, Montenegro, Albania.

Kvalifisering

23-26 juli

Regionsfinale

7-8 august

6, 7, 8, 9,10

Benelux, Frankrike, Tyskland, Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannia.

Kvalifisering

30 juli – 2 august

Regionsfinale

14-15 august

ALLE

Alle regioner

Europafinale

27-29 august

Lag som vil delta kan melde seg på www.odysseyleague.gg. Ytterligere informasjon om vilkår for å delta i konkurransen finner du på nettsiden.

Samsung vil følge turneringen i tillegg til nyheter via Twitter (@OdysseyLeague) og via Discord-server.

** Spesifikasjoner for den utvidede Odyssey Gaming Monitor-serien ble kunngjort 21. juni 2021.

Om Epic Games

Epic Games ble grunnlagt i 1991 av administrerende direktør Tim Sweeney og er et amerikansk selskap. Selskapet har hovedkontor i Cary, North Carolina og har mer enn 40 kontorer over hele verden. I dag er Epic et ledende interaktivt underholdningsselskap og leverandør av 3D-motorteknologi.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale