Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung øker minnekapasiteten for det nye microSD-kortet PRO Plus

Pressemelding   •   des 21, 2015 12:50 CET

Det nye microSD-minneskortet med 128GB lagring kombinerer maksimal hastighet med stor lagringskapasitet – en perfekt løsning for dagens smarttelefoner, droner og action-kameraer.

Oslo 21. desember 2015 – Idag lanserer Samsung det nyeste minnekortet i serien PRO Plus: PRO Plus 128 GB microSD, og dermed øker både hastighet og lagringskapasitet for MLC-baserte løsninger. Den store lagringskapasiteten på 128GB gir utvidede muligheter for bruk av action-kameraer, droner, smarttelefoner og digitale speilreflekskameraer. Nå er det for eksempel ikke noe problem å lagre 4K video.

Det nye 128 GB microSD-kortet møter ethvert lagringsbehov av avansert multimedieinnhold. 128GB PRO Plus har en lesehastighet på opptil 95MB / s og en skrivehastighet på opp til 95MB / s. Det har dermed nådd UHS-I-hastighetsklasse 3 (U3) og klasse 10 prestasjonsnivå.

- Med økt bruk av avansert teknologi som action-kameraer og droner, krever våre kunder stadig mer fra sine minnekort, sier Jakob Hultkvist, Director Enterprise Business i Samsung. Vi ser en økning i opptak og strømming av 4K, som krever både mer lagringsplass og raskere databehandling. Vår ambisjon er å utvikle og levere ledende minnekort som 128GB PRO Plus-serien i et marked som beveger seg svært raskt.

PRO Plus 128 GB microSD er det nyeste tilskuddet til PRO Plus-familien, som tidligere i år ble lansert i to versjoner; 32 GB og 64 GB. 128GB PRO Plus er designet for å møte de økte kravene til sikkerhet, lagringskapasitet og ytelse som action-kameraer og droner stiller til maskinvaren. PRO Plus er basert på Samsungs nyeste MLC NAND-teknologi og støtter UHS-I klasse 3 (U3), som gir den raskeste lese- og skrivehastigheten. PRO Plus 128GB kan spille inn omtrent fire timer med 4K UHD video eller 16 timer og 20 minutter med Full HD-kvalitet. Den kan lagre opptil 10,940 bilder eller 30,670 MP3-filer, basert på standard brukerinnstillinger.

PRO Plus 128GB er kompatibel med alle enheter som støtter microSD, uavhengig av OEM-merkingen. Det er i stand til å håndtere temperaturer mellom -25°C og 85°C, men fungerer ikke i temperaturer under -40°C eller over 85°C. Det nye minnekortet er også utstyrt med en oppgradert versjon av Samsungs fem beskyttelsesfunksjoner, som inkluderer vanntetthet (ICE 529IPX7), og beskyttelse for ekstreme temperaturer, røntgen, magnetisme og støt.

Minnekortet blir å finne i butikker fra og med februar 2016, til en anbefalt pris på 1295 kroner. For mer informasjon vennligst besøk samsung.no.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.

Vedlagte filer

Word-dokument