Gå videre til innhold

Pressemelding -

Samsung og Google videreutvikler samarbeidet – En ny æra for smartklokker

De siste årene har interessen for smartklokker vokst i takt med interessen for helse og velvære. Som en ledende aktør av smarttelefoner fortsetter Samsung å utforske nye metoder for å imøtekomme forbrukernes skiftende behov. Samsung går nå sammen med Google for å utvide deres samarbeid med sine plattformer Tizen og Wear OS. Med en samlet plattform ser de to partene en enda større mulighet til å skape bedre brukeropplevelser for digitale forbrukere. Samtidig gir den enhetlige plattformen mer rom for tredjepartsutviklere som får ta del i Samsungs økosystem av enheter og voksende antallet Galaxy watch-brukere. Nå får fansen av Galaxy Watch tilgang til enda flere apper.

For brukere av Galaxy watch kommer Samsung til å fortsette å utvikle og tilby software-oppdateringer i tre år fra produktlanseringen.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale