Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung og John De Sohn – selskapets største musikksamarbeid noensinne

Pressemelding   •   nov 19, 2014 09:00 CET

Samsung og en av nordens største House-artister i nytt og spennende samarbeid

 Oslo – 19 november 2014 – Samsung og John De Sohn, en av Sveriges hotteste DJs akkurat nå, inngår en samarbeidsavtale som inkluderer en rekke spennende fellesprosjekter innenfor trådløs lyd og musikk det neste året.

John De Sohn, eller Björn Johnsson som er hans egentlige navn, har med hit´er som Dance our tears away og Wild roses i tillegg til spillejobber rundt i verden, blitt en av de siste stjernene på DJ-himmelen.

– Samarbeidet med Samsung er veldig inspirerende, sier John De Sohn. Teknologi er for meg en viktig muliggjører som innebærer at jeg kan lage musikk og gi mine fans tilgang til den, uansett hvor de befinner seg. Samsung ligger foran og utvikler stadig nye og innovative produkter, så dette er en god kombinasjon.

Skape musikk og video sammen med fansen
Samarbeidet skal ytterligere forsterke Samsung som en sterk aktør innenfor trådløs lyd og musikk, blant annet gjennom aktiviteter med de trådløse høytalerne Multiroom i fokus. I tillegg skal samarbeidet også omfatte et unikt prosjekt der Samsung muliggjør et musikk-konsept for John De Sohn og hans fans. Ved å ta i bruk Samsung-teknologi skal John De Sohn skape både musikk og video i nært samarbeid med sine fans. Prosjektet settes i gang i løpet av vinteren med lansering av låten i løpet av 2015.

– Glede, inspirasjon og innovasjon er like viktig for oss når vi utvikler nye teknologiske løsninger som når John De Sohn skaper ny musikk. I forbindelse med lanseringen av våre trådløse Multiroom-høytalere er det perfekt at vi sammen med John De Sohn både kan vise frem produktene våre for en hengiven fanskare og samtidig være med å skape ny musikk ved hjelp av vår teknologi, sier Erik Juhlin pressekontakt i Samsung.

Samarbeidet starter i november og løper det neste året.

Mer informasjon om John De Sohn finner du på www.johndesohn.com.
Les mer om Samsung Multiroom på samsung.no

John De Sohn/Sony Music
Ann Persson
+46 70 560 40 35
ann.persson@sonymusic.com

Samsung
Erik Juhlin (smart-tv, audio, IT, b2b)
+46 8 555 05 700
e.juhlin@samsung.com
Följ Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. Vårt mål er å tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon besøk www.samsung.no

Vedlagte filer

PDF-dokument