Gå videre til innhold
Samsung og Nisse Hallberg utforsker det smarte hjemmet i ny YouTube-serie

Pressemelding -

Samsung og Nisse Hallberg utforsker det smarte hjemmet i ny YouTube-serie

Samsung og den svenske komikeren Nisse Hallberg slipper i dag første avsnitt av en ny YouTube-serie som utforsker mulighetene i det smarte hjemmet. I fire avsnitt kommer Nisse, sammen med inviterte eksperter innen matlaging, filmproduksjon og innredning, til å teste hvordan innovativ teknologi til hjemmet kan gjøre livet enklere og morsommere.

Oslo, 2. november 2020 – Samsung lanserer i dag en ny YouTube-serie der den populære svenske komikeren Nisse Hallberg flytter inn i en leilighet proppfull av innovativ teknologi og internettilkoblede produkter fra Samsungs konsept Connected Living kombinert med mange andre smarte produkter. Sammen med inviterte eksperter, undersøker han hvordan et tilkoblet hjem kan gjøre hverdagen enklere, hvordan teknologi kan forenkle matlagningen og hvordan man med enkle innredningsgrep kan gjøre dagens smarte hjem hjemmekoselig. Dette er bare noen av spørsmålene som Nisse og hans gjester skal undersøke.

– Ikke for å skryte, men jeg vil absolutt si at jeg følger med på trender og er oppdatert på det meste. Jeg var for eksempel først ute i Stockholm med Dalgona-kaffe. Det smarte hjemmet har jeg likevel ikke helt kontroll på ennå. Men jeg gleder meg til å teste hva det smarte hjemmet kan tilby og hadde løyet om jeg sa at jeg ikke trenger litt hjelp på reisen mot en enklere hverdag, sier Nisse Hallberg.

Blant gjestene finner vi noen av Nordens mest fremtredende eksperter innen sine områder:

  • Den finske stjernekokken Tommi Tuominen, som sammen med Nisse skal utforske hvordan innovativ teknologi kan bidra til å gjøre matlaging hjemme enklere.
  • Den norske filmskaperen Nikolai Schirmer som skal hjelpe Nisse å lage engasjerende innhold ved hjelp av smart teknologi.
  • Den danske arkitekten og programlederen Frederikke Aagaard, som er spesialist på innredning og atferdsmessig design, skal dele sine beste tips for hvordan man kan gjøre teknologien til en naturlig del av hjemmet.

– Med vår nye serie vil vi inspirere til et smartere og mer tilkoblet liv. Vi vil vise at det smarte hjemmet ikke er komplisert og at vår innovative teknologi innen Connected Living ikke bare gjør hverdagen enklere, men også mye morsommere, sier Jenny Fisher Toivo, markedssjef for Consumer Electronics og Corporate Marketing hos Samsung.

Se den første episoden av Connected Living der Nisse Hallberg tester det tilkoblet hjemmet her: https://youtu.be/SJlVVreFmG0

Om Samsung Connected Living

Konseptet Connected Living handler om å gjøre livet enklere. Det er muligheten til å skape en enklere hverdag med hjelp av Samsungs og andres tilkoblede produkter. Det kan være alt fra hvitevarer og låser, til lys, lyd, bilde og innendørsklimaet. Gjennom å automatisere daglige rutiner og gjøremål, kan man bruke mer tid med nære og kjære og på ting man virkelig har lyst til å gjøre.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

PR Manager TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26
For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale