Gå videre til innhold
Samsung Electronics Co, Ltd. har inngått samarbeid med TikTok og lanserer StemDrop
Samsung Electronics Co, Ltd. har inngått samarbeid med TikTok og lanserer StemDrop

Pressemelding -

Samsung og TikTok lanserer ny musikkplattform

Den nye funksjonen i TikTok, kalt StemDrop, gir brukere av TikTok muligheten til å oppdage ny musikk og starte globale musikksamarbeid. I forbindelse med lanseringen slipper Max Martin også en eksklusiv singel som TikTok-brukere kan produsere sine egne versjoner av.

Oslo, Norge – 19. oktober 2022 – Samsung Electronics Co, Ltd. har inngått samarbeid med TikTok og lanserer StemDrop, en ny musikkplattform som gir TikTok-brukere fra hele verden muligheten til å samarbeide om å lage musikk.

StemDrop vil være tilgjengelig i TikTok-appen fra 26. oktober og skal gi musikkskapere en unik mulighet til å samarbeide med noen av verdens beste produsenter.

Først ut er Max Martin og teamet hans av låtskrivere, Savan Kotecha og Ali Payami. De slipper en singel på 60 sekunder eksklusivt på TikTok i forbindelse med lanseringen – laget for at vanlige folk kan mikse og dele sine egne tolkninger av sangen.

– Vi er svært begeistret for å endelig kunne lansere StemDrop til verden. Noen av de største navnene innen underholdning, musikk og teknologi møtes nå på TikTok for å oppdage ny musikk og nye tallenter på en helt ny måte.

– Hver dag henvender uoppdagede artister og låtskrivere seg til TikTok i håp om å nå ut med musikken sin til det globale publikum. StemDrop vil sette søkelyset på talentene og fungere som et springbrett for å hjelpe dem med å bygge karrieren, sier Ole Obermann, Global Head of Music i TikTok.

Enten brukerne ønsker å samarbeide med nye eller etablerte artister, kan de ta StemDrop til et nytt nivå ved å bruke for eksempel en Samsung Galaxy Z Flip4:

  • Brukerne kan filme en musikkvideo i alle vinkler ved å delvis brette Z Flip4 for å aktivere FlexCam – noe som gir mer frihet til å utrykke seg selv når man lager innholdet.
  • Det oppgraderte Z Flip4-kameraet er også utstyrt med en 65 prosent lysere sensor* sammenlignet med forrige modell, noe som resulterer i bedre bilder i dårlig lys, og gjør det mulig å lage innhold både dag og natt.
  • Med multi-vinduet kan du også se to apper samtidig, og dermed lese tekster og øve på fremføringen din samtidig.
  • Når brukerne har spilt inn StemDrop, kan de koble Galaxy Buds2 Pro til Z Flip4 og lytte til Hi-Fi-lyd, noe som gir en musikkstudiolignende opplevelse – enten hjemme eller mens du er på farten.

Ved lanseringen av Max Martins singel får TikTok-brukere også tilgang til de individuelle komponentene i sangen, som trommer, bassgitar og vokal, gjennom TikTok Sounds-siden. Drevet av Samsung, men åpen for alle brukere, gir StemDrop Music Mixer muligheten til å produsere sine egne versjoner av sangen.

TikTok-profilene Ari Elkins, Astrid S og Your Boy Moyo har blitt utnevnt til globale ambassadører for StemDrop og vil være vertskap for alt daglig innhold på @StemDrop-kanalen på plattformen.

Som en av de globale lederne i smarttelefonindustrien har Samsung forståelse av viktigheten av å kunne lage innhold i kortere format.

– Vi i Samsung forstår at underholdning er mest spennende når det skjer en utvikling. Samarbeidet vårt med TikTok, Syco Entertainment og Universal Music Group er et nytt kapittel som kan redefinere musikkskaping. Vi er ekstremt glade for å bygge videre på vår voksende rolle i musikkindustrien og inspirere til mer teknologisk innovasjon og verden til #MakeItWithSamsung, sier Benjamin Braun, markedssjef i Samsung Europe.

Den offisielle StemDrop-kanalen (@StemDrop) har også publisert flere videoklipp i løpet av dagen for å feire lansering og vekke interessen hos TikTok-brukere.

Les mer om StemDrop, Samsung Galaxy Z Flip4 og Galaxy Buds2 Pro her.

For pressbilder, se denne lenken.

Om Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd. inspirere verden og forme fremtiden med innovative ideer og teknologier. Samsung redefinerer verden for fjernsyn, smarttelefoner, wearables, nettbrett, hvitevarer, nettverkssystemer, minne, halvledere og LED-løsninger. For å finne ut mer besøk det offisielle nyhetsrommet http://news.samsung.com


Om TikTok
TikTok er den ledende destinasjonen for korte mobilvideoer. Vårt oppdrag er å inspirere til kreativitet og skape glede. TikTok har globale kontorer inkl. Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polen, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seoul og Tokyo.
https://www.tiktok.com/


*Sammenlignet med Galaxy Z Flip3 5G.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778