Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung presenterer banebrytende teknologi på SDC

Pressemelding   •   nov 07, 2018 20:34 CET

Under Samsung Developer Conference 2018 introduseres mobilteknologi for brettbar skjerm med Infitity Flex Display, det nye grensesnittet One UI og neste steg for Bixby og SmartThings


Oslo, 7 november 2018 – Under utviklerkonferansen Samsung Developer Conference 2018 i San Francisco presenterer Samsung i dag nye kraftfulle utviklingsverktøy for deres AI- og IoT-plattformer, Bixby og SmartThings, samt banebrytende mobilteknologi med One UI og Infinity Flex Display. Samsung har gjort det enda enklere og raskere for utviklere og partnere å lage, lansere og oppgradere eksisterende tjenester for nye opplevelser – til millioner av enheter verden over.

– Vi har oppnådd stor suksess innen AI og IoT, noe som er kritisk for å oppnå vår visjon om et pålogget liv. Suksessen til Bixby og SmartThings åpner for et nytt kapittel der tredjeparts produkter og tjenester kan integreres i skalerbare AI- og IOT-plattformer, sier DJ Koh, administrerende direktør for IT & Mobile Communications Division i Samsung Electronics.

Banebrytende brukeropplevelser og skjerminnovasjoner

Samsung introduserer et nytt og intuitivt grensesnittdesign gjennom One UI. Med et rent og minimalistisk design er det mest relevante innholdet nederst på skjermen, noe som gjør det enklere å håndtere telefonen med en hånd.

Samsung introduserer også den nye skjermteknologien Infinity Flex Display, som sammen med One UI gir en helt ny type mobilopplevelse og gir brukeren muligheter som aldri før har vært mulig på en vanlig mobiltelefon. Brukerne får nå det beste fra begge verdener: en kompakt smarttelefon, men som nå også kan brettes ut for en større skjerm ved multitasking eller for bedre visning av visuelt innhold. Opplevelsen av apper er sømløs i skiftet fra den mindre til den større skjermen, og brukerne har også muligheten til å jobbe i tre aktive apper samtidig.

I og med at Infinity Flex Display er neste generasjons plattform, inviterer Samsung utviklere til å ta del i reisen fra start. Gjennom et samarbeid med Google og Android's store community av utviklere, ønsker Samsung å maksimere formfaktorens potensial, og skape den ultimate brettbare brukeropplevelsen.

- Den fleksible skjermen gir grunnlag for en helt ny type mobilopplevelse. Det er spennende å jobbe med utviklere på denne nye plattformen for å skape ny verdi for våre kunder. Vi gleder oss til å se hvor denne teknologien og samarbeidet tar oss, sier DJ Koh.

Å bygge en skalerbar intelligent plattform

Bixby startet som et intelligent grensesnitt, en praktisk måte å styre mobiltelefonen ved bruk av stemmen. Nå har Samsung utviklet Bixby til å bli en skalerbar intelligent plattform, for å støtte de ulike produktene og tjenestene som er en del av forbrukernes liv. På SDC 2018 presenterer Samsung nye måter for utviklere å skape en mer samtalestyrt, personlig og nyttig intelligent assistent til flere forbrukere.

For å gjøre det enklere for utviklere å skalere tjenester basert på Bixby, introduserer Samsung Bixby Developer Studio. Dette er en samling verktøy som tilbyr en intuitiv måte for utviklere og partnere å inkorporere intelligens i flere tjenester og enheter - fra mobiltelefoner og TV-er til andre produkter i Samsungs økosystem. Utviklere vil enkelt kunne lage Bixby Capsules - funksjoner eller tjenester laget for Bixby - og gjøre dem lett tilgjengelige for forbrukerne via Bixby Marketplace.

Som en del av arbeidet med Bixby kommer Samsung til å inkludere flere tilgjengelige språk. Det vil bli lansert fem nye språk allerede i løpet av de kommende månedene, som inkluderer engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

En tilkoblet livsstil for alle

SmartThings er tilgjengelig i mer enn 200 markeder rundt om i verden og muliggjør at en enkelt app kan samle IoT overalt, i det smarte hjem, i bilen, på kontoret og alle steder i mellom.

Nå gjør Samsung det raskere og enklere for utviklere å koble sine enheter og tjenester til SmartThings-plattformen med et nytt sett med verktøy i det nylig utviklede SmartThings Developer Workspace. Verktøyene inkluderer SmartThings Connector, SmartThings Device Kit og SmartThings Hub Connector. I tillegg gir sertifiseringsprogrammet Upgraded Certified Works med SmartThings (WWST) utviklere direkte tilgang til SmartThings-eksperter og -ressurser. WWST bidrar til å sikre at enheter og tjenester er optimalisert for plattformen, slik at forbrukerne kan få den beste mulige opplevelsen.

For mer informasjon om Samsung Developer Conference 2018, besøk http://sdc.developer.samsung.com. Ytterligere informasjon finnes også på Twitter (@samsung_dev) og gjennom hashtaggen #SDC18.

Om Samsung Developer Conference

SDC samler tusenvis av utviklere og skapere til å utforske dagens teknologi og hvilke visjoner som er mulige i fremtiden. Konferansens to dager er fylt med spennende foredrag, teknologiseanser og verdifull tid til relajsonsbygging. I tillegg vil Samsungs produktteam og teknologipartnere vise frem det siste innen teknologiske fremskritt og verktøy.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com