Gå videre til innhold
Samsungs nye Smart Monitor M8 består av en tynn 32-tommers skjerm med UHD-oppløsning og SlimFit Cam
Samsungs nye Smart Monitor M8 består av en tynn 32-tommers skjerm med UHD-oppløsning og SlimFit Cam

Pressemelding -

Samsung presenterer den nye Smart Monitor-serien M8

Samsung presenterer i dag Smart Monitor-serien M8, som kommer med et oppgrader og stilrent design. Nye M8 består av en tynn 32-tommers skjerm med UHD-oppløsning og SlimFit Cam. Monitoren kommer i tillegg i fire nye farger – Warm White, Sunset Pink, Dayligh Blue og Spring Green.

Samsungs Smart Monitor-serie ble for første gang lansert i november 2020, og har siden da tilbyd moderne brukere multifunksjonelle skjermer. Nye Smart Monitor M8 sikrer brukerne arbeidseffektivitet gjennom et produkt med smalt og stilrent design. Modellen er 11,4 mm tykk, som er tre fjerdedeler tynnere enn sine forgjengere.

– Med vår Smart Monitor-serie kan vi tilby livsstilsorienterte løsninger for den moderne brukeren. M8 har den nyeste smartteknologien innebygd og er tilgjengelig i flere farger. Med M8 får brukeren oppleve både praktiske funksjoner og stilrent design, sier Jakob Hultkvist, Direktør for Display divisjonen i Samsung. 

Produktivitet og underholdning

M8 forenkler produktivitet og skaper et smidig hjemmekontormiljø. Med Smart Montior kan man benytte oppgraderte Smart Hub, som sikrer tilkobling til enheter uten å være avhengig av en PC. Workspace-grensesnittet tilbyr alle tjenestene som trengs for å jobbe på en skjerm, og hjelper brukere å koble seg trådløst til Windows- eller Mac-PCer, samt en rekke nyttige funksjoner, inkludert Samsung DeX, Apple AirPlay 2 og Microsoft 365 skytjeneste1. I tillegg tilbyr M8 speiling av innhold fra smarttelefon.

På underholdningsfronten skiller M8 seg ut, er mer enn bare en tradisjonell skjerm og gir brukere tilgang til en rekke on-demand-tjenester2, inkludert Netflix, Amazon Prime Video, Disney + og Apple TV via Wi-Fi uten å måtte koble til en PC eller TV.

I tillegg tilbyr skjermen adaptiv bildeteknologi ved å automatisk justere skjermens lysstyrke og fargetemperatur, for å øke brukerkomforten. M8 har også et justerbart stativ og en vippefunksjon som hjelper brukeren med å justere skjermen.

En integrert skjerm

Den nye Smart Monitoren kommer også med en rekke funksjoner:

  • SlimFit Cam er et kamera som enkelt kan festes via magneter til Smart Monitor. SlimFit Cam har ansiktssporing og automatiske zoomfunksjoner, som raskt identifiserer og fokuserer på personansikt på skjermen. Funksjonen kan følge og fange ansiktet til en individuell foredragsholder, noe som forenkler presentasjoner eller livestreaming. I tillegg støtter skjermen videochat-apper som Google Duo, som lar brukere jobbe eksternt eller delta på videokonferanser hjemme eller på jobb.

  • SmartThings Hub er en IoT-hub som lar brukere koble seg til alle sine IoT-enheter trådløst. Med SmartThings-appen kan brukere enkelt spore IoT-enheter i hele hjemmet med appens intuitive kontrollpanel som fremhever all informasjonen fra enheter som er koblet til M8, inkludert brytere og plug-in strøm3.

  • Far Field Voice-mikrofon er en høysensitiv funksjon som kontrollerer enheter som Bixby og Amazon Alexa4 ved hjelp av talekommandoer. I tillegg bruker mikrofonen Always On Voice-funksjon som viser anropsinformasjon på skjermen når Bixby er aktivert, også når skjermen er av.

Smart Monitor M8 fikk CES Innovation Awards Honoree fra CTA (Comsumer Technology Assoiciation) som en anerkjennelse for et bredt spekter av skjermteknologi.

Samsung Smart Monitor M8 kan forhåndsbestilles i Norden fra midten av april, med veiledende pris fra 8 990 NOK.

For mer informasjon om produktnyheter, besøk Samsungs globale nyhetsrom: http://news.samsung.com/global/

1 Microsoft 365 konto kreves.

2 Tilgjengelighet for streamingtjenester varierer avgengig av land. Abonnementer kan komme i tillegg.

3 En seperat SmartThings Dongle (VG-STDB10A) kreves for å koble til Zigbee-enheter (tilkobling til Z-Wave-enheter støttes ikke).VG-STDB10A kan kjøpes fra april.

4 Tilgjengelighet for Amazon Alexa varierer avgengig av land.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold