Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung presenterer den robuste og stilrene XCover 4

Pressemelding   •   mar 08, 2017 14:51 CET

Stockholm – 8. mars, 2017 – Nå presenterer Samsung den nyeste modellen i den robuste Galaxy XCover-serien, XCover 4. XCover 4 har et større HD-display, reduserte skjermkanter, utvidet minne og et design som ligner øvrige modeller i Galaxy-serien.

– For Samsung er det viktig å alltid tilby våre kunder produkter som er i tet og å svare på deres behov, utfordringer og ønsker. Xcover 4 er et perfekt eksempel på hvordan vi jobber for å skape nettopp meningsfull innovasjon. Dette er en mobil som er laget for å tåle de mest ekstreme miljøer, samtidig som den har alle de smarte funksjonene man kan forvente seg av sin telefon, sier Andreas Bergqvist, nordisk produktsjef for telekom i Samsung.

Galaxy Xcover 4 har et stilig og slankt design med forbedret grep og mindre skjermkanter, inspirert av den tidligere Xcover serien. Det robuste designet, kombinert med den nye Glove Mode-funksjonen, gjør telefonen enkel å holde i og bruke. I tillegg til dette kan knappen på siden av telefonen tilpasses for ulike funksjoner og for å optimalisere bruken etter ulike behov eller oppgaver, for eksempel direkte tilgang til bestemte programmer, som LED-lommelykten eller kameraet.

En viktig del i de nyeste telefonenene i Galaxy-serien er IP68-sertifisering, som nå også implementeres i Xcover 4 – en funksjon som gjør at telefonen er støv- og vannavstøtende. Dette betyr at den kan være under vann i 30 minutter på 1,5 meters dyp. De avanserte og høyoppløselige kameraene har 13 megapiksler på baksiden og 5 megapiksler foran. XCover4 har et utskiftbart batteri med lang levetid og utvidede lagringsmuligheter på 16 GB, med microSD minne og et internt arbeidsminne på 2 GB. Dette gir telefonen mer kraft og gjør den bedre egnet for både privat og profesjonell bruk.

Samsung Knox 2.7. er innebygget i Xcover 4 og gir høyere sikkerhet allerede første gang du skrur på telefonen. Dette, kombinert med Android 7.0 Nougat OS og et robust design, øker effektiviteten, ytelsen og brukervennlighet, og gjør Xcover 4 til en perfekt telefon for alle arbeidsmiljøer.

Fakta Galaxy XCover 4 (2017): Samsung Galaxy XCover 4 har en 1.4 GHz Quad-core-processor med 2,0 GB RAM-minne, 16GB lagringsminne samt rom for opptil 256 GB med microSD. Har en 5.0’’ HD TFT-skjerm. Batteri på 2,800 mAh (utbyttbart). 145.9 x 73.1 x 9.7mm. Kamera bakside: 13MP AF (F1.9), kamera front: 5MP FF (F2.2), Operativsystem Android Nougat. Wi-Fi: a/b/g/n/ (2.4/5GHz), Wifi Direct, NFC (UICC), MicroUSB, USB 2.0, 3,5mm uttak til hodetelefoner, Bluetooth v4.2, GPS + Glonass. Sensorer: Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, RGB Light. IP68 sertifisering.

Samsung Galaxy XCover 4 kommer i butikk fra 12. april til en veiledende pris på 2 790 NOK.

For mer produktinformasjon, gå inn på http://www.samsungmobilepress.com

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com