Gå videre til innhold
Samsung presenterer en utvidet Bespoke Lineup på eventet Bespoke Home 2022

Pressemelding -

Samsung presenterer en utvidet Bespoke Lineup på eventet Bespoke Home 2022

Oslo – 8 juni, 2022 – Nå lanserer Samsung Electronics Bespoke Home 2022, et digitalt event hvor Samsungs Bespoke-produkter vises frem. Årets tema bygger på ideen om å skape miljøer og opplevelser i hjemmet som går forbi de man kjenner fra konvensjonelle husholdningsapparater.

– Vår visjon med Bespoke Home handler om å skape et bedre hjemmeliv gjennom inspirerende design, tilpasninger og smarte funksjoner. I år er vi glade for å kunne ta visjonen et steg videre ved å tilby forbrukere enda flere måter å uttrykke seg på, og oppleve flere intelligente funksjoner med Bespoke, sier Rikard Fornbäck, produktansvarlig for hvitevarer hos Samsung Norden.

Bespoke Home ekspanderer
Samsung tilbyr i år en mer helhetlig opplevelse med Bespoke-produkter for hele hjemmet. På slutten av året lansereres blant annet de nye AI-drevne Bespoke-ovnene i Norden. Bespoke-ovnene tilbyr smart-funksjoner via SmartThings-appen, som gjør matlagingen enklere og mer effektiv. AI Pro Cooking™ kjenner igjen matretter, tilpasser innstillingene deretter, og overvåker maten mens den tilbredes for å redusere risikoen for at den blir over- eller understekt. Dual Cook Steam™-funksjonen lar forbrukeren del ovnen i to med en skilleplate, slik at man kan dampe og ovnsbake mat samtidig med ulike innstillinger.

I tredje kvartal lanseres det i tillegg en ny AI-vaskemaskin og tørketormmel i Norden. Vaskemaskinen har blant annet funksjonen SpaceMax™, som gjør det enkelt å vaske uansett hvor mye maskinen fylles. AI Wash optimaliserer hver vask ved å tilføre perfekt mengde vann og vaskemiddel basert på hvor skittent tøyet er.

AI-tørketrommelen har avansert AI Optimal Dry som kontinuerlig overvåker vanninnholdet med en forbedret sensor. Den kontrollerer syklustiden og temperaturen automatisk for å redusere risikoen for overoppheting1. Oppdager fuktsenoren forandringer i fukt- og luftfuktighet, justeres temperaturen og tørketiden for å sikre et effektivt og tørt resultat. I tillegg kjenner AI Control-funksjonen igjen brukerens mest brukte vaske- og tørkeinnstillinger. Vaskemaskinen og tørketrommelen er designet for å fungere i tospann, der brukere kan få klærne sine vasket, tørket og klare til bruk i løpet av en time på grunn av Super Speed-programmet i både vaske- og tørketrommelen

På det nordiske markedet vil den nye AI vaskemaskinen og tørketrommelen leveres med Ecobubble™, AI Wash og SpaceMax™. Tilgjengeligheten av farger på de ulike modellene kan variere avhengig av region.

Et smartere og mer behagelig hjemmemiljø
I juni lanserer Samsung Smarthings Home Life globalt2. SmartThings Home Life er en oppkoblingshubb som kombinerer seks viktige hjemmetjenester: matlaging, energiforbruk3, klespleie, dyrestell, luftkvalitet og hjemmepleie. Med SmartThings Home Life vil brukeren kunne tilpasse hvordan produktene samarbeider for å dekke egne behov.

SmartThings kommer også til å spille en viktig rolle i Samsungs partnerskapsprogram med den globale teknikklederen ABB for å utvikle en helhetsløsning for smarte hjem. Denne løsningen vil kombinere Samsung SmartThings og ABBs boligløsning free@home® for å sikre sømløs tilkobling til eksisterende boligforvaltningssystem. I et neste steg vil samarbeidet gjøre det mulig for brukeren å koble til en rekke ulike enheter og apparater for bedre forflytting av elbelastningen gjennom et sentralisert system.

For mer informasjon om Bespoke Home og den nye line-upen besøk Samsungs globale nyhetsrom.

Om Samsung Electronics
Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verdener av TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung Newsroom på news.samsung.com.

1. Basert på en AI-skapt algoritme.
2. Tilgjengelighet kan variere avhengig av region.
3. Med energiforbruk menes det at forbrukeren kan overvåke og se sitt energiforbruk i boligen. Tilgjengelighet kan variere avhengig av region.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold