Gå videre til innhold
Samsung presenterer flere nyheter innenfor MicroLED, QLED 8K og Lifestyle TV i forkant av CES 2020

Pressemelding -

Samsung presenterer flere nyheter innenfor MicroLED, QLED 8K og Lifestyle TV i forkant av CES 2020

Gjennom ny teknologi innenfor bilde, lyd, design og smarte funksjoner, driver Samsung utviklingen av hjemmekino og en tilkoblet livsstil.

Oslo, Norge – 6. januar 2020 – Samsung lanserte i dag nye produkter for MicroLED, QLED 8K og Lifestyle TV. Ved å introdusere nye skjermstørrelser, 8K AI-oppskaleringskapasiteter, design, innovativ skjermteknologi og mye mer, demonstrerer Samsung at 2020-produktene deres vil skape opplevelser i det tilkoblede hjemmet.

– Etter hvert som livsstilen vår fortsetter å utvikle seg, utvikles TV-skjermer for å gi forbrukere tilgang til innhold og informasjon hvor enn de er, og til hvilken tid de vil. Som en del av visjonen vår, 'Screens Everywhere', ser vi derfor frem til å kunne tilby en mer intensiv og tilkoblet opplevelse i hjemmet gjennom AI-aktiverte funksjoner, 8K-teknologi og innovativ design på skjermene våre, sier Tommy Nilsson, ansvarlig for TV i Norden.

MicroLED: banebrytende teknologi for hjemmet
Samsung introduserte nye produkter med MicroLED-teknologi som kombinerer neste generasjons skjermteknologi med enestående tilpasningsfunksjoner. Forbrukerne kan nå oppleve hvordan Samsungs design- og innovasjonsteam har videreutviklet TV-en. Med 75-, 88-, 93- og 110-tommers skjermstørrelse er MicroLED-modellene tilpasset alle typer hjem og livsstil. De nye 88- og 150-tommers-modellene introduserer et nytt design, ultra-slim infinity, som praktisk talt fjerner alle fire sider av rammen, slik at produktene enkelt passer inn i alle omgivelser. Forbrukere kan også koble til flere MicroLED-paneler for å lage nye kombinasjoner som passer deres spesifikke hjem.

MicroLED-skjermer tilbyr revolusjonerende bildekvalitet og gir større dybde, bedre klarhet og en maksimal lysstyrke på 5000 nits. De har også oppskaleringskapasitet som er basert på «deep learning» for å gi best mulig innhold uansett kilde. Resultatet er en helt ny seeropplevelse i hjemmet.

8K QLED-produktlinjen utvides med forbedret 8K AI Quantum-prosessor og design
Samsungs flaggskipsmodell Q950TS QLED 8K TV er bransjens første 8K TV som kombinerer en ultratynn formfaktor, førsteklasses 8K bildekvalitet og en imponerende surround-lyd. Q950TS introduserer ogsåInfinity Screensom gir en enestående seeropplevelse.

Med en fantastisk 8K-oppløsning tilbyr Q950TS Samsungs beste LCD-bildekvalitet noensinne. Produktet er utstyrt med en 8K AI Quantum-prosessor som har innebygd 8K AI-oppskalering og som bruker deep learning, noe som gjør at TV-materiale automatisk skaleres opp til krystallklar 8K-oppløsning. Med Adaptive Picture-funksjonen kan Q950TS også optimalisere skjermen for omgivelsene. AI Quantum-prosessoren, kjernen bak skjermen, hjelper også med å drive Samsungs smarthjem-plattform, Tizen, som lar brukere oppleve alt fra forbedret bildekvalitet til økt brukervennlighet for andre tilkoblede hjemmefunksjoner.

I tillegg til forbedret bildekvalitet, har Samsungs nye QLED 8K TV førsteklasses lydfunksjoner som Q-Symphony, Object Tracking Sound (OTS) og Active Voice Amplifier. Disse funksjonene maksimerer lydopplevelsen ved å levere en dimensjonal og dynamisk lyd som matcher opplevelsen av å se på større skjermer.

Lifestyle TV-en ‘The Sero’ kommer til NordenSamsung utvider også sin portefølje av Lifestyle TV-er med den globale lanseringen av 'The Sero'. Sero, som betyr vertikal på koreansk, kan brukes i både horisontale og vertikale posisjoner – akkurat som en smarttelefon eller et nettbrett. Etter lanseringen i Sør-Korea i fjor, vil Samsung utvide tilgjengeligheten til flere markeder i 2020.

Sero er sammenkoblet med brukerens mobile enheter for å naturlig vise innhold i både tradisjonelle horisontale og vertikale formater. Forbrukere kan se innhold fra sosiale medier, YouTube og andre personlige videoer i en skjermmodus som gjenspeiler de mobile enhetene.

Som vinneren av "Best of Innovation"på CES, kombinerer The Sero de beste funksjonene på Samsungs toppskjermer, samtidig som den tilbyr en ny retning innen hjemmeunderholdningsteknologi som oppfyller behovene og vanene til det stadig voksende mobile seerpublikummet.

- Dagens forbrukere forventer at TV-en deres skal integreres i deres individuelle livsstil. Samsung omdefinerer TV-rollen og lager nye digitale innovasjoner og nye design for å forbedre livene deres, sier Tommy Nilsson, ansvarlig for TV i Norden.

For mer informasjon om Samsungs nye TV-er for 2020 se: https://www.samsung.com/.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Corporate Communications & PR TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26