Gå videre til innhold
Samsung presenterer Galaxy A12 og A02s – førsteklasses innovasjon tilgjengelig for flere

Pressemelding -

Samsung presenterer Galaxy A12 og A02s – førsteklasses innovasjon tilgjengelig for flere

Samsungs nye mobiltelefoner Galaxy A12 og Galaxy A02s er begge utstyrt med lang batterilevetid, stor skjerm og kraftige kameraer.

Oslo, 24. november 2020 – Samsung presenterer i dag de nye mobiltelefonene Galaxy A12 og Galaxy A02, som begge er designet for å gjøre de nyeste innovasjonene tilgjengelige for flere forbrukere. Begge mobiltelefonene er utstyrt med et langvarig batteri, flere kameraer og en stor klar skjerm.

– Galaxy A12 og A02s er ytterligere bevis på vårt arbeid med å utvikle produkter til alle prisnivåer. De gir større dybde i A-serien vår og gir kundene våre flere alternativer på mobiltelefoner med alle våre viktigste innovasjoner til en fantastisk pris, sier Oskar Smedstad, produktsjef for A-serien hos Samsung i Norden.

Mer kraft for lenger bruk

Galaxy A02s og A12 er begge utstyrt med en 6,5-tommers HD+ Infinity-V-skjerm som gir en klar og fargerik seeropplevelse. Det kraftige 5.000mAh batteriet tillater brukere å se favorittseriene deres, og begge mobiltelefonene leveres med 15W hurtiglading, slik at ladetiden minimeres.

Fang mer av hvert øyeblikk

Både Galaxy A02s og A12 har kraftige kameraer som gjør det lettere å ta det perfekte bildet. Hovedkameraet til Galaxy A12 på 48MP og A02s på 13MP sørger for at alle anledninger kan fanges i høy kvalitet. Galaxy A12 har også et 5MP ultra-vidvinkelkamera for å ta fantastiske landskapsbilder. Begge mobiltelefonene har et 2MP dybdekamera, som muliggjør dybdeskarphetseffekter for det perfekte bildet, og et 2MP makrokamera for detaljerte nærbilder.

Design som skiller seg ut

Galaxy A12 og A02s har begge en pen design som gjør dem komfortable å holde og en stilig matt finish på baksiden. Både Galaxy A12 og A02s kommer i fargene hvit og svart, og Galaxy A12 er også tilgjengelig i blå. Galaxy A12 drar også nytte av Samsung Knox sikkerhetsplattform og er utstyrt med en fingeravtrykksleser på siden.

Samsung Galaxy A12 har veiledende pris på 1990 NOK og Galaxy A02s har veiledende pris på 1790 NOK. Begge har salgsstart i staren av 2021.

For mer informasjon om Samsung Galaxy A12 og Galaxy A02s, se: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy, https://www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-a-series/

Tekniske spesifikasjoner Galaxy A12 og Galaxy A02s

[1]Skjermen måles diagonalt som et komplett rektangel uten hensyn til avrundede hjørner; faktisk synlig skjermområde er mindre på grunn av avrundede hjørner og kamerahull.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale