Gå videre til innhold
Samsung presenterer Galaxy A32 5G - raskere tilkobling til en enda bedre pris

Pressemelding -

Samsung presenterer Galaxy A32 5G - raskere tilkobling til en enda bedre pris

Med Galaxy A32 5G kombinerer Samsung rask 5G, kraftig kamera og stilren design i en rimelig smarttelefon.

Oslo, 27 januar 2021 – Samsung introduserer Galaxy A32 5G for å gjøre 5G-tilkobling og nye teknologiske innovasjoner tilgjengelig for flere. Med et stort batteri for lengre bruk, et allsidig kamera og en høykvalitets skjerm, vil Galaxy A32 5G være et verdifullt tillegg til Samsungs 5G-telefoner i A-serien.

– Galaxy A32 5G er et nok et alternativ til en rimelig og høykvalitets 5G-smarttelefon som vi nå presenterer i Norden. Å gjøre 5G tilgjengelig for flere er viktig for oss, og Galaxy A32 5G vil være et sterkt tillegg til vår voksende A-serie, sier Oskar Smedstad, produktsjef telekom hos Samsung i Norden.

Kraft som varer hele dagen

Galaxy A32 5G er utstyrt med en 6,5 stor HD+ Infinity-V-display for en fantastisk seeropplevelse. Det langvarige batteriet på 5 000mAh med hurtiglading gjør at brukerne kan bruke mer tid på å streame favorittseriene eller spille mobilspill, og mindre tid på å lade batteriet.

Få mer ut av hver bildemulighet

For å få det beste ut av alle bildemuligheter, kommer Galaxy A32 5G med et allsidig kamerasett. 48MP-hovedkameraet sørger for at brukeren kan ta bilder av høy kvalitet. Med 8MP ultravidvinkelkamera kan brukeren være sikker på å fange mer i ett bilde. Dette sammen med 2MP dybdekamera, 5MP makrokamera og mulighetene for å ta opp video i 4K betyr at du kan fange flere detaljer i hvert bilde og video.

Design som skiller seg ut

Galaxy A32 5G er den første mobiltelefonen med A-seriens nye design for 2021. Det betyr en mobiltelefon med sømløs og stilren design. Den kommer i fire iøynefallende farger; Awesome Black, Awesome White, Awesome Fiolet og Awesome Blue. Galaxy A32 5G er også sikret med Samsungs sikkerhetsplattform Samsung Knox og er utstyrt med en fingeravtrykksleser på siden.

Underholdning med 5G

Galaxy A32 5G kombinerer innovative funksjoner, lyd av høy kvalitet og superrask nedlastingshastighet for å levere underholdning av høy kvalitet. Enten det er å spille mobilspill eller se på TV-serier i høyeste kvalitet, kan 5G-tilkoblingen sikre at dette kan gjøres selv utenfor hjemmets raske wifi.

Samsung Galaxy A32 5G har salgsstart 12.februar med veiledende pris på 3 090 NOK.

For mer informasjon: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Tekniske spesifikasjoner Samsung Galaxy A32 5G


Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

PR Manager TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26
For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale