Gå videre til innhold
Samsung presenterer Galaxy AI-visjonen på MWC 2024

Pressemelding -

Samsung presenterer Galaxy AI-visjonen på MWC 2024

Besøkende kan oppleve Galaxy S24-serien, utvidet produktøkosystem og Samsung Connected Health, alt drevet av Galaxy AI

Samsung Electronics Co., Ltd viser frem nye mobilopplevelser med Galaxy AI på Mobile World Congress 2024, som starter i dag i Barcelona, Spania. Besøkende på Samsung-standen vil få oppleve Galaxy AI på tvers av alle Galaxy-produkter, med hovedfokus på Galaxy S24-serien som leder an på vei inn i en ny æra av mobil AI. Galaxy AI1 vil også bli utvidet på tvers av Samsung-porteføljen, inkludert mer intelligent produktivitet med Galaxy Book4-serien, intelligent velvære med Galaxy Watch6-serien og Galaxy Ring som vises offentlig for første gang.

– Våre nye Samsung Galaxy-produkter låser opp kraften til mobil AI og muliggjør nye bruksområder i hverdagen, sa Even Amdal, direktør for Samsung Norge.

– Vi er veldig glade for å kunne vise frem Galaxy AI på tvers av produktene våre, inkludert Galaxy S24-serien, og bevise hvor kraftige disse enhetene er for å muliggjøre en enda bedre, mer intelligent og tilkoblet fremtid.

En ny æra av mobil AI

På standen kommer Samsung til å presentere AI-funksjonene til Galaxy S24-serien som styrker brukerens kommunikasjon og kreativitet, levendegjort i hverdagsscenarier. Dette inkluderer funksjoner som Live Translate2 drevet av AI på enheten for to-veis sanntidsoversettelser av telefonsamtaler som trosser språkbarrierer. Circle to Search with Google3 muliggjør raskt og enkelt, mer intuitivt søk for å gjøre nye oppdagelser med bare en enkel bevegelse. Samsung viser også frem Note Assist4, som forenkler og organiserer komplekse tekster, samt Generative Edit5, som lar deg fritt endre størrelse på eller omplassere motiver i bilder for mer kreativ frihet.

På MWC har Samsung også et område der besøkende kan teste den kraftige kameraytelsen til Galaxy S24-serien. I sonen som ligner en mørk konsertsal, kan man ta nærbilder av små gjenstander plassert på scenen for å utnytte Nightography-funksjonene til Galaxy S24-serien, oppgradert til å være mer stabil i dårlig lys takket være Galaxys AI-baserte ProVisual Engine6.

Galaxy AI-funksjonene skal snart også utvides til eksisterende Samsung Galaxy-modeller, inkludert Galaxy Z Fold5, Z Flip5 og Tab S9-serien, samt Galaxy S23-serien og S23 FE7. I tillegg tilbyr Samsung sjansen til å oppleve økt produktivitet med Galaxy Book4-serien, som lanseres globalt 26. februar. Som vist frem på Samsung-standen, vil tilkoblingsfunksjoner på Samsung Galaxy-enhetene demonstrere hvordan brukere kan øke produktiviteten sømløst, som for eksempel enkel overføring og redigering av bilder og videoer mellom Galaxy S24, Galaxy Book4 og Galaxy Tab S9.

Flere tilkoblede velværeopplevelser, drevet av AI

Samsung kommer også til å vise frem sin intelligente velværeserie på MWC, og tilby brukere enda mer personlige og sømløse velværeopplevelser med den transformative kraften til AI – på tvers av enda flere enheter. Som en del av denne porteføljen avdukes Galaxy Ring, som forenkler hverdagsvelvære og støtter en smartere og sunnere livsstil via en mer tilkoblet digital velværeplattform – Samsung Health.

Samsung skal også vise frem kommende intelligente velværefunksjoner. For eksempel tilbyr My Vitality Score8 personlig velværeinnsikt basert på flere faktorer, inkludert søvn, aktivitet og puls, mens Booster Card9 bidrar til å gjøre hver dag sunnere ved å spore forhåndsdefinerte mål og levere handlingskraftig innsikt. Besøkende vil kunne se fordelene med disse funksjonene på Galaxy Watch6-serien sammen med Galaxy S24, før det blir offentlig tilgjengelig senere i år.

Ved å utnytte Samsungs SmartThings-økosystem viser Samsung hvordan hjemmet kan gjøres om til et sted for en sunnere livsstil10. Kontroller tilkoblede lys for å slå de av og på automatisk for en mer optimal søvn11 eller angi varsler som en påminnelse om å ta medisin. Den lar også en bruker spore øvelser, og måle puls og forbrente kalorier i sanntid mens de følger en treningsvideo på en tilkoblet TV, alt på samme tid.

Samsung Galaxy Experience-standen på MWC 2024 finner du i Hall 3 på Fira Barcelona Gran Via.

1 Samsung gir ingen løfter, forsikringer eller garantier med hensyn til nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til utdataene som leveres av AI-funksjoner. Samsung-kontopålogging kan være nødvendig for å bruke visse Samsung AI-funksjoner. Galaxy AI-funksjoner tilbys uten kostnad minst frem til slutten av 2025 for støttede Samsung Galaxy-enheter.
2 Live Translate krever en nettverkstilkobling og Samsung-kontopålogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Anrop må foretas med den opprinnelige Samsung-oppringeren. Enkelte språk kan kreve nedlasting av språkpakke. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.
3 Resultatene kan variere avhengig av visuelle treff. Krever internettforbindelse. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen. Produktfunksjonalitet kan være avhengig av appen din og enhetsinnstillingene. Noen funksjoner er kanskje ikke kompatible med enkelte apper. Tilgjengeligheten av tjenesten varierer etter land og språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert. Tidspunktet for oppdateringen kan variere fra modell til modell.
4 Kun for tekst i Samsung Notes (200 4000 tegn); krever pålogging for Samsung-konto og internettforbindelse.
5 Generative Edit krever en nettverkstilkobling og Samsung-kontopålogging. Redigering med Generative Edit resulterer i et bilde med endret størrelse på opptil 12 MP. Et synlig vannmerke legges over bildet ved lagring for å indikere at bildet er generert av AI. Nøyaktigheten og påliteligheten til den genererte utgangen er ikke garantert.
6 AI-zoom brukes på avstander mellom digitale zoomlengder. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.
7 Noen AI-funksjoner fra Galaxy S24-serien er kanskje ikke tilgjengelige på tidligere generasjonsmodeller.
8 My Vitality Score vil bli gjort tilgjengelig på Samsung Health innen 2024. Tilgjengeligheten kan variere etter marked, operatør eller bærbar enhet. Funksjonene er kun ment for generelle velvære- og treningsformål. Målene er kun for din personlige referanse. Ta kontakt med en lege for råd.
9 Booster Card vil bli gjort tilgjengelig på Samsung Health innen 2024. Tilgjengeligheten kan variere etter marked, operatør eller bærbar enhet.
10 Tilgjengelig på smartenheter som er registrert hos SmartThings. Tilgjengeligheten kan variere etter marked eller enhet.
11 Krever den nyeste versjonen av Samsung Clock og SmartThings mobilapper for innstillinger for søvnmiljø.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244