Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung presenterer Galaxy Gear og Galaxy Note 3

Pressemelding   •   sep 04, 2013 19:30 CEST

Berlin 4. september 2013 – Samsung Electronics presenterer i dag Galaxy Gear, det perfekte tilbehøret i hverdagen, og den siste oppdateringen i Note-serien, Galaxy Note 3. Galaxy Gear gir deg skreddersydde teknologiske funksjoner og enkel tilkobling til andre enheter pakket inn i en lekker design. Samtidig lanserer de nye Samsung GALAXY Note 3, som gjør daglige oppgaver enklere og introduserer innovative tjenester som hjelper deg å fortelle historien om ditt liv.

Samsung Galaxy Gear

Ny mobil frihet

Med Samsung Galaxy Gear kan du enkelt holde deg oppdatert på det som skjer via dine andre Galaxy-enheter samtidig som du holder på med dine dagligdagse aktiviteter. Når det kommer innkommende meldinger som telefonsamtaler, SMS og mailer får du et varsel og en forhåndsvisning av meldingen på skjermen. Slik kan du enkelt velge om du vil ta i mot eller ignorere disse meldingene. Trenger du å ta et nøyere blikk på meldingene kan du via Smart Relay-funksjonen lese videre på din GALAXY-enhet.

Talestyring

Med den innebygde høyttaleren kan du ta samtaler direkte fra Gear. Har du hendene fulle er det ikke noe problem å få tatt en samtale, du behøver bare å snakke til Galaxy Gear uten å være nær skjermen. Du kan også skrive utkast til meldinger, opprette nye kalenderoppføringer, sette på alarm og sjekke været på Galaxy Gear via S Voice.

Fang viktige øyeblikk

Galaxy Gear hjelper deg med å fange viktige øyeblikk du ellers ville gått glipp av. Med 1.9 megapiksel kamera kan du både filme og ta bilder, og dele i sosiale nettverk. Du kan også ta opp viktige samtaler eller ting du kommer på, og omgjøre det til tekst på Galaxy-enheter.

Galaxy Gear har Auto Lock, en funksjon som automatisk sikrer skjermen på smarttelefonen som er tilknyttet dersom Galaxy Gear er mer enn 1,5 meter fra den. Når smarttelefonen er nærmere igjen låses skjermen opp på nytt. Du kan også kontrollere musikken som spilles på Galaxy-enheten, eller bruke den som en skritteller som sporer fysisk aktivitet og gir deg data som hvor mye kalorier du har forbrent, hvor mange skritt du har gått og hvor langt.  

Stilig armbåndsur

Samsung Galaxy Gear har en lekker design som holder en høy kvalitet, og kan brukes til alle typer antrekk og anledninger. Den kan også brukes som et armbåndsur, og har ti forskjellige klokkealternativer som gjør at du kan velge den innstillingen som passer best til deg. Flere alternativer blir også tilgjengelig via Samsung Apps. Ved lansering er Galaxy Gear tilgjengelig i seks farger: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold, og Lime Green.

Samsung Galaxy Gear blir tilgjengelig samtidig som Galaxy Note 3 fra 25. september. Anbefalt utsalgspris er 2 600 kroner.


Galaxy Note 3

Gjør hverdagslivet magisk

Samsung GALAXY Note 3 har en ny “look and feel”. Mobiltelefonen har et mykt bakdeksel med teksturlignende overflate og delikate sømmer. Den har også et sagtakkete mønster på siden som gir assosiasjoner til de tidløse notat- og planleggingsblokkene. Samsung Galaxy Note 3 blir tilgjengelig i fargene Jet Black, Classic White og Blush Pink.

Samsung Galaxy Note 3 er et kraftig, originalt produkt som gir deg muligheten til å fortelle historien om ditt liv med et dynamisk og sømløst uttrykk på tvers av jobb og fritid. Med et enkelt klikk med S Pen åpner du muligheter for å gjøre om hverdagslige aktiviteter til ekstraordinære begivenheter på Note 3 sin store skjerm.

Samsung Galaxy Note 3 kommer nemlig med en større skjerm (5.7 tommer) enn forgjengeren, men er tynnere og lettere, og har et kraftigere batteri. Kameraet har 13 megapiksler og gir deg muligheten til å ta vare på hverdagens visuelle øyeblikk, også i svakt lys og aktive situasjoner. Galaxy Note 3 har også raskere og kraftigere ytelse enn sin forgjenger.


S Pen gjør livet lettere, raskere og mer interessant

Den nye S Pen fornyer og moderniserer det klassiske notatet ved å tilby muligheten til å utføre dagligdagse oppgaver med bare ett klikk. Den avanserte S Pen er designet for å være en fullstendig kommunikasjonsdriver mellom deg og telefonen ved å tilby viktig input og kontrollfunksjoner for å gjøre daglige rutiner enklere.

Et enkelt klikk på S Pen-knappen mens du fører den over skjermen introduserer deg for Air Command, et utvalg av funksjoner som gjør oppgavene enklere og raskere. Med Air Command er det ikke nødvendig å veksle mellom skjermer, huske kommandoer eller slå opp ulike menyer. Air Command-funksjonen gir tilgang til flere viktige funksjoner som Action Memo, som tillater deg å skrive et notat for hånd, automatisk utføre en funksjon eller overføre håndskrevet materiale til formatert innhold. Action Memo kan umiddelbart starte en samtale, legge til kontakter, finne en adresse på kartet, søke på nettet og lagre en oppgave i to do-listen din.


•   S Finder gjør at du kan søke etter innhold på ditt produkt uavhengig av format. Ved å putte inn søkeord eller filter som dato, sted og type innhold kan man søke etter relaterte dokumenter, arrangementer og kommunikasjonstråder.
•   Pen Window gjør det mulig å åpne små vinduer for å forbedre muligheten for multitasking. Du kan enkelt dra i vinduet for å endre størrelsen, for så å åpne nye vinduer som YouTube, kalkulator, internett eller annet, uten å sette noe på pause.

Hvis du ønsker å lagre kun deler av et bilde fra for eksempel internett eller innhold du har laget på Note 3, kan du med Easy Clip merke et område og konvertere innholdet til et bilde.

My Magazine gir deg skreddersydde varsler fra nyheter, sosiale medier og underholdning, og en aktuell innholdsopplevelse. Gjennom samarbeid med Flipboard får du en integrert innholdsopplevelse i moderne og dynamisk magasinformat.


Finn igjen mobiltelefonen din

Galaxy Note 3 er utstyrt med en forbedret utgave av Find My Mobile som gjør det mulig å spore opp telefonen når den er mistet eller stjålet. Teknologien forhindrer at stjålne mobiler kan nullstilles og tillater deg å spore eller slette data fra den tapte telefonen.

Galaxy Note 3 vises frem på Samsung Samsung booth # 20 på IFA 2013, 6.- 11. September 2013. Alle detaljer, video og produktbilder er tilgjengelige på www.samsungmobilepress.com eller m.samsungifa.com.


Fakta:
Samsung Galaxy Gear har en 800 MHz prosessor, 1,63 tommer (41.4mm) Super AMOLED-skjerm (320 x 320). 1.9 Megapiksel BSI Sensor, kamera med autofokus / Sound & Shot. Tar opp video i HD(720p) Playback & Recording. Bluetooth® v 4.0 + BLE. Akselerometer og gyroskop. To mikrofoner (med støyreduksjon), en høyttaler. 4GB internminne + 512 MB (RAM). Målene er 36.8 x 56.6 x 11.1 mm, 73.8g. Standard batteri, Li-ion 315mAh. Anbefalt utsalgspris 2 600 kroner.

Fakta: Galaxy Note 3 har en LTE 2.3 GHz Quad-Core prosessor. 5.7 tommer (144.3mm) full-HD Super AMOLED- skjerm (1920 x 1080). 32/64 GB brukerminne+microSD (opp til 64GB). Android 4.3 (Jelly Bean). Kamera med 13 megapiksler, BSI Sensor, autofokus kamera med Smart Stabilization, LED Flash(High CRI), og Zero Shutter Lag. Galaxy Note 3 er 151.2 x 79.2 x 8.3mm og veier 168g. Standard batteri, Li-ion 3,200 mAh. Galaxy Note 3 har KNOX. Anbefalt utsalgspris 6 000 kroner.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200

For bilder gå inn på www.samsungmobilepress.com

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no