Gå videre til innhold
Samsung presenterer Galaxy Tab A8: Større skjerm, mer kraft og høyere ytelse

Pressemelding -

Samsung presenterer Galaxy Tab A8: Større skjerm, mer kraft og høyere ytelse

Samsung lanserer sin nye Galaxy Tab A8 det kraftigste nettbrettet i A-serien til dags dato. Medimponerende skjermkvalitet i et tynt og lett design passer den for hele familien. Samsung GalaxyTab A8 vil være tilgjengelig i norske butikker fra starten av januar 2022 i fargene Gray, Silver ogPink Gold fra 2590 kroner.

– Jobbing utenfor kontoret har blitt normen den siste tiden, og som følger av dette har nettbrettet blitt en viktig enhet for mange. Nettbrettet er et perfekt verktøy både hjemme og på farten, og vi ser at flere bruker det til videosamtaler, nettkurs, spill og streaming. Vi har utviklet Galaxy Tab A8 basert på disse behovene, og den skal passe til hele familien, sier nordisk produktsjef i Samsung Electronics, Rikard Skogberg.

Høykvalitetslyd og lang batterilevetid

Galaxy Tab A8 tilbyr en 10,5 tommers skjerm med tynne skjermkanter og et sideforhold på 16:10. Galaxy Tab A8s fire høyttalere, med Dolby Atmos®, gir en lydopplevelse av høy kvalitet, enten du strømmer film eller musikk, spiller med venner eller snakker i en videosamtale.

Galaxy Tab A8 har 10 prosent bedre prestasjonsevne enn forgjengeren. I tillegg tilbyr den flere lagringsalternativer enn tidligere. Tab A8 tilbyr opptil 128 GB innebygd lagringsplass. Dersom lagringsplassen er fylt opp, har Galaxy Tab A8 en microSD-kortleser som støtter opptil 1 TB ekstra lagringsplass. Galaxy Tab A8 tilbys nå også med 3 GB eller 4 GB RAM. Batteriet på 7 040 mAh med støtte for opptil 15 W hurtiglading gir lang batterilevetid med korte ladetider.

Praktisk foreldrekontroll

Galaxy Tab A8 tilbyr, med Samsung Kids-funksjonen, interaktivt og pedagogisk innhold med foreldrekontroll for de yngre familiemedlemmene. Barn kan nyte en morsom og personlig nettbrettopplevelse takket være Samsungs samarbeid med globale innholdspartnere. Det er mulig å tilpasse startskjermen med lekne ikoner og fargevalg og samtidig låse muligheten for barna dine til å foreta kjøp inne i appene uten din godkjenning.

Galaxy Tab A8 støtter å kjøre to apper samtidig ved siden av hverandre, og du kan legge til et popup-vindu med en annen app gjennom “Multi-Active Window”. Hvis du for eksempel går på en forelesning, kan du chatte med klassekamerater, ta notater og se en presentasjon samtidig. Dra-og-del-funksjonen åpner automatisk et nytt nettleservindu dersom du drar en lenke fra gjeldende nettleservindu til den andre siden av skjermen.

Tilgang til Samsungs underholdningsunivers

Samsungs Galaxy-økosystem lar deg enkelt dele informasjon, tekst, lenker og bilder mellom andre Samsung Galaxy-enheter og streame skjermen til en Samsung Smart TV. Galaxy Tab A8-eiere får muligheten til å nyte “direkte” og “on-demand”-underholdning gratis gjennom Samsung TV Plus 8-applikasjonen. Galaxy Tab A8 støttes av Samsungs bransjeledende Knox-sikkerhetsplattform med flerlagsbeskyttelse. Konstant sanntidsbeskyttelse av kjerneprogramvaren sikrer at eksterne trusler ikke kan få tilgang til enheten.

Tilgjengelighet

Galaxy Tab A8 kommer til å være tilgjengelig i gray, silver og pink gold (ny) i Norge fra starten av januar med priser fra 2590 kroner. For mer informasjon, besøk samsungmobilepress.com.

Spesifikasjoner:

* Alle funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon gitt i dette dokumentet, inkluderer, men er ikke begrenset til; fordeler, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og produktegenskaper kan endres uten varsel.

Spesifikasjonene varierer avhengig av markeder og/eller operatører.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778