Gå videre til innhold
Samsung presenterer Galaxy Tab Active3 - et smart nettbrett for krevende miljøer

Pressemelding -

Samsung presenterer Galaxy Tab Active3 - et smart nettbrett for krevende miljøer

Den nye Galaxy Tab Active3 er et nettbrett med forbedret støtdemping og kraftig ytelse tilpasset bruk i selv de tøffeste miljøene.

Oslo 1. oktober 2020 - Samsung presenterer i dag Galaxy Tab Active3, et nettbrett for tøffe miljøer basert på den populære og fleksible utformingen av Tab Active2, og utviklet for å møte de høye kravene dagens mobilarbeid krever. Tab Active3 tar hensyn til hvordan selskaper i dag jobber med å forbedre sine ansattes produktivitet og sikkerhet.

– Måten vi jobber på endres stadig, og beveger seg fra komfortable kontorer til krevende miljøer. For Galaxy Tab Active3 har vi lyttet til tilbakemeldinger fra både kunder og partnere, for å sikre at vi utvikler et produkt som gjør deres arbeidshverdag enklere. Derfor er Galaxy Tab Active3 utviklet for tøffe miljøer, og har også oppgradert ytelse for å håndtere de nyeste applikasjonene med maksimal sikkerhet, sier Christian Kyllerman, B2B Product Manager i Samsung Electronics Nordic.

Utviklet for tøffe bruksområder

Galaxy Tab Active3 er sertifisert i henhold til MIL-STD-810H, noe som betyr at den tåler tøffe arbeidsforhold. Den forbedrede støtdempingen og det faktum at Tab Active3 også er vann- og støvbestandig i henhold til IP68, betyr at den er trygg å bruke utendørs med skiftende vær.

Forbedret ytelse

Tab Active3 er utstyrt med den kraftige Exynos 9810-prosessoren, 4 GB RAM og 64 GB intern lagring, og gir ytelsen til å løse alle utfordringene ved dagens digitale arbeidshverdag. Wifi 6 med MIMO gir superrask wifi-tilkobling for enda raskere hastigheter ved dataoverføring.

Det kraftige og utskiftbare 5050mAh-batteriet støtter hurtiglading via USB- og POGO-pinner, slik at brukeren bruker mindre tid på å vente på at batteriet lades, og mer tid på å utføre jobben. For selskaper som plasserer nettbrettet et fast sted, støtter Tab Active3 også No Battery Mode, som sikrer strømforsyning uten batteri.

Nytt produktivitetsnivå

Tab Active3 har flere funksjoner for å maksimere produktiviteten, og gir en PC-opplevelse uansett hvor arbeidet skal utføres. Samsung Dex er tilgjengelig for Tab Active3, og sørger for dual-screen-funksjonalitet. Slik kan arbeidet utføres uavhengig av om du er på kontoret eller ute i felt.

  • Augmented Reality: Tab Active3 støtter Google ARCore som muliggjør nye AR-tjenester.
  • Rask tilgang: Den programmerbare knappen på siden av nettbrettet gir direkte tilgang til de mest brukte appene eller programmene, for eksempel nødanrop, skanning eller Push to Talk.
  • Klargjort for detaljhandel: Galaxy Tab Active3 er optimalisert for kamerabasert strekkodeskanning. Slik hjelper den butikkansatte å administrere lager og skanne produkter ved salg. Tab Active3 støtter også NFC med EMV nivå 1 for betaling.
  • Trykkfølsom: Når Touch Sensitivity er slått på, tillater den bruk selv med tynnere arbeidshansker. Da behøver man ikke å bruke tid på å ta og ta av seg hanskene, spesielt i krevende bruksområder.
  • IP68-sertifisert S Pen: S Pen er et verktøy som er perfekt for å ta signaturer eller håndtere komplekse dokumenter i miljøer som krever hansker. Nå er den også vann- og støvbestandig.
  • Ta bedre bilder: 13MP Det bakre kameraet har 13MP, og gir klare bilder både når en fotograferer eller skal skanne detaljerte dokumenter. Det fremre 5MP-kameraet er perfekt for videokonferanser.

Samsungs ledende mobile sikkerhetsløsningerSom en del av Samsungs arbeid for å tilby bedrifter forenklet styring av selskapets mobile produkter, samt gjøre det mulig å bruke produktene enda mer produktivt og effektivt, er Tab Active3 en del av Samsung Enterprise Edition-konseptet. Enterprise Edition-enhetene er tilgjengelige i minst to år og mottar regelmessige sikkerhetsoppdateringer i hele fire år. Den komplette mobilitetsløsningen, Knox Suite, er også inkludert i ett år.

Tab Active3 er også beskyttet med Samsung Knox, Samsungs mobilplattform. Samsung Knox beskytter alt innholdet på enheten. Her integreres sikkerheten i flere lag, fra maskinvare til programvare. Forsknings- og rådgivingsselskapet Gartner har i flere år på rad kåret Samsung Knox til den sikreste mobilplattformen for bedriftsbruk.[1]

Den nye Samsung Galaxy Tab Active3 er tilgjengelig i Norge i dag, med en veiledende pris på NOK 6 190.


[1]
Kilde: ”Gartner, Inc. A Comparison of Security Controls for Mobile Devices, January 2019.”

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale