Gå videre til innhold
Samsung presenterer Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live

Pressemelding -

Samsung presenterer Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live

Stilren smartklokke og intelligente hodetelefoner som hjelper deg å være produktiv, påkoblet og sunn.

Oslo, 5 august 2020 – Samsung presenterer i dag Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 er neste generasjons smartklokke som kombinerer klassisk, tidløs design i rustfritt stål og ekte lær med den siste teknologien innen produktivitet, helse og velvære. Galaxy Buds Live har stilren, ergonomisk design og tilbyr trådløs lyd av høyeste kvalitet som gjør det mulig å lytte uhindret, samtidig som at forstyrrende bakgrunnslyder reduseres.

Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live kobles sømløst sammen med hele Galaxy-universet for å gjøre hverdagen din lettere og gjøre det enklere å holde en sunn livsstil. De nye produktene er fulle av smarte nye løsninger som gjør det enklere både å kommunisere og nyte av hverdagen.

“Wearables er et av de områdene i vår bransje som er under størst utvikling og innovasjonstakten går raskt. De siste månedene har vi sett en sterk vekst da flere mennesker er blitt interessert i smartklokker og trådløse hodetelefoner som følge av den nye hverdagen vi er inne i, sier Rikard Skogberg, Product Manager Wearables hos Samsung i Norden. ”Siden vi presenterte vår første smartklokke for syv år siden har vi blitt en ledende aktør som er med på å utvikle og endre markedet for wearables. Våre kunder forventer seg attraktiv design og innovative løsninger fra våre produkter, og vi er fast bestemte på å fortsette å være i forkant av denne utviklingen.”

Galaxy Watch3: For en enklere og sunnere hverdag

Galaxy Watch3 er en premiumklokke med sitt lette og tynne design i rustfritt stål og med sin ekte lærrem. For første gang kommer den også i en titanium-modell som er både slitesterk og elegant. Som tidligere har Galaxy Watch3 en roterende bezel som gjør den enkel og smidig i bruk. Gjennom å vri på bezelet kan du enkelt hoppe mellom widgets og apper eller se gjennom meldingene dine. Sammenlignet med den første Galaxy Watch-modellen, så er den nye Galaxy Watch3 14% tynnere, 8% mindre og 15% lettere[1] - samtidig har den et større display enn tidligere. Du kan enkelt tilpasse urskiven til å matche din personlige stil gjennom å velge blant mer enn 80 000 urskiver i Galaxy Store eller skape din egne unike versjon der du selv velger hvilken informasjon som skal vises på klokken.

For hver ny modell av Galaxy Watch blir klokken smartere, og Galaxy Watch3 tilbyr blant annet nye funksjoner innen trening og helse. For eksempel blir det mulig å måle oksygenopptak og oksygenering av blodet[2]. Galaxy Watch3 har også en funksjon som kan registrere om du faller og da sende ut et SOS-signal til utvalgte kontakter[3].

Galaxy Watch3 kan også gi konkrete teknikktips på hvordan du kan utvikle din trening og forbedre din løpsteknikk [4]. Gjennom å måle for eksempel balanse, steglengde og bakkekontakt gir den en analyse av din løping og ditt løpesteg. Med Samsung Health på din smarttelefon har du tilgang til mer enn 120 ulike video-workouts som du enkelt kan caste til en Samsung Smart TV[5] og treningen registreres og analyseres direkte på din Galaxy Watch3. Har du på deg klokken mens du sover kan du også få oversikt over ditt søvnmønster, og få et bilde av ditt generelle stressnivå.

Du kan enkelt se meldinger og bilder direkte på skjermen eller legge inn et eget autosvar om du er opptatt på langtur eller treningssenteret. Siden klokken er utstyrt med mulighet for eSIM kan du være påkoblet selv om du ikke har med deg mobilen. Det gjør det mulig å ta imot telefonsamtaler eller høre på musikk selv om telefonen er hjemme.[6] I land der Samsung Pay er tilgjengelig kan du også ved å koble til dine vanlige bank- og kredittkort betale gjennom klokken.

Galaxy Buds Live: Maximal lyd med en perfekt passform

Galaxy Buds Live har et godt design og en fantastisk passform som betyr at du kan ha hodetelefonene i ørene hele dagen. Hodetelefonene har et imponerende lydbilde optimert av AKG med fyldig bass og skarp diskant slik at du kan oppleve musikken slik den er ment å høres ut. Galaxy Buds Live har tre mikrofoner, det gjør at lyden blir tydelig og naturlig uten at du trenger å heve stemmen. Den nye innovasjonen Active Noise Cancellation (ANC) for open type gjør det mulig å høre omgivelsene samtidig som at forstyrrende bakgrunnsstøy reduseres. Da kan du for eksempel filtrere ut forstyrrende lyd fra trafikken uten å kjenne deg innestengt eller frakoblet omgivelsene.

Galaxy Buds Live er kompatible med en lang rekke produkter og du kan enkelt bytte mellom dine oppkoblede enheter uten å behøve å koble ut eller på en ny enhet. Om du har en av de siste Galaxy-mobilene har du tilgang til enda flere muligheter. Med nye Galaxy Note20 kan du for eksempel bruke Galaxy Buds Live som en trådløs mikrofon og spille inn med krystallklar lyd eller anvende Game Mode som reduserer responstiden i lyden for en enda bedre lytteopplevelse. Batteriet holder hele dagen og holder til totalt 20 timer bruk uten ekstern lading (ca. 6 timer + ytterligere ca 15 timer lading i etuiet). Batteriet lades raskt og 5 minutters lading kan gi opptil en time brukstid.

Tilgjengelighet

Galaxy Watch3 vil bli komme på det norske markedet fra 21 august.

Galaxy Watch3 finnes i størrelsene 41mm og 45mm.Tilgjengelig i 45mm i fargene Mystic Black og Mystic Silver, 41mm er tilgjengelig i fargene Mystic Bronze og Mystic Silver.

Titanium-modellen kommer senere i år.

Veiledende pris: 

Galaxy Watch3 41mm: 5 190 NOK
Galaxy Watch3 45mm: 5 490 NOK

Galaxy Buds Live blir tilgjengelig for det norske markedet fra 21 august i fargene Mystic Bronze, Mystic White og Mystic Black.

Veiledende pris: 1 990 NOK

For mer informasjon om Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live, besøk:
Galaxy Watch3: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-watch3/

Galaxy Bud Live: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds-live/

Galaxy Watch3
Farger Rustfritt stål: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic SilverTitanium: Mystic Black
Materiale Rustfritt stål med ekte lærremTitanium-modell med metalllenke
Størrelse& vekt 45mm: 45 x 46.2 x 11.1 mm, 53.8g (Rustfritt stål) / 43g (Titanium)41mm: 41 x 42.5 x 11.3 mm, 48.2g (Rustfritt stål)*uten rem/lenke
Display 45mm: 1.4” (34mm) / 41mm: 1.2” (30mm)360 x 360 Super AMOLED, Full Color Always On Display,Corning® Gorilla® Glass DX
Batteri 45mm: 340mAh / 41mm: 247mAhWPC-basert trådløs lading
AP Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OS Tizen Based Wearable OS 5.5
Minne 1GB RAM + 8GB intern lagring
Tilkoblinger LTE*, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo *LTE-oppkobling kun i LTE modeller
Sensorer Accelerometer, Barometer, Gyro Sensor, Light Sensor,
Optical Heart Rate Sensor, Electrical Heart Sensor
Tålighet 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Android: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 5↑, iOS 9.0↑
Galaxy Buds Live
Størrelse& vekt Hodetelefoner: 16.5 x 27.3 x 14.9 mm, 5.6gLadeetui: 50 x 50.2 x 27.8 mm, 42.2g
Høytalere 12mm høytalere
Mikrofoner 3 mikrofoner (2 externt + 1 intern )
Batteri Hodetelefoner: 60 mAhLadeetui: 472 mAh
[1] 6 timer / totalt 21 timer (ANC eller Bixby Voice Wake-up ON)5.5 timer / totalt 20 timer (ANC og Bixby Voice Wake-up ON)8 timer / totalt 29 timer (ANC og Bixby Voice Wake-up OFF)
Taletid22 4.5 timer / Totalt 17 timer (ANC ON)5.5 timer / Totalt 19 timer (ANC OFF)
Lading 1 times brukstid med 5 minuters hurtiglading[2]Qi-sertifisert trådløs lading
Tilkoblinger Bluetooth v5.0Codec: Scalable (Samsung proprietary), AAC, SBC
Sensorer Accelerometer, IR, Hall, Touch, Grip, VPU (Voice Pickup Unit)
Kompatibilitet[3] Android: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 7↑, iOS 10.0↑
Vanntetthet IPX2

[1]Faktisk batteritid kan variere og avhenger av bruk og innstillinger.

[2]Ladetiden er basert på at batteriet har mindre enn 30% kapasitet igjen når ladingen starter.

[3]Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga på andra enheter än Samsung.

[1] Basert på 45mm-modellen; varierer etter modell och størrelse.

[2]Produktet og relatert software er ikke beregnet for diagnostisering eller behandling av sykdom og andre medisinske tilfeller.

[3]Fallregistrering kjenner igjen fall når man er i bevegelse, ikke i stillstand. Krever nettverksoppkobling for å sende meldinger. GPS-posisjonen kan påvirkes av forstyrrelser fra satelittsignal.

[4] Løpestegsanalyse er ikke tilgjengelig ved lansering, men vil bli tilgjengelig iløpet av tredje kvartal 2020. Krever oppdatering av software.

[5] Tilgjengelighet på tidligere Samsung Smart TV-modeller kan variere, 2019 eller nyere.

[6] 4G LTE oppkobling krever Galaxy Watch3 LTE-version.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale