Gå videre til innhold
Samsung QN900B
Samsung QN900B

Pressemelding -

Samsung presenterer nye Neo QLED-, Lifestyle- og OLED TV-modeller

2022-serien tilbyr mer avansert skjermteknologi, funksjoner og design for en oppslukende seeropplevelse.

NB! Hele pressemeldingen kan lastes ned som PDF ved å klikke på "Mediebank" over pressemeldingen.

Oslo – 17. mars 2022: Samsung Electronics presenterer nå sitt nye TV-sortiment for 2022. Serien består av Neo QLED 8K-serien, Lifestyle TV-er og den nye Samsung OLED-modellen. De siste innovasjonene er sentrale for Samsungs filosofi ”Screens Everywhere, Screens For All”, og forbedrer underholdningsopplevelsen med flere valgmuligheter innen avansert teknologi og design.

– Samsung vil inspirere mennesker til å skreddersy sin teknologi slik at den passer deres egne preferanser og livsstil. I år oppdaterer vi TV-ens rolle i hjemmet med flere valgmuligheter når det kommer til skjermteknologi, funksjoner og design. Uavhengig av om du ønsker at skjermen skal passe innredningen, bidra til en fantastisk filmopplevelse eller tilby multi-view alternativ for trening, finnes det en Samsung-skjerm for alle, sier Magnus Nillson, produktsjef hos Samsung Norden.

Neo QLED 8K

Neo QLED 8K-serien er en del av Samsungs premium-portefølje og ligger i forkant når det gjelder farger og kontrastinnovasjon. 8K-serien gir en dynamisk seeropplevelse med avansert skjermteknologi og funksjoner.

Seerne kan oppleve de rike detaljene i 8K takket være Neural Quantum Processor 8K med AI. Med Samsungs voksende 8K økosystem kan brukerne enkelt koble opp den nye Galaxy S22 for å spille av sitt eget innhold i 8K-oppløsning på en Samsung Neo QLED 8K-skjerm.

  • Kraftfull prosessor: Uavhengig om du ser på den siste storfilmen eller et sportsprogram leverer Samsungs Neural Quantum Processor 8K en opplevelse med virkelighetsnære bilder.

  • Suveren kontrast og lysstyrke med MiniLED-er som er 1/40 mindre enn standard LED-er for større tetthet og dramatisk forbedret kontrast når de kombineres med Neural Quantum Processor 8K. For å forbedre ytelsen ytterligere er det en ny 14-bits lyskontroll og en antirefleks for å redusere gjenskinn og distraksjoner.

  • Designet for å imponere med det unike Infinity One-designet – et utrolig tynt panel med en dybde* fra 15,2 mm til 18,1 mm og detaljer i rustfritt stål.
  • Lydopplevelser med en 90W 6.2.4-kanalopplevelse gjør at QN900B får seerne til å føle lyden. Ta opplevelsen til neste nivå gjennom å sammenkoble TV-en med en Samsung soundbar – verdens første innebygde trådløse Smart TV-til-Soundbar Dolby Atmos-tilkobling.

Årets Neo QLED 8K-line up inneholder tre nye serier - QN900, QN800 og QN700, og blir tilgjengelig i skjermstørrelser fra 55" til 85".

Lifestyle TV

TV-er spiller i dag en større rolle i hjemmet med et økende behov for personlig tilpasning. Samsungs Lifestyle TV-portefølje tilbyr en rekke innovasjoner for å forbedre både seeropplevelsen og hjemmets estetikk.

I 2022 skaper The Frame en bedre kunstopplevelse. Samsungs nye Matte Display bidrar ikke bare med flere forbedringer innen redusert gjenskinn og redusert refleksjon. Matte Display sprer samtidig lyset i forskjellige vinkler og retninger gjennom en preget overflate for å redusere at den oppfattede bildekvaliteten forringes på grunn av dagslys eller refleksjon av lys om kvelden. Det gjør også at kunsten fremstår på en mer naturlig måte.

Oppdateringer i Art Store gjør det enklere å bla gjennom innholdet på The Frame, hvor abonnenter får tilgang til mer enn 1600 kunstverk fra en rekke kjente institusjoner. Med 2022-utgaven kan nye brukere få en gratis prøveperiode på to måneder, i motsetning til den tidligere prøveperioden på én måned.

The Serif kommer også med en matt overflate som kan integreres med Matte Display-funksjonen. The Sero, som også er en del av Samsungs Lifestyle TV-portefølje, har en rekke oppdaterte funksjoner. Matte Display og nye smarte funksjoner skal forbedre den vertikale skjermopplevelsen.

Den matte skjermen er verifisert som "Glare-Free" av Underwriters Laboratories (UL), en uavhengig sikkerhetsvitenskapelig avdeling. ULs verifisering bekrefter "Glare-Free"-sertifiseringen (Reflection Glare Free / Discomfort Glare Free / Discomfort Glare Free / Hability Glare Free) ved å bedømme produktene mot Unified Glare Rating (UGR), en teststandard satt av International Commission on Lighting (CIE).

2022-utgaven av The Frame vil være tilgjengelig i størrelsene 32", 43", 50", 55", 65", 75" og 85", The Serif vil være tilgjengelig i størrelsene 43", 50", 55" og 65", og The Sero kommer i størrelse 43".

Samsung OLED

I 2022 utvider Samsung sin portefølje med Samsung OLED (S95B), som gir seerne enda mer fleksibilitet til å velge teknologien som passer deres behov og preferanser.

Samsung OLED kombinerer ytelsen til Neural Quantum Processor 4K, opplevelsene fra Tizen-plattformen med lydopplevelsene til Samsung Object Tracking Sound og Q-Symphony med Dolby Atmos. Alt pakket i et tynt LaserSlim-design.

S95 drives av en Neural Quantum-prosessor som er innebygd i Samsungs flaggskipmodeller Neo QLED, og som også kommer med OLED brightness booster og perceptional colour mapping for å gi lysere, mer nøyaktige høydepunkter og de mest realistiske fargene.

Samsung S95B introduseres i Norden i løpet av andre kvartal, og vil være tilgjengelig i størrelsene 55" og 65".

For mer informasjon om det nye sortimentet, registrer deg her: https://www.samsung.com/no/tvs/neo-qled-pre-registration/


*Dybden varierer etter modell og skjermstørrelse.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778