Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung presenterer nyeste tilskudd i Note-serien – Galaxy Note 4

Pressemelding   •   sep 03, 2014 15:37 CEST

Oslo, 3. september 2014 – På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung i dag det siste medlemmet i Galaxy-familien, Galaxy Note 4. Med en større skjerm som gir skarpere og mer levende bilder kombinert med en forbedret teknologi for S Pen setter Galaxy Note 4 standarden for vår generasjons nye smarttelefon-kultur.

- Når vi først introduserte Galaxy Note-serien knyttet vi sammen fortid og fremtid ved å overføre pennen til den digitale verden. Med lanseringen av Galaxy Note 4 har tekonologien blitt forbedret og polert for å gi en best mulig opplevelse for brukerne, sier Stig-Ove Langø i Samsung Norge.

Mobilen har en 5,7-tommers Quad HD (2560x1440) Super AMOLED-skjerm som gir skarpere og mer levende bilder, dypere kontrast, bedre innsynsvinkler og en utrolig rask responstid. Skjermens størrelse gjør det enklere å jobbe med flere oppgaver samtidig. Med en enkel berøring kan du endre både modus og størrelse på skjermen, avhengig av om du foretrekker ett stort vindu eller flere pop-up-vinduer når du bruker flere apper.

Pennen er kraftigere enn fingeren

S Pen er forbedret for å forenkle hverdagen, og fokuserer på funksjoner som brukes ofte, som klipping, liming og lagring av innhold. Pennen har også fått forbedringer for å skape en så autentisk følelse som mulig. I tillegg til å skrive og tegne direkte på telefonen kan du med S Note også ta bilde av notater fra et papir eller en tavle for deretter å konvertere det til notater i S Note.

Forbedret kamera for wefies

Det nye 16 megapiksel-kameraet tar fantastiske bilder takket være Smart Optical Image Stabilizer og forbedret eksponering ved mørke lysforhold. Resultatet er en bedre gjengivelse av lys, dybde, skarphet og detaljer i bildene. Telefonen kommer med et frontkamera på 3,7 megapiksler med en vidvinkel på 120 grader som gjør at du kan ta såkalte ”wefies” uten problemer.

Funksjonelt design og smarte funksjoner

Galaxy Note 4 introduserer et nytt og elegant formspråk i Galaxy-serien. Med avrundede hjørner og en metallramme som integrerer skjermen er Galaxy Note 4 en telefon du kan hvile øynene på. Note 4 har også nye smarte funksjoner som hurtiglading, ultra-energisparingsmodus, fingeravtrykksleser og flere mikrofoner, noe som gir brukeren mulighet til å lytte på spesifikke personer i en gruppesamtale.

- Galaxy Note 4 er kreativitet og teknisk innovasjon i en perfekt forening, og laget for at brukeren skal få så mye som mulig ut av telefonen sin, avslutter Stig-Ove Langø i Samsung Norge.

Telefonen kommer i fargene ”Charcoal Black”, ”Frost White”, ”Bronze Gold” og er forventet å være tilgjengelig i butikk i oktober til anbefalt utsalgspris 6 795 kroner.

Bilder finnes tilgjengelig på www.samsungmobilepress.com

PRESSEKONTAKT:Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung? 
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. Vårt mål er å tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon besøk www.samsung.no