Gå videre til innhold
Bespoke kombiskap er en nyhet for 2021 og vil bli lansert i Norden
Bespoke kombiskap er en nyhet for 2021 og vil bli lansert i Norden

Pressemelding -

Samsung presenterer nyheter innen hvitevarekonseptet Bespoke

 På det digitale arrangementet "Bespoke Home 2021" presenterer Samsung i dag sin visjon for et sømløst hjem. Under eventet viser Samsung frem nye produkter og tjenester, i tillegg til eksisterende produkter med nye funksjoner. 

Hjemmet vårt har i dag blitt multi-funksjonelt. Stuen benyttes til trening, eller som midlertidig klasserom. Kjøkkenbordet er omgjort til skrivebord. Å leve i den "nye normalen" krever at vi er mer kreative for å kunne tilpasse våre daglige rutiner i mindre omgivelser. Derfor må teknologien i hjemmet vårt utvikles for å passe til nye livsstiler og atferd. Elektronikk skal nå ha fint design for å tilfredsstille trendy og bevisste kunder. Samtidig bør det også ha fleksible funksjoner som passer den enkelte forbruker sitt livsstilsbehov. Arrangementet fremhever derfor den globale utvidelsen av Bespokes kjøleskapsserie. Den består av en rekke forskjellige modeller og farger som kan tilpasses etter ulike behov.

Bespoke kjøleskapsserie er svært fleksibel. Kjøleskapene kan settes sammen i forskjellige kombinasjoner og stiler. De har også fleksible temperaturkontroller for forskjellige rom som lar deg kontrollere hvordan du oppbevarer maten. I tillegg kommer kjøleskapet i et bredt utvalg av farger og teknologi som:

  • No Frost-teknologi: Sørger for at du slipper å kaste bort tid og krefter på å tine fryseren. Teknologien sikrer konstant og optimal temperatur som stopper opphopningen av is, og sørger for at maten holder seg fersk.
  • All Around Cooling: Gir jevn kjøling i alle deler av kjøleskapet. All Around Cooling leser og justerer kontinuerlig temperaturen og sirkulere kald luft fra strategisk plasserte ventiler. Dette betyr at maten holdes på en jevn temperatur, som gjør at den varer lengre.
  • Metal Cooling: Fanger opp kald luft og beholder den når døren åpnes og lukkes ofte. Slik at du kan hente ut det du leter etter uten at kulden forsvinner.
  • Digital Inverter Compressor: Sparer energi, holder maten lengre fersk og senker strømregningene. Ni sensorer sporer variabler som interne og eksterne temperatur- og fuktighetsnivåer, i kombinasjon med bruksmønstre. Dette gjør at Digital Inverter Compressor kan optimalisere innstillingene for jevn kjøling uten å måtte stoppe og starte på nytt. Som et resultat bruker den 24 prosent mindre energi enn konvensjonelle kompressorer.

Bespoke kombiskap er en nyhet for 2021 og vil bli lansert i Norden i løpet av andre kvartal. Kombiskapene med SpaceMax™-teknologi har lik ytre størrelse, mens du maksimerer plassen inne. Den er tilgjengelig i to størrelser, 1,85 m og 2 m. 2-meterversjonen er klassifisert A i henhold til EUs nye retningslinjer for energieffektivitet, men er også tilgjengelig i kategoriene A-D. Kombiskapene kan kombineres med andre modeller for å gi enda mer lagringsplass. Panelene kommer i fargene Glam Lavender, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy, Clean Black, Cotta white, Inox og Black Stainless.

Produktserien består også av en modell med 1 dør: 1-dørs kjøleskap og 1-dørs fryser i fire forskjellige farger. Forbrukerne kan velge mellom fargene: Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy og Glam Lavender. De to første har en matt overflate som fungerer utmerket for de som leter etter en nedtonet tekstur uten refleksjon. De to sistnevnte har en blank overflate som passer de som setter pris på en mer polert tekstur. I tillegg til Bespokes design-aspekter, kommer produktserien også med en rekke funksjoner som gir jevn og effektiv kjøling, noe som hjelper forbrukerne å holde maten fersk lengre.

Les mer om Bespoke kjøleskap på: https://www.samsung.com/no/refrigerators/bespoke/

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale