Gå videre til innhold
Samsung presenterer større skjermer - flere alternativer i supersize-segmentet

Pressemelding -

Samsung presenterer større skjermer - flere alternativer i supersize-segmentet

Nye modeller slutter seg til Samsungs tropp av 98-tommere

I fjor gjorde Samsung 98-tommers TV-er tilgjengelige for flere, med lanseringen av Q80C i Norge. I år utvider de sitt superstore utvalg og prisbildet ytterligere med to nye modeller, DU9005 og QN90D, som øker valgmulighetene for å maksimere hjemmekinofølelsen. Samsung presenterer nå sitt største utvalg av storskjermer hittil - fire 98-tommers modeller fra UHD til 8K som tar følelsen fra arenaen hjem til stuen: Den nye prisgunstige DU9005, QLED-modellen Q80C, nye Neo QLED QN90D med avansert Mini LED-teknologi, og toppmodellen QN990C med 33 millioner piksler i 8K.

Når vi skal følge kampen hjemmefra eller strømme nye storfilmer, gjøres dette med fordel på en større og mer oppslukende skjerm. I flere år har trenden med større TV-er vokst, og det samme har oppfatningen av hva som er en normal størrelse på en TV. Det er den økte etterspørselen fra forbrukere som vil opp i TV-størrelse som ligger bak at Samsung nå utvider valgmulighetene innen storbildesegmentet.

– Vi er glade for å kunne utvide sortimentet av supersize-skjermer med flere prisklasser, og dermed øke valgmulighetene og gjøre store modeller tilgjengelige for flere. Markedet for TV-er på 98 tommer og større har firedoblet seg det siste året, og en av årsakene er at bildekvaliteten de siste årene har blitt stadig bedre med 4K og 8K. Det gjør at bildet blir virkelig bra selv når man kommer opp i virkelig store størrelser, sier Knut-Eirik Bruvold-Rørnes, produktspesialist på TV og lyd hos Samsung i Norge.

Nedenfor finnes litt informasjon om alle modellene, fullstendig informasjon om hver TV finner du på samsung.com/no.

98" DU9005 - Ultrastor HD for hele familien

Til årets TV-utvalg kommer også UHD-skjermen DU9005 i 98-tommer. Ved hjelp av Supersize Picture Enhancer, brukes AI-drevne bildeforbedringer skreddersydde for superstore skjermer. For sport- og spillopplevelsen gir Motion Xcelerator 120Hz tilpasset bevegelsesytelse for å støtte VRR-spill opptil 120Hz. Legg til en lydplanke og få maksimal sport- og spillopplevelse med Q-Symphony, som kan kombinere lyden fra TV-en og lydplanken for en større surround-effekt. Veiledende pris 49 990 kroner.

98" QN90D - Bedre storbilde med hjelp av AI

QN90D er en del av Samsungs sterke QLED-portefølje, som dette året kommer i enda større størrelse. 98-tommeren kommer med Supersize Picture Enhancer, AI-drevet bildeforbedring spesielt utviklet for store skjermer. NQ4 AI Gen2-prosessoren får dessuten hjelp av AI for å skalere opp innhold til opptil 4K. Quantum Matrix Technology gir en mer presis lyskontroll for fantastisk detaljrikdom i både de mørkeste og lyseste scenene. TV-en kommer i et slankt design, med en dybde på kun 31 mm. Veiledende pris 149 999 kroner.

98" Q80C - Toppspilleren fra forrige sesong

Samsung 98” Q80C drives av en 4K Neural Quantum Processor og bruker AI Upscaling-teknologi for å forbedre og tilpasse bildekvaliteten til en superstor skjerm, med særlig hensyn til dybden og skarpheten i innholdet. Dette kombineres med Quantum HDR+-teknologi, som gir en imponerende ytelse i både svarthet og lysstyrke, slik at du kan se alle skarpe detaljer. Veiledende pris 69 990 kroner.

98” QN990C - Toppmodellen med mer av alt og 8K

Med toppmodellen QN990C oppleves den virkelige kraften av 8K. Drevet av Neural Quantum 8K Processor, brukes 8K AI-oppskalering for forbedrede scener, uansett innhold. Hjemmekinoopplevelsen forsterkes takket være Cinema OTS – en omsluttende lyd på 120 Watt som spilles fra alle TV-ens hjørner. Til tross for sin gigantiske skjerm, kommer 98” QN990C i en ultraslank Infinity Design, kun 20 mm dyp og med One Connect-boks som samler alle tilkoblinger i en ekstern enhet. Veiledende pris 439 999 kroner.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold