Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung retter seg mot gründere på Slush

Pressemelding   •   nov 29, 2016 13:00 CET

Fra Slush 2015

Helsinki, 29. november 2016 – I år leter Samsung sitt internasjonale FoU-team etter innovasjonstalenter på Slush 2016. Vi inviterer media og besøkende til å komme innom Slush 2016 for å oppleve følgende:

Kobler gründere med Samsung FoU og investorer

Vi ønsker å investere i innovativ og nyvinnende teknologi. For at alle som ønsker å delta blir hørt, har Samsung satt opp en Pitch Box der gründere kan pitche samarbeidsidéene sine til Samsungs FoU-team og investorer over hele verden. I tillegg vil den beste pitch-videoen fra Slush belønnes med en tur til Silicon Valley i California våren 2017, der vinneren får delta på Samsungs Developer konferanse.

ARTIK demonstrerer kraften av tingenes internett (IoT) på Slush

Samsung ARTIK er en heldekkende IoT utviklingsløsning som hjelper selskaper å utvikle deres IoT-prosjekter fra konsept til virkelighet. Tingenes internett er teknologi som handler om å sammenkoble våre apparater hjemme, utvikle smarte byløsninger, miljøvern og helsefremmende tiltak. ARTIK er en åpen IoT plattform som minimerer teknologisk fragmentering og sørger for raskere bruk av IoT. Samsung tilbyr demonstrasjoner av plattformen 30.november og 01.desember på Slush 2016. Alle deltagere oppfordres å komme innom Samsungs stand for å se hvordan modulene fungerer i praksis. Les mer om Samsung ARTIK.

Hvordan utnytte virtuell virkelighet for å ta gode beslutninger

Samsungs VR partner wec360° er tilstede på Samsungs stand og demonstrerer hvordan virtuell og kunstig virkelighet (VR og AR) kan hjelpe kunder å ta velinformerte og sikre kjøpsbeslutninger. Gear VR blir brukt til å vise hvordan kunder kan oppleve deres fremtidige hjem i VR. Les mer om wec360°.

Workshop for sosial innovasjon

Samsung tror at et kompromissløst fokus på innovasjon fører til betydningsfull fremgang. Vi ønsker at våre folk, produkter og tjenester skal bidra til et bedre samfunn. Samsungs workshop for sosial innovasjon blir gjennomført på Slush 30.november og 01.desember. Her kommer vi til å introdusere konseptene sosial innovasjon og såkalt impact investing, vise hvordan teknologi kan bidra til positiv endring og hvordan en bedrifts samfunnspåvirkning kan måles. For mediehenvendelser angående workshopen: samsungpr@osg.fi

Samsungs stand ligger rett ved hovedscenen på Slush 2016, på the Exhibiton and Convention Center of Helsinki (Messukeskus).

For mer informasjon om Samsung på Slush 2016:

Hanna Brenner Kommunikasjonssjef, h.brenner@partner.samsung.com, +46 70 666 53 95

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, +358 400 630 063.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com