Følg Samsung Electronics Nordic AB

​Samsung setter standarden på IFA 2017

Pressemelding   •   aug 30, 2017 18:00 CEST

David Lowes, Chief Marketing Officer, Samsung Electronics Europe

Oslo, 30. august 2017 – På dagens pressekonferanse i Tempodrom på IFA-messen i Berlin viste Samsung frem sine nyeste produkter, samt den siste innovative teknologien. Fokuset var på håndverket og smart tilkobling, i tillegg til partnerskap som skal løfte produktene og teknologiene ytterligere.

– Samsungs nyvinninger er inspirerende for kunder, og designet gjør det mulig å endre hverdagen deres til det bedre. Innovasjonen er knyttet til genuint håndtverk, smart tilkobling og evnen til å gjøre det umulige mulig. Ettersom teknologi får en stadig større rolle i våre liv ønsker vi å lage produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere og morsommere for kundene, sier David Lowes, Chief Marketing Officer i Samsung Electronics Europe.

En ny standard for skjermer

Samsung fortsetter å revolusjonere TV-markedet, denne gang med en ny 43-tommers versjon av The Frame, som ble lansert tidligere i år. The Frame er fra før av tilgjengelig i 55 og 65 tommer, og med den nye størrelsen passer LED TVen like bra i resten av huset som i oppholdsrommet.

Samsung har samarbeidet med ledende kunstgallerier, som LUMAS, Saatchi Art og Sedition for at The Frame virkelig skal være et kunstverk hjemme. Samsung planlegger også å samarbeide med det velkjente Pradomuseet i Madrid, samt å kjøpe inn ytterligere 1000 kunstverk som kunden kan velge mellom i The Frame i nær fremtid. Kunden kommer til å kunne velge i et bredere og større utvalg av kunst, for å få mest ut av TVen når den ikke er skrudd på.

Utenom The Frames Art Store, tilbyr Samsung Collection kuraterte malerier, mens My Collection gjør det mulig for kunden å ha egne motiver på skjermen. Med dette får kunden enda flere muligheter til å visuelt skreddersy og tilpasse sin opplevelse, uansett hvor i hjemmet de plasserer The Frame.

I tillegg til The Frame, presenterte Samsung sine planer for å utvide tilbudet av QLED-TV i Europa, da QLED fortsetter å vokse i premiumsegmentet. Q8F, den flate versjonen av den kurvede Q8C, lanseres i Europa i en 55- og 65-tommers versjon. Modellen blir del av den største TV-porteføljen i Europa, som består av 14 full QLED-TVer i flate og kurvede varianter. Størrelsen varierer fra 49 til imponerende 88 tommer.

Samsung presenterte også verdens største QLED-skjerm for gaming. Skjermen CHG90 på 49 tommer gir 178 graders synsvinkel, noe som gir deg en unik spillopplevelse med optimal bildekvalitet uten å påvirke hastigheten.

Under IFA viste Samsung også frem en innovativ All-in-One Soundbar, en separat subwoofer som er kompatibel med hele serien, og M9500 UHD Blue-ray spiller og alt vil også lanseres i Norden. Sammen med QLED TV kombinerer de den høyeste bildekvaliteten med dynamisk 4K surroundlyd for en uslåelig hjemmekino-opplevelse. Lydplanken MS760 har også en kraftig innebygd dybde for enda rikere lyd.

Nyttige nyheter for en bedre hverdag

Samsung presenterte videre andre nyheter for hjemmet, som har som mål å forenkle hverdagen og å gjøre den litt morsommere. Den nye vaskemaskinen med QuickDrive™-teknologi adresserer en vanlig utfordring i hverdagen. Med den nye teknologien kan vasketiden halveres samtidig som energiforbruker reduseres med 20 prosent*. Vaskemaskinen har en unik trommel (Q-DrumTM), med en stor hovedtrommel, samt en plate bak som beveger seg i ulike retninger. På den måten roterer tøyet mer enn vanlig, og gir en grundigere vask.

Allerede i 2015 presenterte Samsung vaskemaskinen AddWash, der du kan legge inn nytt skittentøy i en vaskemaskin som allerede har startet. Med den nye innovasjonen QuickDrive™ tar Samsung enda et steg i arbeidet med å forenkle og forbedre vaskeopplevelsen hjemme.

*Sammenligningen er gjort mellom Samsung WW8800M og WW8500K. Sparer 50 % tid ved vaskeprogrammet Bomull (40 grader, halvfull) og eBomull med vaskeytelse innenfor ±2 %. Sparer 20% energi ved vaskeprogrammet Bomull (40 grader, halvfull) og Super Speed (40 grader, 5 kg). Basert på Intertek data.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com