Gå videre til innhold
Samsungs signering av Oscar Bobb ble annonsert 6. september 2024 gjennom kampanjen "The next big thing is you".
Samsungs signering av Oscar Bobb ble annonsert 6. september 2024 gjennom kampanjen "The next big thing is you".

Pressemelding -

Samsung signerer Oscar Bobb

Samsung er stolte av å kunngjøre at Oscar Bobb, en av Norges mest lovende fotballspillere, blir ny ambassadør for Samsung i Norge og Norden.

Som en av de unge stjernene på både klubb- og landslagsnivå, deler Oscar et felles tankesett med Samsung: troen på at selv om livet har sine opp- og nedturer, kan man alltid jobbe hardt og finne egne veier for å skape noe bedre – både for seg selv og verden. Denne innstillingen har gjort ham til en av de mest spennende unge spillere i engelsk toppliga, og han har av flere blitt løftet frem som den unge spilleren de tror står foran sitt store gjennombrudd denne sesongen.

– Oscar Bobb er en eksepsjonell ung idrettsutøver som allerede i startgropa av karrieren har imponert både på klubb- og landslagsnivå. Hans dedikasjon, talent og kraft til å utrette det utenkelige passer perfekt med våre verdier. Med sin kreativitet på banen og sterke arbeidsmoral, har Oscar etablert seg som en spiller å se opp for i årene som kommer. Vi er utrolig stolte over at Oscar nå er en del av Samsung-familien, sier Even Amdal, Norgessjef i Samsung.


Når nye høyder – sammen

Oscar Bobb er kjent for sin unike målfeiring, hvor to L’er med hendene betyr "Life has ups and downs", og symboliserer at motgang og suksess er uløselig knyttet sammen. Denne livsfilosofien harmonerer sterkt med Samsungs grunnleggende prinsipp: Når andre ser begrensninger og motgang, er Samsung drevet av å fremme innovasjon og skape det man ikke trodde var mulig.

– Jeg er veldig stolt over å signere for Samsung. Det er en stor ære å bli inkludert i rekken av store talenter som har samarbeidet med Samsung Norge og Norden tidligere. Jeg gleder meg til å arbeide sammen med Samsung for å inspirere andre til å jobbe for sine drømmer og skape det umulige, sier Oscar Bobb.

The Next Big Thing Is You

Gjennom samarbeidet vil Oscar Bobb være med på å vise frem noen av Samsungs nyeste og mest innovative produkter – som står som et tydelig bevis på Samsungs vilje til å alltid strekke seg mot nye høyder. De brettbare mobiltelefonene er ikke bare innovative i sin egenskap av å brette en skjerm, men også med helt ny Samsung AI-teknologi som skaper en helt ny mobilopplevelse.

– Jeg deler Samsungs tankesett. Hvis noen forteller dem at noe er umulig, går de ut og beviser at de tar feil. Jeg prøver å gjøre det samme – gjennom hardt arbeid og ved å ta et steg av gangen. Felles verdier gjør et partnerskap enkelt, og jeg ser virkelig frem til å jobbe med dem, uttaler Bobb.

Samarbeidet er en del av Samsungs satsing på å støtte unge talenter som utfordrer det etablerte, og som tør å skille seg ut på veien mot drømmene sine. Samsung vil sammen med Oscar utvikle spennende prosjekter som setter fokus på innovasjon, teknologi og ungdommens muligheter når de tør jobbe hardt og utforske det ukjente.

Samsungs nyeste ambassadør annonseres 6. september gjennom kampanjen "The next big thing is you" hvor Bobb og Samsungs nyeste brettbare telefon, Galaxy Z Flip6, er i fokus.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778