Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung tilbyr nye inspirerende kunstverk og bilder i The Frames Art Store

Pressemelding   •   nov 18, 2020 09:00 CET

Samsung introduserer idag sammen med den kreative markedssidenEtsy ogfotobyråetMagnum 45 nye kunstverk og bilder i The Frames Art Store.

Oslo, 18. november 2020 – I dag melder Samsung at brukere av The Frame får tilgang til 25 nye naturinspirerte kunstverk og 20 nye fotografier av ikoniske destinasjoner og minneverdige begivenheter gjennom Art Store. Det er kunstnere fra markedsplassen Etsy og fotobyrået Magnum Photos som står bak de nye kunstverkene og fotografiene.

Eiere av The Frame vil fra sitt eget hjem kunne oppleve en virtuell reise til spennende destinasjoner rundt om i verden gjennom unike fotografier. Fotografiene i Magnumsamlingen er fotografert av verdenskjente fotografer som blant annet Elliott Erwitt, Burt Glinn, Stuart Franklin, Thomas Hoepker og Bruno Barbey. Samtlige bilder er av ikoniske destinasjoner og minneverdige øyeblikk fra hele verden.

De naturinspirerte kunstverkene er skapt av Etsys egne kunstnere: Jorey Hurley, Elly Mackay, Melanie Mikecz, David Scheirer og Mirlande Jean-Gilles. De 25 utvalgte verkene er en blanding av levende illustrasjoner, fargerike collager og fantasirike bilder som kommer til liv gjennom QLED-skjermen til The Frame.

– Siden The Frame ble lansert i 2017, har katalogen i Art Store blitt utvidet og vært under stadig utvikling. I dag finnes det kunstverk fra hele verden tilgjengelig for brukere. Våre samarbeid med Etsy og Magnum Photos er spesielle da vi befinner oss i en tid da få kan reise, men gjennom disse samlingene kan brukere ta del i verden utenfor fra sitt eget hjem, sier Klas Söderström, produktansvarlig for TV/AV hos Samsung Norden.

The Frame har et design som minner om et bilde og fungerer som en vanlig TV når den er slått på, og er som et kunstverk når den er skrudd av. Når TV-funksjonen er av kan du aktivere Art Mode som erstatter den svarte skjermen med et galleri der brukeren selv kan velge mellom de ulike kunstverkene som er tilgjengelige i Art Store. The Frame er utstyrt med QLED-teknologi og kan vise originalverk i høy oppløsning.

Med Etsy- og Magnumsamlingen tilbyr nå The Frames Art Store over 1400 kunstverk i 4K kvalitet. Kunstverkene kommer fra museer og gallerier fra hele verden. Gjennom unike samarbeid har brukeropplevelsen for The Frame endret seg, og i dag kan brukere oppdage fantastiske og ikoniske kunstverk og samlinger.

Følg Samsung på MyNewsDesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument