Gå videre til innhold
Samsung Tizen OS gir kraft til Loewes nyeste luksus-TV, Stellar

Pressemelding -

Samsung Tizen OS gir kraft til Loewes nyeste luksus-TV, Stellar

Tizen OS-integrasjon gir et vell av innhold, smarthjemtilkobling og intuitivt grensesnitt. Samarbeidet fremmer den fortsatte globale ekspansjonen av Tizen Licensing Program.

Samsung Electronics kunngjorde i dag at Tizen OS integreres i Loewes nyeste premium-TV, Stellar, som lanseres 15. juli i Europa. Dette er en betydelig milepæl for Tizen Licensing Program, som startet i 2022, og som nå vokser raskt i Europa og over hele verden.

– Det nye samarbeidet med Loewe sikrer at deres nyeste luksus-TV, Stellar, vil overgå forventningene med de high-end-opplevelsene den gir forbrukerne, sa YS Kim, EVP, leder for Service Business Team, Visual Display Business hos Samsung Electronics.

– Det er også mer momentum for Tizen OS, som har etablert seg som den foretrukne programvareplattformen for premium-TV-er. Fremover vil vi fortsette å flytte grensene for hvordan brukere interagerer med TV-ene sine.

Loewe, kjent for sine luksuriøse high-end-TV-er, har valgt Tizen OS for å forbedre seeropplevelsen for sine forbrukere. Spesielt hylles merket for sin upåklagelige design, og bruk av førsteklasses og unike materialer - inkludert bakpaneler av stein og betong. Samarbeidet med Samsung bygger på nettopp dette grunnlaget og understreker begge selskapenes gjensidige forpliktelse til å levere overlegne brukeropplevelser.

Tizen OS, basert på den nyeste 2024 Tizen-lisensieringsplattformen, tilbyr et vell av innholds- og tjenestealternativer, noe som gjør det til det ideelle valget for Loewes kresne kundebase. Med Tizen OS har brukere tilgang til et bredt utvalg funksjoner, som sikrer en enestående underholdningsopplevelse. Nøkkelfunksjoner inkluderer:

  • Samsung TV Plus: Et stort utvalg av gratiskanaler og on-demand-innhold, som gir et mangfoldig utvalg av underholdningsalternativer.
  • Cloud Gaming: Tilgang til topp spillplattformer og -tjenester, som gir en integrert spillopplevelse på 1000+ titler, uten behov for en konsoll.
  • SmartThings: Sømløs tilkobling til smarte enheter i hjemmet ditt.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold